ΕΤΑ - Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80Α »

Ναι ο πατερακης ηρθε μου φαινεται μεσα καλοκαιριου του 80 οταν εφυγε ο παπαγρηγορακης. μας εκανε εντυπωση οτι εφυγε πολυ γρηγορα και ηρθε ενας γουλεας που δεν γνωρισα γιατι το ειδικο σχολειο ειχε τελειωσει. αν δεν ησουν συνεχεια εριστικος απο την αρχη στο φορουμ 71 θα διαβαζες τις αναφορες μου για την εκπαιδευση των ετα στην μυκ. τελος παντων το απεφευγα αλλα τι να σου πω μερα πουναι;10 ζωες να ζησεις δεν φτανουν για να κανης αυτα που εχω κανει στο στρατο. τελος παντων αλλα χρονια, δεν κραταω κακια. μολις παρω τον εκτυπωτη απο το σερβις θα σου ανεβασω φωτο.
νυχτοπούλι

Δημοσίευση από νυχτοπούλι »

Ναι ναι καταλαβα γιατι το ειπατε... Απλα ειπα μηπως σας ελεγαν και εσς βαγγελη... Καινουριες φωτο ακουσα; Περιμενουμε! Και αυτος ο μαστορας τι κανει; Δεν τον φτιαχνει γρηγορα τον εκτυπωτη; Χαχαχαχα
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80Α έγραψε:Ναι ο πατερακης ηρθε μου φαινεται μεσα καλοκαιριου του 80 οταν εφυγε ο παπαγρηγορακης. Μας εκανε εντυπωση οτι εφυγε πολυ γρηγορα και ηρθε ενας γουλεας που δεν γνωρισα γιατι το ειδικο σχολειο ειχε τελειωσει. Αν δεν ησουν συνεχεια εριστικος απο την αρχη στο φορουμ 71 θα διαβαζες τις αναφορες μου για την εκπαιδευση των ετα στην μυκ. Τελος παντων το απεφευγα αλλα τι να σου πω μερα πουναι;10 ζωες να ζησεις δεν φτανουν για να κανης αυτα που εχω κανει στο στρατο. Τελος παντων αλλα χρονια, δεν κραταω κακια. Μολις παρω τον εκτυπωτη απο το σερβις θα σου ανεβασω φωτο.

Σωστος, ο Πατερακης εμεινε εναν μηνα δικας, κ μετα ανελαβε ο Γουλεας.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80Α »

Χρονια πολλα νικο. με τους απεναντι που θα παει το πραγμα μου λες;
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από fideas emk »

Ντάξει αυτό με την ΜΥΚ παλι... Νομίζω οτι ο Ακης και με ονομα βγαινει και με φωτο και κανει μπαμ γενικα... Δε νομιζω να λεει κατι που δεν ειναι... Ασε που και με το Μακεδονα και με αλλους ΕΤΑτζηδες εδω οτι λεει ειναι λιρα 100 και τα ιδια λενε και οι αλλοι! Ουτως ή αλλως το ΕΤΑ με τη ΜΥΚ ειναι αρκετα κωλος και βρακι... Και μεγαλο μερος των ΕΤΑτζηδων (που εχω δει εγω τουλαχιστον) φορουσανε τη βατραχοπουλαδα οποτε δεν υπαρχει καμια εκπληξη εκει... και χρονια πολλα για την 25 Μαρτίου. Μη μασατε ρε με τα τσαλίμια των Τουρκων, είπαμε... Ψηλά τα πρασινα μπερέ!

Ενα και δε ΘΑ;

udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από udt71 »

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80Α έγραψε:Ναι ο πατερακης ηρθε μου φαινεται μεσα καλοκαιριου του 80 οταν εφυγε ο παπαγρηγορακης. Μας εκανε εντυπωση οτι εφυγε πολυ γρηγορα και ηρθε ενας γουλεας που δεν γνωρισα γιατι το ειδικο σχολειο ειχε τελειωσει. Αν δεν ησουν συνεχεια εριστικος απο την αρχη στο φορουμ 71 θα διαβαζες τις αναφορες μου για την εκπαιδευση των ετα στην μυκ. Τελος παντων το απεφευγα αλλα τι να σου πω μερα πουναι;10 ζωες να ζησεις δεν φτανουν για να κανης αυτα που εχω κανει στο στρατο. Τελος παντων αλλα χρονια, δεν κραταω κακια. Μολις παρω τον εκτυπωτη απο το σερβις θα σου ανεβασω φωτο.

Φίλε μου είμαι εριστικός μαζί σου για της ***** τζες που γράφεις τόσον καιρό και με αναγκάζεις να απαντήσω ανάλογα.
Γράφε παπαράτζες για παιδάκια που δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα όχι για μας.
Τα ΕΤΑ το 1980 δεν κανανε καμιά εκπαίδευση στην ΜΥΚ. Όσο για το ειδικό σχολείο το είδες στον ύπνο σου.
Γράφεις ότι ήσουν χρεωμένος καταδυτικό υλικό και ανεβάζεις φωτογραφίες από βατραχανθρώπους ενώ ξέρουμε ότι στα ΕΤΑ εκτός από στελέχη δεν υπήρχαν ουκ, υπήρχαν ουκ μόνο στης μοίρες (στα νησιά) και κάποιοι στο πεύκο. (Γιατί το καλοκαίρι 1981 όταν πνίγηκε καταδρομέας στη ΣΧΑΛ Δεν τον βγάλατε εσείς και φωνάξατε Βατραχανθρώπους από ΜΥΚ).
Ακόμα γελάω με την χειροβομβίδα και με τα κόκκινα παπούτσια στη φωτογραφία.
Όσοι περάσανε από ΣΧΑΛ τα τελευταία 30 χρόνια μπορεί και να έχουν την ίδια φωτογραφία.
Φίλος μου που πέρασε απο ΣΧΑΛ το 1978 την έχει (της πούλαγε ο φωτογράφος), εγω που πέρασα πολύ μετά την έχω με μια διαφορά τα δικά μου παπούτσια είναι με τριπλό πάτο από κέβλαρ και περίβλημα από βηρύλλιο.
Όσο για τον Πατεράκη (δεν ήταν Βατραχάνθρωπος ήταν διοικητής ΔΝΕ και όταν έφυγε ο Παπαγρηγοράκης (δεν έφυγε γρήγορα, έμεινε 4-5 Χρόνια σαν Διοικητής) έκανε τυπικά και χρέη διοικητή στην ΜΥΚ για περίπου 3-4 μήνες ώσπου να έρθει ο Γουλέας ο οποίος έμεινε 4 χρόνια περίπου.
Έχεις ακούσει κάποια ονόματα και τα γράφεις χωρίς να γνωρίζεις κανέναν, Τοπιζόπουλο, Τσάκο, ο ψηλός και ο κοντός Κλπ. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από udt71 »

Α! Εγω δεν ειμαι του Στρατού ειμαι του Ναυτικού.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α »

Το καταλαβα φιλε 71 οτι ησουν καπως μαζι μου. αμφιβαλλεις και για τις φωτο μου; ε δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο. οταν ημουν εκπαιδευτης στην σχ. αλ πολυ πιθανο να σε ανεβασα εγω πρωτη φορα στον πυργο. αν περασες αλεξιπτωτα φυσικα. για οτιδηποτε εχω πει επωνυμα εσυ αμφιβαλεις. εκει με την χειρομβοβιδα αλλαξες και ονομα για να μου την πεις. εγω ειμαι ομως 50 χρονων και δεν παιζω. δεν υπαρχει λογος πια. εκατσα κι εψαξα λιγο στο σαιτ της δυκ διαβασε.
αρχική σελίδα > οργάνωση > ασ > δυκ > διατελέσαντες διοικητές δυκ διατελέσαντες διοικητές δ. υ. κ.

βαθμοσ ονοματεπωνυμο παραλαβη

παραδοση

πχος (μ) κ. εγκολφοπουλοσ 30/11/1956 4/1/1958 πχος (μ) ι. θεοφανιδησ 4/1/1958 9/1/1958 πχος (μ) γ. δημητρακοπουλοσ 9/1/1958 7/1/1959 αντχος (μ) α. χρυσανθησ 7/1/1959 1/4/1959 πχης (μ) ς. ζουλιασ 1/4/1959 12/11/1959 πχος (μ) δ. σουτσοσ 12/11/1959 15/2/1960 πχης (μ) π. μαρινοσ 15/2/1960 30/3/1960 αντχος (μ) γ. πετμεζασ 30/3/1960 11/10/1961 αντχος (μ) γ. δροσινοσ 11/10/1961 9/12/1961 πχος (μ) θ. μπακοπουλοσ 9/12/1961 15/1/1962 αντχος (μ) ν. δελαγραμματικασ 15/1/1962 20/4/1963 αντχος (μ) θ. λυμπερακησ 20/4/1963 20/2/1964 πχος (μ) π. φαλιδακησ 20/2/1964 3/4/1965 πχος (μ) α. παλλασ 3/4/1965 15/9/1966 πχος (μ) κ. σκιαδοπουλοσ 15/9/1966 3/1/1968 αντχος (μ) γ. στεφαναδησ 3/1/1968 17/7/1968 πχος (μ) γ. πετμεζασ 17/7/1968 30/12/1968 πχος (μ) κ. κουμανακοσ 30/12/1968 19/8/1970 πχος (μ) ι. καραθανασησ 19/8/1970 16/9/1971 πχος (μ) μ. πουλιδησ 16/9/1971 30/10/1973 πχος (μ) ε. δρομαζοσ 30/10/1973 19/8/1974 πχος (μ) α. παπαδογκονασ 19/8/1974 16/10/1974 αντχος (μ) π. παπαδακοσ 16/10/1974 12/1/1976 αντχος (μ) ε. παπαγρηγορακησ 12/1/1976 19/6/1980 αντχοσ ε. πατερακης πν 19/6/1980 23/7/1980 πχησ ς. γουλεας πν 23/7/1980 11/4/1982εσυ ομως ξερεις καλυτερα, καταφερες να χαλασεις το κλιμα. το μονο που εψαχνα ηταν να βρω παλιες σειρες. μπαινω και δειχνω την μουρη μου, βαζω το ονομα μου, εσυ συνεχεια τα ιδια. οι υπολοιποι ας κρινουν. γεια χαρα σε ολους.
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Καλα εσυ τωρα πρωην εκπαιδευτης 50χρονων καθεσαι και ανεβαβαζεις διατελεσαντες δκτες της δυκ απο το 58 σε φορουμ; Τι θα δω αλλο εδω μεσα;

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

πολιτης έγραψε:καλα εσυ τωρα πρωην εκπαιδευτης 50χρονων καθεσαι και ανεβαβαζεις διατελεσαντες δκτες της δυκ απο το 58 σε φορουμ; τι θα δω αλλο εδω μεσα;

ειναι απο το επισημο σαιτ της δυκ, και εχει προσβαση οποιοσδηποτε. δεν ειναι κρυφο, πηγαινε να δεις.
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Δεν τιθεται θεμα να παω να το δω εγω απο το σαιτ της δυκ αλλα το πως το χειριζεσαι το ολο θεμα Βαση της ηλικιας μιλαω παντα. Φιλικα.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Καταλαβα. φιλοι. οκ. μπορει και να ξεφυγα αλλα μανεβηκε το αιμα στο κεφαλι. εχεις δικιο τι θελει εδω ο 50αρης. καλο βραδυ. ευχαριστω τον νασο και τον φιδεα που βοηθησαν στο ανεβασμα.
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Παρεξηγησες. Δεν εννοουσα τι θελει ενας πενηνταρης στο φορουμ αλλα μου εκανε εντυπωση περιμενα πιο συγκρατημενους τους 50αρηδες. Οκ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Udt71, μπορεί να είστε στέλεχος της ΔΥΚ και να ξέρετε απείρως περισσότερα για τα ΟΥΚ από τη πλεοψηφία των συμμετεχόντων, θα ήταν όμως δέον να εκφράζεστε πιο κόσμια.

Τουλάχιστον ο κύριος Πυρπίλιδης βγαίνει επωνύμως και γράφει αυτά που γράφει.

Εάν υπάρχουν αμφιβολίες περί των γραφομένων του, δεν χρειάζεται να γράφετε με αυτόν το τρόπο, και ας είναι "$%^τζες". Ο κύριος Πυρπιλίδης έχει αφήσει και e-mail για επικοινωνία.

Παραπέρα, πράγματικά λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Πάντως κύριε Πυρπιλίδη, θα ήθελα να απαντήσετε στα γραφόμενα του udt71 (κόσμια πάντα), γιατί μου δημιουργούνται απορίες από αυτά που ανέφερε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 25, 2010 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Ποτε δεν πνιγηκε καταδρομεας στην σχαλ. Αυτα τα θυμαται ο 71 μονον. Οταν ερχοντουσταν να περασουν σχολειο οι του ναυτικου βατραχοι αυτα ειχαμε συνεχεια. Εμεις ειμαστε καλυτεροι απο εσας, κλπ. Οπως και ναχει, το ετα εστελνε ατομα σε 2ΜΗΝΟ εντατικο ειδικο σχολειο (οαε) ομαδας αμφιβιων επιχειρησεων, για τις αναγκες του. Νομιζω οτι μετα απο λιγο κοπηκε γιατι υπηρξαν καποια επεισοδια. Εδω δεν πιστευαν καν οτι απλοι φανταροι ουτε καν λοχιες ηταν εκπαιδευτες στην σχαλ, και ομως ετσι ηταν. Επειτα δεν πιστευαν οτι υπηρχαν εφεδροι στο ετα. Ε τωρα τι να κανουμε πριν 30 χρονια ετσι ηταν. Δεν θελω να αποδειξω τιποτα. Ουτε εχω να μοιρασω κατι. Εσεις βγαζετε τα συμπερασματα σας, ας μην ξεκατινιαστουμε εδω. Παω να παρω χαπι για την πιεση γιατι ειμαι σε επικινδυνη ηλικια. Χρονια πολλα σε ολους.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης