Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από supermario »

TASSOS e.W. έγραψε:Ελα εγω πιστευω θα παρεις τη σωστη αποφαση. Να ς πω μπορεις να μπεις λιγο στο θεμα << Ειδικες κατηγοριες >> Που υπαγεται στις στρατιωτικες σχολες κα να απαντησεις στην ερω τηση μου; Ειναι η τελευταια. Ευχαριστω!
Ειδικη κατηγορια εισαι μονο αν εχεις απο 2 αδερφια και πανω. Ειναι και αν εισαι τεκνο μπαμπα στρατιωτικου πεσοντος εν ωρα καθηκοντος (πραγμα σπανιο) Ή αν πολεμησε στη κυπρο και εμεινε αναπηρος κτλ... Μπορεις να συνεχισεις να ρωτας οσα θελεισ. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supermario την Πέμ Μαρ 04, 2010 12:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από TASSOS e.w. »

Πωπω ! Δν ξερει τι αγχος το εχω αυτο ! Γιατι ξερεις ειμαστε και θεωριτικη και οσο να ΄ναι μας ανακουφιζουν βαθμολογικα οι ειδικες κατηγοριες! Εσυ με τα μαθηματα δευτερη χρονια πως εισαι ; Φροντιστηρια κτλ;
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

TASSOS e.W. έγραψε:Πωπω ! Δν ξερει τι αγχος το εχω αυτο ! Γιατι ξερεις ειμαστε και θεωριτικη και οσο να ΄ναι μας ανακουφιζουν βαθμολογικα οι ειδικες κατηγοριες! Εσυ με τα μαθηματα δευτερη χρονια πως εισαι ; Φροντιστηρια κτλ;
Προσπαθω να την παλεψω ρε φιλε. Δευτερη φορα σκυλοβαριεσαι παροτι εχεις πολυ χρονο να διαβασεισ. Αν βγαλω λιγοτερα μορια απο την πρωτη θα πηδηχτω απο το παραθυρο... Εσυ;

TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ααχαχ ! Εγω τι να πω; ! δν ξερω βαριεμαι πιο πολυ απο σενα η δευτερα ειναι οοοοοτι να ναι. Τελος παντων την παλευω παντως οντος αν βγαλεισ λιγοτερα θα πρεπει να πηδηχτεις ! Τζαμπα κοποσ!
Giannis1992

Δημοσίευση από Giannis1992 »

Λετε οι βασεις για σσε να ανεβουν του χρονου;

απο θεωρητικη ποσα μορια χανεις; Ευχαριστω

TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δν ειναι τιποτα σιγουρο με την οικονομικη κριση οι περισοοτεροι θα παρατησουν και πιστευω και ιδεολογιες (μαθητες) και θα προσπαθησουν να βρουν δουλεια αμεσης αποκαταστασης ισως και να ανεβουν Θα δειξει! Για τη δευτερη σου ερωτηση απαντηση θα βρεις σε προηγυμενα ποστ!
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Biku »

Θα ηθελα και εγω να κανω μια ερωτηση. Ειμαι θεωρητικη και κατ'αρχας εχω να πω πως αν αφοσιωθεις σε αυτην την κατευθυνση γραφεις καλα. Βεβαια εχεις προβλημα μοριων Οσον αφορα τα αλλα επιστημονικα πεδια. Η ερωτηση μου ομως ειναι η εξης. Εγω εχω παρει μαθηματικα γενικης παιδειας και τωρα που δινω με το 10&Εκτος απο τις στρατιωτικες εχω βαλει και αστυνομικες σχολες. Δεν εχω δωσει το μαθημα αρχες οικονομιας στις πανελληνιες γιατι περυσι δε με ενδιφερε για να πω την αληθεια να μπω σε μια σχολη αστυφυλακων, και δεν ειχα παρακολουθησει το μαθημα ουτε στο σχολειο γιατι ημουν στο τμημα πληροφορικης. Τωρα, αλλοι μου λενε πως πιανω το 5ο πεδιο με μεγαλη διαφορα βασεων και βγαινει ο βαθμος δια του 7 και αλλοι πως δεν το πιανω. Τι γινεται τωρα; Ξερει κανεις να μου πει; Εχω για το 1ο πεδιο 16.202, για το 2ο και 4ο 14.549 και τωρα για 5ο δε ξερω...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Biku έγραψε:Θα ηθελα και εγω να κανω μια ερωτηση. Ειμαι θεωρητικη και κατ'αρχας εχω να πω πως αν αφοσιωθεις σε αυτην την κατευθυνση γραφεις καλα. Βεβαια εχεις προβλημα μοριων Οσον αφορα τα αλλα επιστημονικα πεδια. Η ερωτηση μου ομως ειναι η εξης. Εγω εχω παρει μαθηματικα γενικης παιδειας και τωρα που δινω με το 10&Εκτος απο τις στρατιωτικες εχω βαλει και αστυνομικες σχολες. Δεν εχω δωσει το μαθημα αρχες οικονομιας στις πανελληνιες γιατι περυσι δε με ενδιφερε για να πω την αληθεια να μπω σε μια σχολη αστυφυλακων, και δεν ειχα παρακολουθησει το μαθημα ουτε στο σχολειο γιατι ημουν στο τμημα πληροφορικης. Τωρα, αλλοι μου λενε πως πιανω το 5ο πεδιο με μεγαλη διαφορα βασεων και βγαινει ο βαθμος δια του 7 και αλλοι πως δεν το πιανω. Τι γινεται τωρα; Ξερει κανεις να μου πει; Εχω για το 1ο πεδιο 16.202, για το 2ο και 4ο 14.549 και τωρα για 5ο δε ξερω...
Κοιταξε βικυ αφου δινεις με το 10% και περυσι δεν εξεταστηκες στην οικονομια η προσβαση σου στο 5ο πεδιο δεν ειναι εφικτη οπως και περυσι. Αλλωστε μην ξεχνας πως δεν γινεται να βαλεις στο μηχανογραφικο και το 4ο και το 5ο πεδιο (αφου εισαι θεωρητικη) Και κατ' επεκταση δεν μπορεις να βαλεις και στρατο και αστυνομια Αφου Το ενα απο τα δυο πεδια που Θα βαλεισ Υποχερωτικα θα Ειναι το 1ο. Και να θυμασαι πως οι βασεις για το 10% ειναι παντα υψηλοτερεσ. Τα μορια σου δυστυχως μου φαινονται χαμηλα για να μπεις στη σσε μεσω 10% και μαλιστα απο θεωρητικη ακομα και αν υπαγεσαι σε καποια ειδικη κατηγορια. Τα μορια σου για το 5ο πεδιο δεν τα γνωριζες γιατι δεν υπηρχαν αφου δεν πηρες αρχες οικονομιασ. Η συμβουλη μου ειναι πως αν θελεις σσε πρεπει να ξαναδωσεις εξετασεις (αν βεβαια σε παιρνει το οριο ηλικιασ)

Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Βασικα δε θα βαλω καθολου το πρωτο πεδιο. Με παιρνει να ξαναδωσω αλλα δε θελω. Δε με πειραζει. Ειναι δυσκολο απο θεωρητικη. Θα τη βαλω στο μηχανογραφικο και ας μην μπω, ας μπω και Σ. Μ. Υ.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Biku έγραψε:Βασικα δε θα βαλω καθολου το πρωτο πεδιο. Με παιρνει να ξαναδωσω αλλα δε θελω. Δε με πειραζει. Ειναι δυσκολο απο θεωρητικη. Θα τη βαλω στο μηχανογραφικο και ας μην μπω, ας μπω και Σ. Μ. Υ.
Ουτε και εμενα με ενδιεφερε το 1ο πεδιο και δεν το δηλωσα καθολου. Να προτιμησεις καλυτερα την σμυν παρα τη σμυ. Ακουσε με. Βασικα για να ξαναδωσεις λιγο δυσκολο γιατι σε δυο μηνες ξεκινανε οι πανελληνιεσ. Εκτος αν αποφασισεις να δωσεις εξετασεις του χρονου για να μπεις σσε. Η επιλογη δικη σου. Παντως καλυτερα σμυν παρα σμυ.
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Γιατι ειναι καλυτερη η. Σ. Μ. Υ. Ν. εννοεις οσον αφορα τη συμπεριφορα στη σχολη; Σ. Μ. Υ. Ν. Ειναι ναυτικο νομιζω ε; Δεν το ειχα σκεφτεί ποτέ ειναι η αληθεια...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών ΝαυτικούΕικόνα
μαρινα

Δημοσίευση από μαρινα »

Ο καθενας εχει την αποψη του για τις σχολες κ πολλα θα ακουσεις. Οπως κ εγω θα σου Πω καλυτερα να δηλωσεις ΣΜΥ παρα ΣΜΥΝ. Εχουν αλλαξει αρκετα τα πραγματα στο ναυτικο δεν ειναι οπως παλια που βαζαν τις γυναικες σε ενα γραφειο τωρα εχουν κανονικα καραβι κ το χειροτερο ειναι οτι με την καταργησει της θητιας στο ναυτικο τα πραγματα για τους ΕΠΟΠ κ τους αποφοιτους της ΣΜΥΝ θα χειροτερεψουν. Στην ΣΜΥ κ μετα την αποφοιτηση τα πραγματα ειναι πιο ευκολα. Οι Αξιωματικοι του πολεμικου ναυτικου εχουν μεγαλη αποσταση απο τους υπολοιπους. Θα σου αναφερω ενα απλο παραδειγμα: Ποτε δεν θα δεις ενα Αξιωματικο να τρωει στο ιδιο τραπεζι με ενα υπαξιωματικο ενω στο σταρτο ξηρας μπορει διπλα του να καθετε κ ενας ΕΠΟΠ, αν κ εγω ειμαι στο καθεστως του πολεμικου ναυτικου δηλ. Η ιεραρχεια πρεπει να υπαρχει ακομη κ στα πιο απλα πραγματα. Για μενα προσπαθησε αν δεν πιανεις αξιωματικος να περασεις ΣΜΥ (σωματα) κ μετα ΣΜΥ (οπλα). Στα σωματα ειναι πιοχαλαρα τα πραγματα. Καλη επιτυχια!
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Biku »

Κοιταξτε, αν ηταν αλλη κατασταση θα την εβαζα αλλα δε μπορω να πλησιασω τη θαλασσα και να μπω μεσα. Με τιποτα. Εχω ψυχολογικο προβλημα γιατι πηγε να πνιγει ο αδερφος μου πριν χρονια μπροστα στα ματια μου. Αν δε φοβομουν μπορει να εβαζα τη Σ. Μ. Υ. Ν. Αλλα τωρα δε γινεται. Γι'αυτο δεν το σκφετηκα ποτε μου.
peter1992
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από peter1992 »

Πως βλεπετε φετος τις βασεις;

θα ανεβουν πιστευετε οσο λενε;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες