Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Snakeshit »

Ελεος ρε.1) δεν θα το βρουν 2) και να το βρουν δεν θα το δώσουν σημασία.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

πολιτης έγραψε:Παιδια σας παρακαλω λιγη βοηθεια απο καποιον που να γνωριζει. Φεβρουαριο μπαινω στις ειδικες δυναμεις ειμαι αρκετα αθλητικος και παιζω 6 χρονια ποδοσφαιρο. Χτες πηγα για καρδιογραφημα και υπερηχο. Το καρδιογραφημα ηταν μια χαρα αλλα ο υπερηχος εδειξε μια ανεπαισθητη προπτωση μιτροειδους βαλβιδας στις υψηλες συχνοτητες. Ο καρδιολογος που ειναι και αξιωματικος μου ειπε οτι δεν ειναι καν παθηση και οτι δεν προκειται να με απασχολησει καν στη ζωη μου και οτι ηταν τελειως ηπιο, τοσο που μου ειπε οτι δυσκολα θα το εντοπισουν στο στρατο. Μου ειπε οτι δεν θα χω κανενα προβλημα υγειας στις ειδικες δυναμεις ΑΛΛΑ πως μερικοι γιατροι οταν εντοπιζουν τετοια θεματα και μονο λογω ευθυνης σε κοβουν.

απο χτες που το εμαθα εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου εχω γινει ρακος. Αν καποιος γνωριζει κατι επι του θεματος η εχει προσωπικη εμπειρια τον παρακαλω να με βοηθησει ευχαριστω

Ο κολλητός μου είχε το ίδιο ακριβώς πράγμα και υπηρέτησε κανονικότατα σαν ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις οπότε μην φοβάσαι τίποτα και μην στενοχωριέσαι commando.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σας ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις. Οσο αντεχω για εδ θα παλεψω
kykladitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kykladitis »

Πολιτη μην ανησυχεις. Προπτωση μιτροειδους εχει το 5-10% του γενικου πληθυσμου και η συντριπτικη πλειοψηφια δεν παρουσιαζει συμπτωματα. Αρα φαντασου ποσοι που την εχουν, θα εχουν παει ΕΔ Και ουτε τους καταλαβαν ουτε επαθαν και τιποτα.
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Οταν περασα απο γιατρους για στρατιωτικη σχολη (μεσω πανελληνιων) ζυγιζα 122κιλα. Με μετρησανε ο νεος που ειχαν εκει ολο χαρα (ειρωνεια) μου λεει κοβεσε... Ο παλιος (δεν ξερω τι ηταν αλλα σιγουρα μεγαλυτερος) μου λεει μην μασας θα σε περασουνε... Οταν μπηκαμε στην αιθουσα και γδυθηκαμε στο τελος οταν φορουσαμε τα ρουχα μας με φωναξανε ο υπευθηνος Και τους λεω δεν νομιζω να κοπω για τα κιλα μου; Μου λεει οχι αλλα να τα χασεις φαινετε... Στις ειδικες δυναμεις ειναι πιο αυστηροι; Λιγοτερο αυστηροι (λογο ελειψης φανταρων) Τι παιζει; Αν παρουν ως κριτιριο επιλογης ΜΟΝΟ τη ζυγαρια τοτε ειμαι ι2-ι3 αλλα ελεος δεν εχω κοιλια ουτε πατσαδες να κρεμονται. Αλλα δεν ειμαι και φετες... Τωρα 125κιλα 1,96
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πεύκο παρουσιάζεσαι;
ALEX1990

Ναι πευκο!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από τον γιατρό του κέντρου θα κριθείς. Αν δείξεις πειστικός ίσως κάνει τα στραβά μάτιαΕικόνα
ALEX1990

Καμια συμβουλη;ΕικόναΕικόνα

petros

Δημοσίευση από petros »

Γεια. Ειχα παθει ριξη χιαστων και εκανα εγχειρηση πριν χρονια τωρα ειμαι οκ. Μπορω να βγω ι1 και να παω Ειδικες Δυναμεις - Αλεξιπτωτα αν ο γιατρος με βγαλει ι1;

GreekSoldier

Δημοσίευση από GreekSoldier »

Καλιμερα παιδια... Θα ηθελα να σας ρωτησω αμα βγαινεις Ι-4 για λιγη εως ελαχιστη πλατιποδια... Ευχαριστω!
ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ventouza29 »

GreekSoldier έγραψε:Καλιμερα παιδια... Θα ηθελα να σας ρωτησω αμα βγαινεις Ι-4 για λιγη εως ελαχιστη πλατιποδια... Ευχαριστω!

οχι δεν νομιζω να βγαινεις ι4 ...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι. Ι3 Ένοπλο ναι. Είχα παιδί με πλατυποδία αλλά έκανε κανονικά ένοπλες σκοπιές. Δυστυχώς όμως ενώ παρακάλαγε να φορέσει άρβυλα σαν αυτά των αξιωματικών, ο γιατρός δεν τον άφηνε.
george

Δημοσίευση από george »

Ειμαι 16 ακομα πολλυ πολλυ μικρος αλλα σκεφτομαι για ειδικες δυναμεις μ αρεσει τ δυσκολο αλλα εχω μυοπια π ανεβενει σταθερα κ πλατιποδια τι κανω; Βασικα απο πια στρατιοτικη σχολη πρεπει ν πας;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν έχεις μυωπία ξέχνα τις στρατιωτικές σχολές εκτός και αν κάνεις λέιζερ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες