Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Ελεος ρε.1) δεν θα το βρουν 2) και να το βρουν δεν θα το δώσουν σημασία.
πολιτης έγραψε:Παιδια σας παρακαλω λιγη βοηθεια απο καποιον που να γνωριζει. Φεβρουαριο μπαινω στις ειδικες δυναμεις ειμαι αρκετα αθλητικος και παιζω 6 χρονια ποδοσφαιρο. Χτες πηγα για καρδιογραφημα και υπερηχο. Το καρδιογραφημα ηταν μια χαρα αλλα ο υπερηχος εδειξε μια ανεπαισθητη προπτωση μιτροειδους βαλβιδας στις υψηλες συχνοτητες. Ο καρδιολογος που ειναι και αξιωματικος μου ειπε οτι δεν ειναι καν παθηση και οτι δεν προκειται να με απασχολησει καν στη ζωη μου και οτι ηταν τελειως ηπιο, τοσο που μου ειπε οτι δυσκολα θα το εντοπισουν στο στρατο. Μου ειπε οτι δεν θα χω κανενα προβλημα υγειας στις ειδικες δυναμεις ΑΛΛΑ πως μερικοι γιατροι οταν εντοπιζουν τετοια θεματα και μονο λογω ευθυνης σε κοβουν.
απο χτες που το εμαθα εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου εχω γινει ρακος. Αν καποιος γνωριζει κατι επι του θεματος η εχει προσωπικη εμπειρια τον παρακαλω να με βοηθησει ευχαριστω
Ο κολλητός μου είχε το ίδιο ακριβώς πράγμα και υπηρέτησε κανονικότατα σαν ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις οπότε μην φοβάσαι τίποτα και μην στενοχωριέσαι commando.
Σας ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις. Οσο αντεχω για εδ θα παλεψω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Πολιτη μην ανησυχεις. Προπτωση μιτροειδους εχει το 5-10% του γενικου πληθυσμου και η συντριπτικη πλειοψηφια δεν παρουσιαζει συμπτωματα. Αρα φαντασου ποσοι που την εχουν, θα εχουν παει ΕΔ Και ουτε τους καταλαβαν ουτε επαθαν και τιποτα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Οταν περασα απο γιατρους για στρατιωτικη σχολη (μεσω πανελληνιων) ζυγιζα 122κιλα. Με μετρησανε ο νεος που ειχαν εκει ολο χαρα (ειρωνεια) μου λεει κοβεσε... Ο παλιος (δεν ξερω τι ηταν αλλα σιγουρα μεγαλυτερος) μου λεει μην μασας θα σε περασουνε... Οταν μπηκαμε στην αιθουσα και γδυθηκαμε στο τελος οταν φορουσαμε τα ρουχα μας με φωναξανε ο υπευθηνος Και τους λεω δεν νομιζω να κοπω για τα κιλα μου; Μου λεει οχι αλλα να τα χασεις φαινετε... Στις ειδικες δυναμεις ειναι πιο αυστηροι; Λιγοτερο αυστηροι (λογο ελειψης φανταρων) Τι παιζει; Αν παρουν ως κριτιριο επιλογης ΜΟΝΟ τη ζυγαρια τοτε ειμαι ι2-ι3 αλλα ελεος δεν εχω κοιλια ουτε πατσαδες να κρεμονται. Αλλα δεν ειμαι και φετες... Τωρα 125κιλα 1,96
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Πεύκο παρουσιάζεσαι;
-
Ναι πευκο!
-
- Στρατηγός
Από τον γιατρό του κέντρου θα κριθείς. Αν δείξεις πειστικός ίσως κάνει τα στραβά μάτια

-
Καμια συμβουλη;

Γεια. Ειχα παθει ριξη χιαστων και εκανα εγχειρηση πριν χρονια τωρα ειμαι οκ. Μπορω να βγω ι1 και να παω Ειδικες Δυναμεις - Αλεξιπτωτα αν ο γιατρος με βγαλει ι1;
Καλιμερα παιδια... Θα ηθελα να σας ρωτησω αμα βγαινεις Ι-4 για λιγη εως ελαχιστη πλατιποδια... Ευχαριστω!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
GreekSoldier έγραψε:Καλιμερα παιδια... Θα ηθελα να σας ρωτησω αμα βγαινεις Ι-4 για λιγη εως ελαχιστη πλατιποδια... Ευχαριστω!
οχι δεν νομιζω να βγαινεις ι4 ...
Όχι. Ι3 Ένοπλο ναι. Είχα παιδί με πλατυποδία αλλά έκανε κανονικά ένοπλες σκοπιές. Δυστυχώς όμως ενώ παρακάλαγε να φορέσει άρβυλα σαν αυτά των αξιωματικών, ο γιατρός δεν τον άφηνε.
Ειμαι 16 ακομα πολλυ πολλυ μικρος αλλα σκεφτομαι για ειδικες δυναμεις μ αρεσει τ δυσκολο αλλα εχω μυοπια π ανεβενει σταθερα κ πλατιποδια τι κανω; Βασικα απο πια στρατιοτικη σχολη πρεπει ν πας;
-
- Στρατηγός
Αν έχεις μυωπία ξέχνα τις στρατιωτικές σχολές εκτός και αν κάνεις λέιζερ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες