Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
alexiastr@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alexiastr@ »

σε ευχαριστω πολυ... να σε ρωτησω αν ξερεις τελικα στα ποσα θα ειναι ο μισθος μας?

λενε πολλα και ειμαι ανγχωμενη αν μπορεις να με κατατοπισεις... σε ευχαριστω παρα πολυ... ΕικόναΕικόναΕικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από illy »

Αλεξία είναι 890ευρώ στην αρχή κ μετά 960ευρώ-με το επίδομα ετοιμότητας-κ 185ευρώ αν είσαι σε παραμεθόριες περιοχές ή κάτι εξτρα επιδόματα λόγω ειδικότητας όπως πχ. Είναι με τα αντιαρματικά... Τώρα με τις περικοπές δεν ξέρω τις διακυμάνσεις θα υπάρξουν στην μισθοδοσία
Dum spiro spero
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Αγαμος και με παραμεθωριακο επιδομα 1100 αφαιρεσαν 40-45 ε ηταν δλδ περι των 1150. Συν τα των ημερησιων εξωτερικων βολων πχ σε πυροβολικο. Αργοτερα προστειθεται χρονοεπιδομα, γαμου και τεκνου αν και εφοσουν τελεστει γαμος και τα συναφη... Αυτα...

S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Λοιπον η Μισθωδοσία Ενος Επαγγελματια οπλίτη σε παραμεθωρια περιοχη με τις Περικοπές που εχουν Γινει 30% (οι οποιες θα ισχυουν Απτον Επομενο Μηνα) ! Με Προυπηρεσία λιγοτερη απο εναν Χρονο στη Μοναδα Ειναι ακριβως χωρις αργίες υπηρεσια, επιδομα γαμου και παιδιων 1090Ε!

vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Ε ναι περι τα 1100 λοιπον παιρνουν τωρα ξερω.
qwerty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από qwerty »

Καλησπέρα!/ Ερώτηση 1. Τα λιγότερα χρήματα που μπορεί να λάβει κάποιος νέος ΕΠΟΠ (σειρά που επέτυχε τώρα) (χωρίς επιδόματα γαμου, παιδιων) πόσα είναι;(επειδή στο φορουμ γράφονται διάφορα πράγματα) {ακούγονται πολλά για την περικοπή του 30%, αυτή θα γίνει και στα επιδόματα παραμεθορίου κλπ;}/ Αυτό που θα βοηθήσει αρκετά, πιστεύω, όλους τους νέους ΕΠΟΠ είναι αν παρατεθεί αναλυτικά η τελευταία μισθοδοσία (είδος - ποσό π. Χ. Βασικός-0000 Ε, Χρονοεπίδομα-0000Ε, Επίδομα Α-0000Ε, Επίδομα Β-0000Ε, κλπ... ) κάποιου ΕΠΟΠ της προήγουμενης σειράς./ Ερώτηση 2. Το χρονοεπίδομα, τί είναι ακριβώς; Αν κάποιος έχει ήδη δουλέψει στο παρελθόν και έχει ένσημα ΙΚΑ, αυτά αναγνωρίζονται και προστίθενται;(εξάλλου στο ΙΚΑ δεν ασφαλιζόμαστε;) / Ερώτηση 3. Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το ποιες περιοχές είναι παραμεθόριες, δυσπρόσιτες κλπ (δεν είναι το ίδιο πράγμα έτσι;) / Ευχαριστώ![:) ]
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από anna.nikos »

Γιατι δεν εγινε μειωση του δωρου του πασχα στους εποπ?
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Που το ειδες ρε φιλαρακι το 30%;12 % ειναι... Και ο βασικος μισθος του εποπ αν υποθεσουμε οτι ειναι 750 τοτε πες τα επιδοματα μεχρι τα 1100 ειναι 350 ευρω περιπου...350 ευρω μειον 12 % ξερεις ποσο ειναι?40 ευρω... Μονο 40 ευρω θα μας κοψουν... Μπερδευτικες με το 30% που ειναι μειωση των δωρων
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οτι ειναι κοντα σε συνορα ειναι παραμεθωριος... Σχεδον ολη η ελλαδα... Ακομα και μεροικες μοναδες στην αττικη ειναι παραμεθωριο... Στην 2η μοιρα αλεξιπτωτιστων ασπροπυργο που δεν περνουν επιδομα παραμεθωριου... Εποπ της προηγουμενης σειρας επερνε ακριβως 981 ευρω... Τοσα εμπαιναν στην τραπεζα
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κρατησεις εννοω οτι στην προηγουμενη σειρα εποπ... Για ειδικες δυναμεις τουλαχιστον που ξερω... Τους εκαναν κρατησεις για τι φαγητο και για την διαμονη... Σχεδον τον μισο μισθο... Και πηραν 1200 ευρω μου ειπε εποπ προηγουμενης σειρας μετα απο 2 μηνες...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

; Οσοι ειναι αντιαρματικα περνουν επιδομα ; Εισαι σιγουρη; Εγω που ειμαι αντιαρματικα ειδικων δυναμεων?
sotiris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>

Δημοσίευση από sotiris »

Καλημερα ςας θα ηθελα να ζητησω απο καποιον οποιον ξερει να βαλει τα αξιωματα του στρατου ξηρας και να γραψει τους μισθους απο ταγματαρχη μεχρι και αντιστρατηγο χωρις τα επιδοματα αν καποιος ξερει ας τα γραψει για να διευκολυνει πολλους οπως εμενα και αλλα νεα μελη πος θα κοιταξουν για τους μισθους των εποπ. Σας ευχαριστω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 31, 2010 2:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Οσο για το αν θα παω εποπ... Τελικα μαλλον δεν θα παω γιατι καταργουν το επιδομα επικυνδυνοτητας στις ειδικες δυναμεις που ειναι 3000 ευρω το χρονο... Δεν θα παω να κατασρεψω και την υγεια μου κανοντας 50 αρες, αλλα και να ειμαι 100 μερες τον χρονο σε σκοινακια χωρις εστω μια παραπανω οικονομικη επιβραβευση γι αυτο που κανουν... Δεν θα καθομαι να περνω μονο 1000 ευρω για αυτα...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από illy »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Οσο για το αν θα παω εποπ... Τελικα μαλλον δεν θα παω γιατι καταργουν το επιδομα επικυνδυνοτητας στις ειδικες δυναμεις που ειναι 3000 ευρω το χρονο... Δεν θα παω να κατασρεψω και την υγεια μου κανοντας 50 αρες, αλλα και να ειμαι 100 μερες τον χρονο σε σκοινακια χωρις εστω μια παραπανω οικονομικη επιβραβευση γι αυτο που κανουν... Δεν θα καθομαι να περνω μονο 1000 ευρω για αυτα...
Ιδου κ η αποδειξη οτι αγαπας το αθλημα... Για τα λεφτα κ μονο πας! Αν ησουν τοσο κ##$#$$% οπως λες με τον στρατο δεν θα σε ενοιαζε η χρηματικη απολαβη...
Dum spiro spero
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κοπελα μου εχεις ιδεα τι ειναι οι ειδικες δυναμεις η δεν εχεις καθολου ε; Μην με νευριαζεις τωρα... Εμεις δεν ειμαστε εποπ πεζικου... Εχεις ιδεα τι επειχειρισιακο εξοπλισμο πρεπει να αγοραζουμε συνεχεια για ειμαστε στις ειδικες δυναμεις; Η νομιζεις οτι αυτα που δινει ο στρατος φτανουν... Να σου φερω μερικα παραδειγματα; Πρεπει να αγοραζουμε καινουργια κρανοι, μπεργκιν, μαχαιρια, εξαρτησεις, οπλα για πεηνμπολ, πυξιδες, λειζερ, χειρολαβες για τα οπλα, σχοινια καταρηχησης, κρικους, κρανοι αλματων, στολες καταδυσεων, και αλλα πολλα μικροαντικειμενα... Για να πας και να επιβιωσεις 15 μερες σε μια περιχη με -10 βαθμους δεν σου φτανουν αυτα που σου παρεχει ο στρατος... Αν δεις κανενας καταδρομεας δεν χρησιμοποιει υλικα του ελληνικου στρατου, παρα μονο για επιθεωρησεις... Και ωραια... Σου λεω οτι παω με 1000 ευρω, λεφτα για τις μετακινησεις για να κανω συντηρηση 2 φορες το χρονο ποιος θα μου δινει; Λεφτα για τα υλικα ποιος θα μου δινει; Νομιζεις με 300 εθρο το ενοικιο το μηνα και να μου μενουν 700 μου φτανουν... Καλα για να μην σου βαλω οτι καθε μηνα αγοραζεις τουλαχιστον 3 παραλλαγες γιατι απο την χρηση καταστρετφοντε... Και ναι, ειναι και οικονομικο κηνιτρο να πας εκει... Πως θα ζησεις; Ξερω ξερω... Λεω λαλακιες ε?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης