Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
Βεβαια και γυμναζομαι. Απο τον οκτοβριο! Ημουν 140κιλα αρχες οκτοβρη 0 καμψεις Δεν εβγαζα ουτε μια ελξη δεν μπορουσα να τρεξω ουτε κοιλιακους! Τωρα -15κιλα Βγαζω 30-35 καμψεις τρεχω 3χιλιομετρα ασταματητα (αν και μ βγαινει το πνευμονι απο το στομα αλλα δε βαριεσε
) 400κοιλιακους (πλαγιους, κατω μεσους) ροκανισματα ομως full βγαζω 30 και απο ελξεις μισες... Θα τα δωσω ολα πευκο μονο ελπιζω να μη φαω ακυρο λογο κιλων Ι2 δεν θα το αντεξω... Εσυ φιλε μπαινεις τωρα το φλεβαρη;

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Δεν αναφερομαι στα βαρη γενικως γυμναστικουλα θελει! Καμψεις, ελξεις, τρεξιμο για φυσικη κατασταση γενικως θελει γυμναστικη οχι μονο βαρη εχεις δικιο σε αυτο θρυλε αλλα δυναμικες ασκησεις θελει για να δυναμωσει το σωμα!
Γεια σας παιδια θελω να σας ρωτησω για ενα θεμα που με απασχολει πολυ... Δηλωσα να υπηρετησω ΛΟΚ (κατι που λατρευω υπερβολικα) αλλα ανυσηχω για το βαρος μου. Ειμαι 1,88 και ζυγιζω 65 κιλα. Εχω πιθανοτητες να με παρουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Αχχααχ μην αγχώνεσε. Έχουνε κι'αλλοι το μεταβολισμό που έχεις και εσυ... 

Μωρε αδυνατος δεν υπαρχει προβλημα παχυς αν εισαι υπαρχει προβλημα για ι2 

Εγω παρουσιαστηκα Πεζοναυτης 1,90/107 κιλα. Μη φοβαστε! Δε θα σας κοψουν επειδη δε μοιαζετε με τον Σταλονε στο ''Ραμπο''. Ελεος!
Να'ξερες τι κουραγιο και ποσες ελπιδες μου δινεις φιλε δεν φανταζεσε! Μπορει να ειμαι παχυς 125κιλα 1,96 αλλα δεν ειμαι λαπας... ! Αλλα φοβαμαι τη ζυγαρια!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Υπαρχουν ατομα που δεν τους ποιανει το ματι σου και εχουνε ψυχη, και υπαρχουν και κατι τσαβακια, τζαμπα μαγκες που κλανουν μεντες!
Γεια σας παιδια , εγω τον μαιο θα δηλωσο διακοπη της αναβολης μου και θα δηλωσο ΛΟΚ Απλα γιατι εστι γουσταρω πολυ ! Το θεμα ειναι το τι θα αντικρισω εκει. Ειμαι λιγο γυμνασμενος Δεν καπνιζω Πεζω 3 φορες την εβδομαδα ποδοσφαιρο και μαρεσει το τρεξιμο και γενικα η γυμναστικη. Αυτο που θελο να μαθω ειναι αν με κοψουν για το βαρος μου Ειμαι 1.78 και 80 κιλα Ειμαι στο οριο?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Μια χαρα εισαι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλήσπερα παιδια. Σκεφτομαι να σπασω την αναβολη και δοκιμασω για ΕΔ. Το προβλημα ομως ειναι ενα μικρο εμφυσιμα που εχω στη καρδια. Ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο το εχουν πολοι ανθρωποι και δεν ειναι τοσο τραγικο (σχεδον αμελητεο). Υπαρχει περιπτωση να μη με παρουνε; Ευχαριστω

Πωπω. Δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα! Σε ευχαρηστω
Βρε προχωρα λεμε.
Μη μασας

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
77ΣΤ...1,76 με τις καλτσες και περιπου 70 κιλα.
Απο αντοχη; Τριπλουν και υψος πηδουσα στο τοτε γυμνασιο και επαιζα για συμπληρωμα μπασκετ.
Μια χαρα πηγε η δουλεια... Τοτε!
Απο αντοχη; Τριπλουν και υψος πηδουσα στο τοτε γυμνασιο και επαιζα για συμπληρωμα μπασκετ.
Μια χαρα πηγε η δουλεια... Τοτε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες