Ομαδικότητα και συμπαράσταση
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πιστεύω πως με το που μπούμε όλοι Ε. Δ. θα είμαστε ψαρωμένοι , αλλα αργότερα υπάρχει στην Μοίρα Ομαδικότητα και Συμπαράσταση μεταξύ ΛΟΚ ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Aναλογα με τις σειρες σου. Αλλα μην περιμενεις τιποτα σαν αυτα
που βλεπεις στις ταινιες η μπορει να οραματιζεσαι. Δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι πεζη και αποτομη. Αλλα μεσες-ακρες εαν εχετε καλες σχεσεις μεταξυ σας και γνωριστεις με μερικα ατομα καλα τοτε ναι, θα υπαρξουν ολα αυτα.
Αλλα οχι στο ΚΕΝΤΡΟ(απο οσο εχω δει τουλαχιστον). Εκει ετοιμασου να εκνευριστεις αρκετα εκτος εαν εισαι αναισθητος η πολυ καλα εκπαιδευμενος νοητικα...
Η συνταγη της επιτυχιας ειναι να εισαι προσγειωμενος και ρεαλιστης.
Θα δεις πολλες *****, αμετρητες ισως... δεν πας ομως για αυτα εκει, δες
τα ως εμποδια που θα προβαλλουν εναντια στον στοχο σου και τον λογο που θα πας και που θα πρεπει να υπερπηδησεις η να σαρωσεις... ποιοι ειναι αυτοι; Εσυ ξερεις!

Καλη θητεια να εχεις και εαν τελειωσεις η παρεις αδεια και εχεις ορεξη γραψε καμια εντυπωση και απο εδω!

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ για την ευχή σου για καλή θητεία και αμα τα καταφέρω θα σου γράψω εντυπωσεις για τους επόμενους.
Ειμαι στην α ΕΣΣΟ του 2010. ορκιστηκα στο ΚΕΜΧ στο ναυπλιο. περασα τα τεστ εκει οταν ηρθε ο στρατολογος απο τις ειδικες δυναμεις και με εστειλαν μεγαλο πευκο εχτες και μας εδωσαν αδεια για σαβατοκυριακο. απο την δευτερα ξεκιναω εκπαιδευση στο ΚΕΕΔ. εχω απο μικρο παιδι αλλεργικη ρινιτιδα. θα εχω μεγαλο προβλημα η θα την παλεψω; οι σταγονες για την μυτη βοηθανε; οσες φορες εχω τρεξει δεν με εχει πιασει κανας πονος στα πνευμονια.
θελω τον πρασινο μπερε σαν τρελος και δεν με νοιαζει τιποτα.
-
- Επιλοχίας
kasios έγραψε:Ειμαι στην α ΕΣΣΟ του 2010. Ορκιστηκα στο ΚΕΜΧ στο ναυπλιο. Περασα τα τεστ εκει οταν ηρθε ο στρατολογος απο τις ειδικες δυναμεις και με εστειλαν μεγαλο πευκο εχτες και μας εδωσαν αδεια για σαβατοκυριακο. Απο την δευτερα ξεκιναω εκπαιδευση στο ΚΕΕΔ. Εχω απο μικρο παιδι αλλεργικη ρινιτιδα. Θα εχω μεγαλο προβλημα η θα την παλεψω; Οι σταγονες για την μυτη βοηθανε; Οσες φορες εχω τρεξει δεν με εχει πιασει κανας πονος στα πνευμονια.
δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα...
-
- Λοχαγός
Ενα ειναι σιγουρο τις σειρες σου τις αγαπας και ακομα και καποιους νεους και παλιους. Του νεους σιγουρα τους παλιους εξαρταται γιατι υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν κωλοπαιδα... οταν λεω τις σειρες σου τις αγαπας θα το καταλαβεις μεχρι το τελος εκτος κι αν εισαι ***** σειρι. Αυτος πουβαζει βυσμα για να μη κανει υπηρεσια και χωνει αλλον. Κτλ κτλ ο χειροτερος που εχω δει ειναι σειρα να παιρνει τηλεφωνο για να μη κανει σκοπετο για να βγει σκ και να χωνει αλλη σειρα στο κεντρο που ηταν να βγει (ηταν η σειρα του να βγει δηλαδη και αλλος με ενα τηλεφωνο ξαναβγηκε ενω ο αλλος για 2η βδομαδα εμεινε μεσα). Πως το ειδαμε και περιτρανα αυτο; Καποιος ψαρεψε τον κουβα για τα χαρτοσκουπιδα εξω απο το γραφειο του επιλοχια και ειδαι τα αδειοχαρτα και βρηκε το δικο του αδειοχαττο με το ονομά του γραμμενο και σβησμενο με στυλο, και απο πανω γραμμενο του αλλου που εκεινη την ωρα τον φερνανε πισω απο σκοπετο που δεν εκτελεσε καλα καλα... Αλλά ναι κατα τα αλλα υπαρχει καλο πνευμα ακομα και σημερα στις καταδρομες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες