ΕΤΑ - Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α »

Και με τις δυο παλαμες νασο. Αναλογα με το σεναριο. Οι φωτο ειναι στατικες ολες οι φασεις ειναι σε κινηση. Το πεδιο ειναι 30χ30 και πρεπει να γινουν ςυγκεκριμενες βολες, ενω ο αγγλος σε σταματαει συνεχεια με σφυριγμα, και ρωταει ποσες σφαιρες εχεις μεσα. Ενα λαθος κοπηκες. Μονες βολες απαγορευονται παντα δυο. Μπαμ-μπαμ. Βεβαια με το 45αρι κολτ αυτα ειναι ηρωισμοι. Οι αγγλοι τοτε ειχαν βαλτερ 9αρια. Τωρα στον σκοπευτικο συλλογο που ειμαι εχω ενα τζερικο ισραιλιτικο. Οχι γκλοκ αυτα ειναι αδερφιστικα.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ80Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ80Α »

Βαλτε να δειτε αθεατο κοσμο εχει τον κολιτσοπουλο πρωην διοικητη στη μυκ. στα ιμια του ειχαν δωσει μια καταπτυστη διαταγη που ευτυχως δεν εξετελεσθη. κολιτσοπουλος, τοπιζοπουλος, διοικητης το 1982 στη μυκ παπαγρηγορακης. ιμια τοτε που το ελικοπτερο μας επεσε απο τεχνικη βλαβη.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ο Κολιτσοπουλος ηταν διοικητης στην ΜΥΑ του ΛΣ, ο Παπαγρηγορακης ηταν διοικητης στην Μ. Υ. Κ. Το 76 κ το 82 ηταν ο Γουλεας...
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από udt71 »

Ο Τοπιζόπουλος ηταν υπαξιωματικός.
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

Ο Κολιτσόπουλος δεν ηταν Βατραχάνθρωπος. Ειχε τελειώσει σχολείο ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ στη ΜΥΚ.

Πως έγινε Βατραχάνθρωπος μόνο αυτός το ξέρει.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Να 'ταν μονο αυτος, καλα 8α ηταν...
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

Νικος έγραψε:Να 'ταν μονο αυτος, καλα 8α ηταν...
Εχεις δίκιο ειναι πολλοί.

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α »

Παιδες επειδη ειμαι στον δρομο ακουστε τοπιζοπουλοσ, κολιτσοπουλοσ, ο κοντος κι ο ψηλος βατραχια πρωτα πολυ αργοτερα λιμενικο, πολοι καλοι και οι δυο. Για παπαγρηγορακη και γκλοκ θα σας πω το βραδυ. Καλο μεσημερι.
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε:Παιδες επειδη ειμαι στον δρομο ακουστε τοπιζοπουλοσ, κολιτσοπουλοσ, ο κοντος κι ο ψηλος βατραχια πρωτα πολυ αργοτερα λιμενικο, πολοι καλοι και οι δυο. Για παπαγρηγορακη και γκλοκ θα σας πω το βραδυ. Καλο μεσημερι.

Τι δεν καταλαβαίνης;
Ειπαμε ο Τοπιζόπουλος ηταν υπαξιωματικός Βατραχάνθρωπος 71 σχολείο.
Ο Κολιτσόπουλος δεν ηταν Βατραχάνθρωπος.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ80Α

...O CHUCK TAYLOR είναι ένας γνωστός Αμερικανός επαγγελματίας εκπαιδευτής σε θέματα όπλων o όποιος έχει περάσει 4 πολεμους, έχει πυροβοληθεί 7 φορες, ανατιναχθει 2 φορες και εχει τραυματιστεί απο ξιφολόγχη μια φορα... χρονια πολλα σε ολους. (ευχομαι συντομα να βρουμε το κουραγιο και να το βυθισουμε, αυτο που μας ενοχλει Τελευταια) Τωρα. Φιλε utd71 Αυτα που διαβασες στο σαιτ σουτερς τα εχω διαβασει κι εγω. Επειδη ειμαι χρονια μελος σκοπευτικων συλλογων και εδω και στην ολλανδια εγραψα την προσωπικη μου εκτιμηση μετα απο εκατονταδες σφαιρες με πανω απο 35 διαφορετικα οπλα. Δεν συνηθιζω να ανατρεχω σε περιοδικα και ιντερνετ για να μιλησω. Μονον απο προσωπικη εμπειρια. Δεν ειπα οτι δεν ειναι ενα πολυ καλο ευθυβολο 9αρι με αρκετα πλεονεκτηματα, ουτε οτι δεν το χρησιμοποιουν αρκετοι στρατοι στον κοσμο και σωματα ασφαλειας. Με το ''αδερφιστικο'', αναφερομουν στην ανακρουση που εχει και στο οτι ειναι σαν να βαστας παιχνιδι στο χερι πλαστικο παιχνιδι. Γι αυτο αλλωστε δεν το χρησιμοποιουμε στους αγωνες. Δεν εχει στατους πως να σου πω; Ειναι παιδικο. Το τζερικο απο την αλλη, ολο ατσαλινο, βαρυ, στιβαρο, με τριπλη τιμη αγορας ειναι αλλο πραγμα. Τελος παντων αυτα ειναι προσωπικα γουστα.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ80Α

νικος έγραψε:ο κολιτσοπουλος ηταν διοικητης στην μυα του λς, ο παπαγρηγορακης ηταν διοικητης στην μ. υ. κ. το 76 κ το 82 ηταν ο γουλεας...

αγαπητε νικο χρονια μας πολλα. αν θυμαμαι καλα το 80 ειχα παπαγρηγορακη, εφυγε οταν ημουν μεσα ηρθε ενας πατερακης για πολυ λιγο και οταν εφευγα ηρθε ο γουλεαςΕικόνα
νυχτοπούλι

Δημοσίευση από νυχτοπούλι »

Κυριε πυρπιλιδη ακης απο το βαγγελης; Αν ναι χρονια πολλα! Επισης χρονια πολλα σε ολους που εχουν την τιμη να λεγονται ελληνες!
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ80Α

Οχι βαγγελης νυχτοπουλι. Λεω χρονια πολλα. Γιατι σημερα ειναι 25η μαρτιου η μεγαλη εθνικη μας επετειος. Ξετιναξαμε τον τουρκο κατακτητη μετα απο 400χρονια που καθοταν στον σβερκο μας, ιδρυσαμε το ελληνικο κρατος και αρχισαμε να παιρνουμε απο τοτε δανεια.
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ80Α έγραψε:
νικος έγραψε:ο κολιτσοπουλος ηταν διοικητης στην μυα του λς, ο παπαγρηγορακης ηταν διοικητης στην μ. Υ. Κ. Το 76 κ το 82 ηταν ο γουλεας...

αγαπητε νικο χρονια μας πολλα. Αν θυμαμαι καλα το 80 ειχα παπαγρηγορακη, εφυγε οταν ημουν μεσα ηρθε ενας πατερακης για πολυ λιγο και οταν εφευγα ηρθε ο γουλεαςΕικόνα

Με λιγα λόγια όταν λές ότι ειχες Παπαγρηγοράκη ενοείς ότι πέρασες σχολείο ΟΥΚ; .

udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από udt71 »

Α και ο Πατεράκης Τι ητανε αυτός διοικητής ΜΥΚ?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης