Συνοδός στρατιωτικού σκύλου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πειτε την αποψη σας για την εν λόγω ειδικοτητα.
καποτε ητανε η καλυτερη ειδικοτητα πλεον τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. ξερεται οτι εφαρμοζουν το οκταωρο ωαραριο εργασιας;
καποτε ητανε η καλυτερη ειδικοτητα πλεον τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. ξερεται οτι εφαρμοζουν το οκταωρο ωαραριο εργασιας;
Ουουουου, από τις δυσκολότερες 
Εγώ πάλι λυπάμαι τα σκυλάκια που τα δένουν στον προφυλακτήρα του τζιπ κατά το περίπολο, αντί να πηγαίνουν δίπλα τους πεζοί (όπως προβλέπεται δηλαδή).

Εγώ πάλι λυπάμαι τα σκυλάκια που τα δένουν στον προφυλακτήρα του τζιπ κατά το περίπολο, αντί να πηγαίνουν δίπλα τους πεζοί (όπως προβλέπεται δηλαδή).
-
- Στρατιώτης
Δεν μπορείς να τους βαζεις όλους στο ιδιο τσουβάλι.
Ρώτα να μάθεις τι πάθανε οι καταδρομείς στα Μέγαρα σε άσκηση κρούσης απο τους συνοδούς και στους σκύλους τους. ¨Εχετε λάθος νοοτροπία.
Ρώτα να μάθεις τι πάθανε οι καταδρομείς στα Μέγαρα σε άσκηση κρούσης απο τους συνοδούς και στους σκύλους τους. ¨Εχετε λάθος νοοτροπία.
στρατηγε εχεις κανει στην ζωη σου 6 ωρες περιπολο στην ζωη σου με -5 κ -10 οταν το κανεις κ πας στα παιδακια σου το πρωι θα κοιμασαι εως το απογευμα αντε κανε μας την χαρη με τις εξυπναδες σου
-
- Επιλοχίας
Εμαθα για την ειδικοτητα Συνοδος Σκυλου, οτι καθε μηνα εκτος απο τον μισθο σου παιρνεις και extra μισθο για την φροντιδα του σκυλου και οτι εισαι υποχρεωμενος να εχεις τον σκυλο παντα και παντου μαζι σου. Γνωριζει καποιος αν ισχυει οντως κατι τετοιο;
Αυτο ισχυει μονο για τα σκυλια των σωματων ασφαλειας. Τα στρατιωτικα σκυλια μενουν στη μοναδαKostas_Topo έγραψε: Εμαθα για την ειδικοτητα Συνοδος Σκυλου, οτι καθε μηνα εκτος απο τον μισθο σου παιρνεις και extra μισθο για την φροντιδα του σκυλου και οτι εισαι υποχρεωμενος να εχεις τον σκυλο παντα και παντου μαζι σου. Γνωριζει καποιος αν ισχυει οντως κατι τετοιο;
και εννοειται οτι οι εποπ συνοδοι σκυλων δεν παιρνουν παραπανω επιδομα
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι για τα εποπ... συνοδος σκυλων υγ ειναι καλα; please ασ μ πει καποιοσ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
γεωργια... ! έγραψε:γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι για τα εποπ... συνοδος σκυλων υγ ειναι καλα; please ασ μ πει καποιοσ...
Ναι πολύ καλά. Είναι κάτι σαν τις διαβιβάσεις.
Παρακληση θα ήθελα όποιος γνωρίζει να ενημερώσει σχετικα με την ειδικότητα ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΚΥΛΟΥ (ΥΓ), σχετικά με τις υπηρεσίες, τοποθετηση, μεταθέσεις και γενικά ότι γνωρίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
talimpan έγραψε:Παρακληση θα ήθελα όποιος γνωρίζει να ενημερώσει σχετικα με την ειδικότητα ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΚΥΛΟΥ (ΥΓ), σχετικά με τις υπηρεσίες, τοποθετηση, μεταθέσεις και γενικά ότι γνωρίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
http://www.army.gr/structure/eg/epop_perigrafi.php?code=9552
Καλησπέρα, έχω κάνει τα χαρτιά μου για εποπ.
Δήλωσα υγειονομικό Συνοδός Σκύλων.
Γνωρίζετε καθόλου για αυτή την ειδικότητα;
Που είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης; Αρτα;
Για μετάθεση Θεσσαλονίκη που θέλω, δύσκολο;
Σας παρακαλώ εάν γνωρίζετε ενημερώστε με
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
ναι το κεντρο εκπαιδευσης ειναι αρτα. αλλα δεν γνψριζο. απο ποθ εισαι΄;Πόπη έγραψε:Καλησπέρα, έχω κάνει τα χαρτιά μου για εποπ.
Ευχαριστώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Πόπη έγραψε: Καλησπέρα, έχω κάνει τα χαρτιά μου για εποπ.
Ευχαριστώ
στην Αρτα ειναι το ΚΕ. οσο για τη μεταθεση ειναι παρα παρα παρα πολυ νωρις για να το συζηταμε.. παντως χωρις να θελω να σε απογοητευσω δεν πιστευω αμεσως μετα την εκπαιδευση να στειλουν κανενα στη θεσσαλονικη αλλά το πιο πιθανο, αν οχι το πιο σιγουρο, ειναι παραμεθωριος τα πρωτα χρονια. οσο για την ειδικοτητα πρεπει να εχουν κανει αρκετοι τα χαρτια τους εκει οποτε αρκετοι θα μεινουν απ'εξω( απο την ειδικτητα εννοω, γιατι μπορει να σε τους παρουν στο στρατο αλλά σε αλλη ειδικοτητα.)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης