ΕΤΑ - Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
udt71
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από udt71 »

Μακεδονας έγραψε:Ζαχαροπουλος, Αρταβανης (Άγριος τυπος), Λιναρας (αν και κούτσαινε απο ατύχημα σε ρηψη τραβουσε κουπι) , Πουλοπουλος, Σκουνακης (ωραιος τυπος. Ο προηγουμενος Τσιντζιρας μεχρι και επιθεωρηση στους εξοδοχους εκανε)

Ξεχάσατε τον Ηλιόπουλο.
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Μακεδονας »

Σωστος.
Ενας, ενας... Μουσιωνης ο τρέλας... !
που θα παει θα θυμηθω κι αλλους!

Ειναι πολλα ρε παιδια... Και στα 54 μου... Φετος βρηκα ενα συμαθητη μου απο το δημοτικο.
Την τελευταια φορα που τον ειδα ηταν στην σχολη σαν καταδροεα που ειχε ελθει για εκπαιδευση TAEKWON DO στην Σχολη.

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Δημοσίευση από ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α »

Ναι ρε το οργιο ο μουσιωνης. εξω καρδια. ο ψηλος ο... κατρινης; τον ειχες; παναγιωτακης; μετα πηγε πεζοναυτες. εχω φωτο πολλες αλλα εχει χαλασει το σκανερ. πανω απο 300σες. νανος, φελλας; κομπορης; εφεδροι αυτοι. σιδεριδης; τι τερας. ηταν γ' μοιρα καταδρομων και ερχοταν για συντηρησεις. τον πετυχα ρεντινα το 81. ακησ
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε:Ναι ρε το οργιο ο μουσιωνης. Εξω καρδια. Παναγιωτακης; Μετα πηγε πεζοναυτες. Κομπορης; Εφεδροι

Παναγιωτακης Πρεπει να ηταν στο Α γραφειο στην εισοδο αριστερα. Ο Ηλιοπουλος (ξανθουλης υπολοχαγος;) δεν θυμαμε την φατσα του αλλα ηταν εκει σε καποια θεση (Α γραφειο; Η στο "πακεταρισμα";)
Ο Κομπορης ενας εφεδρος με ελιες στο μουτρο σχεδον μεγαλη χωριστρα και καμπουριαστος λιγακι;

Ηταν και ενας ανθυπολοχαγος με μαυρο τσιγκελωτο μουστακι... Ηταν να παω για Λοχιας και με καταιβασε απο το Ρεο.
Ου Τ... Δ'ν θα παειιι ια Λοχιας... Θα τς ρεψ τς νεουςςς ειπε στον ταγματαρχη... Θα τρων φλακι μον απ τουν ουπλισμο κι θα απλειθουν του αγια Π... Ου... Και με καταιβασε.

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Ναι φιλε μακεδονα, ο παναγιωτακης με τα αμερικανικα ντοκ μετα ειχε παει στο 2 γραφειο στον πανω οροφο στο διοικιτηριο. ο κομπορης αυτος ειναι που καμπουριαζε λιγο. ο μουστακιας πρεπει ναταν ο μαλατρας τον ειχα υπολοχαγο, απο το καστρακι τρικαλων. θα ανεβασω μες την βδομαδα αρκετες φωτο. απονομη πουλαδας ποιος σας εκανε ο γρατσιος; στρατηγαρα. αλλα στα αλματα πηδαγε ταμμυ. μονος του. εσεις προλαβατε c-130 η με νορατλας μονον κανατε αλματα;
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε:απονομη πουλαδας ποιος σας εκανε ο γρατσιος; Στρατηγαρα. Αλλα στα αλματα πηδαγε ταμμυ. Μονος του. Εσεις προλαβατε c-130 η με νορατλας μονον κανατε αλματα;

Ο στρατητος... Το οτι Πηδουσε Μονος εχω ακουσει διαφορες ιστοριες για το γιατι... !
Προλαβα και Νορατλας και C-130 και ενανα κανα 2 αλματα απο Dakota που Ηταν το πιο κοντα σε ελευθερας, σχεδον καθετα εφευγες. Συνολο εκανα γυρω στα 35. Αρκετα νομιζω για φανταρος.
Απο ελευθερας εκανα καμμια 10αρια εδω που μενω τωρα σε ενα κλαμπ ετσι για να το δοκιμασω να μου φυγει η... "περιεργια".

Οταν μπηκες μεσα στην Σχολη ειχε ακομη μια ζωγραφια απο εναν ελευθερας περιπου 50χ50 στην εισοδο για τον πυργο απο την μερια του διοικητηριου;

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Και βεβαια υπηρχε την εχω και φωτογραφια. με τις αρχαιολογιες που γραφουμε θα βαριουνται οι νεοι που διαβαζουν τα στρατιωτικα περιοδικα και ανυπομονουν να μπουν στην σχολη. οτι και να κανουμε σειρα την δραση αυτη δεν θα την ξαναζησουμε, ηθελα παντα να γραφτω στην λεσχη εφεδρων αλεξιπτωτιστων με διοικητη τραχανατζη, αλλα το οτι μενω σε νησι απο την μια, δουλειες και κιλα απο την αλλη. δεν το εκανα. ειμαι 120 κιλα τωρα φανταζεσαι να με πετανε με αλεξιπτωτο φορτου; ενταξει, κυνηγια καταδυσεις και τετοια διαφορα κανω αλλα σε cool ρυθμους. φραπεδακι, σκαφαρα, καρτερι. ξερεις τωρα. και στο τελος ολα συνδιαζονται με... καλα ξερω μιαα ταβερνα καταπληκτικη. αμα μαλακωσει ο. σωληνας αστα να πανε.
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Snakeshit »

Γι'αυτό μπαίνουμε μόνιμοιΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σε αυτό το τεύχος του 'Δούρειος Ίππος' ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια απο την ίδρυση του ΕΤΑ!
Πραγματικά αξίζει φίλοι μου το άρθρο και είναι πολύ προσεγμένο.
Σπεύσατε!
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε:Και βεβαια υπηρχε την εχω και φωτογραφια.

Και γω εχω την φωτογραφια. Τραβηγμενη καμμια ωριτσα μετα οταν την τελειωσα.(αν ειναι η ιδια)

Αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι νεοι οτι οσοι υπηρετουν σε ειδικες δυναμεις, ασχετα και αν χωρισουν οι δρομοι τους ειναι παντοτε ΑΔΕΛΦΙΑ οσα καιρος και να περασει.

Με τους μονιμους δεν ξερω πως αισθανοντε αλλα ειχα καταλαβει οτι αν δεν ηταν για τίς "σαρδελλες" και τα "αστρα" το ιδιο θα αισθανοντε και αυτοι.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από fideas emk »

Μακεδονας έγραψε:
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε:Και βεβαια υπηρχε την εχω και φωτογραφια.

Αυτο που πρεπει να καταλαβουν οι νεοι οτι οσοι υπηρετουν σε ειδικες δυναμεις, ασχετα και αν χωρισουν οι δρομοι τους ειναι παντοτε ΑΔΕΛΦΙΑ οσα καιρος και να περασει.

Με τους μονιμους δεν ξερω πως αισθανοντε αλλα ειχα καταλαβει οτι αν δεν ηταν για τίς "σαρδελλες" και τα "αστρα" το ιδιο θα αισθανοντε και αυτοι.
Οπως τα λες παλιοσειρά! Ακριβώς. Αυτό κυρίως είναι κάτι που μονο στις ειδ δυναμεις το βλέπεις... Και δεν έχει σημασία καν αν είναι απο ΜΑΛ, ΜΑΚ, ΕΤΑ ή οτιδηποτε... Μια ή άλλη ειναι αυτά Γιατί μια οικογένεια ειναι οι ειδ δυναμεις και στη θητεία σου όλους τους βλεπεις και με ολους εχεις να κανεις. Απο τους μονιμους το ξαναλεω καλό επίπεδο απο ΣΣΕ (με καποιους *****) οι υπαξ απο ΣΜΥ και αυτοί καλοί... Οι ΕΜΘ αρκετά... Οι ΕΠΟΠ... Οι καλυτεροι, πιο κούλ, ανετοι που δεν εχουν συνμπλεγματα και συνηθως πανε το φαν ειναι οι βατραχοι ΛΟΚατζηδες που ειναι και οι καλυτεροι αξ/υπαξ σε ολο τον ελληνικο στρατό για μενα.

Όσο για τις φωτο και τις ιστορίες... Οπωσδηποτε ΔΕ βαριόμαστε... Εγώ προσωπικά για ένα λόγο πήγα εκεί ... Για τις ιστορίες που ακουγα για τους θρυλους των καταδρομων Τσιγάντες, Καλλινσκης, Ραπτης, Μαλλικουρτης, Περικλης Παπαθανασιου, Σεεμαν, Αντωνης Δροσογιάννης (Λοχαγος της Ε'ΜΚ το 49 και... Υπουργος του ΠΑΣΟΚ μετά. Ναι Ο ίδιος!), Ηλίας Γλεντζές, Θανασης Γαληνος, Νικος Κατούντας, Γιωργος Κατσάνης, Ανδρέας Γεωργιάδης, Καλλίνικος Αλαμπρίτης, ΚΔ Μπικάκης Κτλ κτλ ατελείωτοι... Οπότε είπα να δοκιμάσω να περπατίσω στο δρόμο των... Γιγάντων... Από οτι βλεπω απο τα κομμάντα του 74 δεν είστε και πολυ πιο νέοι εσείς!Εικόνα

Για τη φανέλα που λέει κι ο Πυρπιλιδης... Οποτε ριχτε τα. Γουσταρουμε!

Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κι ο Θάλασσας κι ένας Πολυχρονίδης ή Πολυχρονιάδης δεν θυμάμαι καλά. Το καλύτερο κομμάντο. Τον είχαν φωτογραφία στην Ε'ΜΚ κι όποτε περνούσαν έκαναν τον σταυρό τους.
ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α

Ρε μακεδονα τον ζουμη ξεχασα. αν η ελευθερη πτωση ειχε αλλο ονομα θα λεγοταν. ζουμης. τον θυμαμαι ολη μερα σχεδον καθε μερα με τον σβαρνογιαννοπουλο να ξεκινανε για μεγαρα. πουλοπουλος, δεμερτζης μαζι η ομαδα της εθνικης μας ελευθερας τοτε. πανω, κατω 7 αλματα καθε μερα. αλλα ρε ***** το αληθεια τους εβλεπες και δεν τους εκοβες για κομμαντα. θελω να πω σημερα ειναι καπως. φουσκωτοι τετραγωνοι, γυμνασμενοι. τοτε ο αρταβανης ο πετρος μιλαγε και κατουριομασταν. μια μερα γυρναγα στις 5 το πρωι μεσα γιατι ημουν αθηναιος κι ημουν με διανυκτερευση, και ακουσα απο το ταρταν στο υψος του αεροσκαφους, αγκομαχητα. ηταν ο τραχανατζησ με τον αρταβανη και τρεχανε. θα πηγαιναν αμερικη και ηθελαν σο. βε. τουσ καλημερισα κι ο τραχανατζης μου λεει. πεσε και θα σταματησεις οταν σου πω. επαιρνα μεχρι τις 6.30 με την στολη εξοδου. αυτα τα μεταφεραμε βεβαια και μεις στους νεους. πριν παω ετα ημουν εκπαιδευτης. τα σχολια καποιων δεν θα ηταν και τα πιο κολακευτικα. ημουν δυστηχως πολυ σκληροσ , καψονομουτρο, αλλα δικαιος. οταν μπαινει σχολειο και ο διοικητης λεει να κοπουν αυριο στην αναφορα οι μισοι τι να κανω; ομως σε κανενα σχολειο δεν ειχαμε ουτε ενα σπασμενο ποδι. θυμαμαι μια τριτη ειχαμε νυχτερινη. ανεβαιναν στον πυργο οι νεοι, κουρασμενοι λαχανιασμενοι, γιατι κατω το πηδημα που πεφτει ειναι τρομακτικο. απ αριστερα στασου στην πορτα, απο δεξια, απ του αρχηγου, απ του βοηθου, εμπλοκη, ειναι φωνη αυτη ποντικια; θεσεις για καμψεις ενα. μεσα σε ολα ανεβαινει μες το σκοταδι ενας νεος, εγω με ενα συναδελφο εκπεδευτη τον ντυνουμε, εισαι ο και λεγεσαι λεω εγω, ο νεος στριγγλιζει το αφμ του απ εξω τα χερια ποντικι λεω εγω και πιανω τους ιμαντες για να του πω το επομενο παραγγελμα το φυγε μακρια. και τι βλεπω τοτε; δεν εχουμε περασει στον νεο τους ιμαντες στην πλατη. το αλλο χερι μου εναι ετοιμο να τον χτυπησει στην πλατη για να κανει το αλμα! παγωνω. τον τραβαω πισω, και του λεω κολλοσες νεος; ενω ο συναδελφος εκπαιδευτης στα γρηγορα του κλειδωνει τους ιμαντες στην εξαρτηση. αυτο εκανε χρονια να φυγει απο την μνημη μου, αλλα με εκανε τρομερα προσεκτικο. ακησ
Μακεδονας
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΠΥΡΠΙΛΙΔΗΣ 80 Α έγραψε: αληθεια τους εβλεπες και δεν τους εκοβες για κομμαντα. Θελω να πω σημερα ειναι καπως. Φουσκωτοι τετραγωνοι, γυμνασμενοι. Τοτε ο αρταβανης ο πετρος μιλαγε και κατουριομασταν.

Θα σου απαντησω με ενα στοιχο Απο το ποιημα που εχει η κορουλα μου για την 25η Μαρτιου.
"Μη σκιάζεστε, αδέρφια μου,

δειλοί είναι οι οχτροί μας,

αυτοί με βόλια πολεμούν,

εμείς με την ψυχή μας".

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μαρ 02, 2010 1:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πωωωωωωωωωω!Εικόνα

Και πως τον λέγαν αυτόν που φορούσε τ'αλεξίπτωτο στον αέρα;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση