Δεν γινεται να αγαπας κατι αν δεν το ζησεις και δεν το γνωρισεισ Πρωτα. Για αυτο αμφιταλαντευομαι. Απο τη μια μου αρεσουν τα οπλικα συστημα, η οργανωση κτλ απο την αλλη ομως "ψιλοανησυχω" για την στρατιωτικη ζωη. Ειμαι σιγουρος οτι αν επιλεξω στρατιωτικη σχολη ή θα απογοητευτω εντελως ή θα πορωθω παρα πολυ. Επειδη φαινεσαι ψαγμενη θελω να σου κανω μερικες ερωτησεισ:1) συχνα ακουω οτι η στρατιωτικη ζωη εχει και τα καλα τησ. Μπορεις να μου τα επισημανεισ;2) Πιο δυσκολα και ζορικα Ειναι θα ειναι κατα την διαρκεια της παραμονης μου στην σχολη ή μετα την σχολη;3) Επισης εχω ακουσει οτι αν εισαι νεος και ανυπαντρος αξιωματικος σε στελνουν χωρις την θεληση σου Σε κατι μερη που ο θεος εχει ξεχασει οτι υπαρχουν. Ισχυει; Σε τετοια περιπτωση δεν μπορεις ανετα να νοικιασεις ενα σπιτακι στην πιο κοντινη πολη η μηπως μενεις σε στρατιωτικα οικηματα δωρεαν;4) Ενας αποφοιτος της σσε τι ρολο εχει μεσα σε ενα στρατοπεδο περα απο το να επιθεωρει τους στραριωτες (θελω αν μπορεις να μου πεις συγκεκριμενα) ; Σε ευχαριστω εκ των προτερων.cristi έγραψε:Δυσκολα μπορει να προσαρμοζεται αλλα τα καταφερνει. Τι θα πει δηλ επειδη εισαι απο αθηνα; Τα αλλα που ξενιτευονται απο τα σπιτια τους για να ακολουθησουν αυτο που αγαπανε τι ειναι; Μαλλον δεν αγαπας και πολυ το στρατο. Καλυτερα να διαλεξεις επαγγελμα και να μεινεις αθηνα μια ζωη
Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 29
κοιτα εγω θα μιλησω βεβαια σα γυναικα γιατι στον ανδρα θελω να πιστευω οτι ειναι αλλιως. Δηλ τα βλεπει αλλιως.1) εκτος απο το θεμα το οικονομικο δεν μπορω να βρω κατι καλο στη στρατιωτικη ζωη.2) πιο δυσκολα και ζορικα ειναι και στη σχολη και μετα. Η σχολη σαν σκαλοπατι προσαρμογης και μετα η δυσκολια των μοναδων που θα μετατεθεις αναλογα με οπλο-σωμα 3) ε ναι οταν εισαι ελευθερος παιζει ρολο στις μεταθεσεις. Στην αρχη νοικιαζεις ενα σπιτακι οπου βασικα σε βολευει αναλογα με το σχηματισμο η τη μοναδα σου και μετα απο καποια χρονια δικαιουσαι να κανεις τα χαρτια σου για τα σοα και να εισαι επισης παντρεμενος γιατι ελευθερο σε σοα δεν συναντησα. Το για να μπεις σοα μη νομιζεις οτι ειναι ευκολο. Ξερεις ποσοι ακομα περιμενουν να μπουν. Αστα. Το οτι αποφοιτος της σσε μη νομιζεις οτι στη μοναδα που θα πας θα στρωσουνε χαλιsupermario έγραψε:Δεν γινεται να αγαπας κατι αν δεν το ζησεις και δεν το γνωρισεις Πρωτα. Για αυτο αμφιταλαντευομαι. Απο τη μια μου αρεσουν τα οπλικα συστημα, η οργανωση κτλ απο την αλλη ομως "ψιλοανησυχω" για την στρατιωτικη ζωη. Ειμαι σιγουρος οτι αν επιλεξω στρατιωτικη σχολη ή θα απογοητευτω εντελως ή θα πορωθω παρα πολυ. Επειδη φαινεσαι ψαγμενη θελω να σου κανω μερικες ερωτησεισ:1) συχνα ακουω οτι η στρατιωτικη ζωη εχει και τα καλα τησ. Μπορεις να μου τα επισημανεισ;2) Πιο δυσκολα και ζορικα Ειναι θα ειναι κατα την διαρκεια της παραμονης μου στην σχολη ή μετα την σχολη;3) Επισης εχω ακουσει οτι αν εισαι νεος και ανυπαντρος αξιωματικος σε στελνουν χωρις την θεληση σου Σε κατι μερη που ο θεος εχει ξεχασει οτι υπαρχουν. Ισχυει; Σε τετοια περιπτωση δεν μπορεις ανετα να νοικιασεις ενα σπιτακι στην πιο κοντινη πολη η μηπως μενεις σε στρατιωτικα οικηματα δωρεαν;4) Ενας αποφοιτος της σσε τι ρολο εχει μεσα σε ενα στρατοπεδο περα απο το να επιθεωρει τους στραριωτες (θελω αν μπορεις να μου πεις συγκεκριμενα) ; Σε ευχαριστω εκ των προτερων.cristi έγραψε:Δυσκολα μπορει να προσαρμοζεται αλλα τα καταφερνει. Τι θα πει δηλ επειδη εισαι απο αθηνα; Τα αλλα που ξενιτευονται απο τα σπιτια τους για να ακολουθησουν αυτο που αγαπανε τι ειναι; Μαλλον δεν αγαπας και πολυ το στρατο. Καλυτερα να διαλεξεις επαγγελμα και να μεινεις αθηνα μια ζωη

Θα πρεπει να παρεις ως επιλεγομενο μαθηματικα γενικης στην τριτη για να ανοιξεις το δευετερο η τεταρτο πεδιοοπου και βρισκεται η σχολη.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Παιδια για τις βασεις δεν μου ειπατε τι γνωμη εχετε λετε να ανεβουν παρα πολυ προλαβαινουμε?
-
- Υπολοχαγός
Οι βασεις εξαρτωνται πολυ απο το ποσα ατομα θα παρουν. Οποτε πρωτα θα περιμενεις την προκηρυξη γιατι εκει λεει ποσα ατομα παιρνουν. Βασικα εγω πιστευω οτι φετος θα πεσουν λιγακι οι βασεις των στρατιωτικων γιατι περυσι βαλανε ευκολα μαθηματικα κατευθυνσης (1ο μαθημα βαρυτητασ) Και αμφιαβαλλω αν θα επαναλαβουν κατι τετοιο.TASSOS e.W. έγραψε:Παιδια για τις βασεις δεν μου ειπατε τι γνωμη εχετε λετε να ανεβουν παρα πολυ προλαβαινουμε;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Τι ρολο παιζει η σειρα εισαγωγης; Διοτι εγω μιας και ειμαι και θεωριτικη δν περιμενω να μπω και πρωτος... Που θα υστερω εξαιτιας αυτου και κατι αλλο τα μαθηματα ειναι βατα για φυσικες και μαθηματικα μιλαω υπαρχει περιπτωση να μν τα καταφερω καπου (ευχαριστω)
-
- Υπολοχαγός
κοιταξε αφου εισαι θεωρητικη και οι στρατιωτικες σχολες περιλαμβανουν φυσικομαθηματικα (για των αξιωματικων σιγουρα περιλαμβανουν γιατι για των υπαξιωματικων δεν ξερω) μπορεις να κανεις μια προετοιμασια πριν την εισαγωγη σου στην σχολη. Οσο για την σειρα εισαγωγης νομιζω οσο πιο τελευταιος εχεις μπει τοσες περισσοτερες υπηρεσιες κανεις αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουροσ. Ο πρωτος που θα μπει οριζεται ως αρχηγος του ετουσ. Παντως η επιλογη του αναλογου οπλου στο τελοσ Επηρεαζεται κυριως απο τις επιδοσεις σου μες την σχολη.TASSOS e.W. έγραψε:Τι ρολο παιζει η σειρα εισαγωγης; Διοτι εγω μιας και ειμαι και θεωριτικη δν περιμενω να μπω και πρωτος... Που θα υστερω εξαιτιας αυτου και κατι αλλο τα μαθηματα ειναι βατα για φυσικες και μαθηματικα μιλαω υπαρχει περιπτωση να μν τα καταφερω καπου (ευχαριστω)
Δεν θεωρω αδικο καποιο παιδι να περναει απο θεωρητικη η θετικη η τεχνολογικη στις στρατ σχολες... Ολα παιδια ειναι και κατι ακομα τα παιδια τις θεωρ τρωνε ποινες προκειμενου να χουν το 4 πεδιο 1000μοριων πραγμα που σημαινει οτι για να πετυχουν προσπαθησαν πολυ! Μπραβο σας και οσοι περνατε καλη σταδιοδρομια!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΕυχΑριστουμε πραγματικα πολυ προσωπικα πρωτη φορα ακουω απο καποιον να επαινει τους θεωριτικουσ. Συνηθως ειμαστε αυτοι που Δεν αξιζουμε επειδη δεν ξερουμε 20 τυπους παραπανω. Παρολα αυτα ο στρατος δν κοιταζει πεδια (θελω να πιστευω) αλλα για ανθρωπους με πιστη και αγαπη για τν πατριδα!
-
- Υπολοχαγός
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΤΑΣΟ!TASSOS e.W. έγραψε:ΕυχΑριστουμε πραγματικα πολυ προσωπικα πρωτη φορα ακουω απο καποιον να επαινει τους θεωριτικουσ. Συνηθως ειμαστε αυτοι που Δεν αξιζουμε επειδη δεν ξερουμε 20 τυπους παραπανω. Παρολα αυτα ο στρατος δν κοιταζει πεδια (θελω να πιστευω) αλλα για ανθρωπους με πιστη και αγαπη για τν πατριδα!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εσυ τρ ξανα δινεις ε; Πω τα βλεπεισ; Πιο ευκολα; Τελικα σσε; Θα ειμαιστε μαζι δλδ σε 2 χρονια; 

Αμα δεν την πιασω παλι την αξιωματικων αστυνομιας μαλλον θα ειμαστε μαζι φιλε. Βεβαια παιζει και το ενδεχομενο να επιλεξω αστυφυλακων και μετα την σχολη να δωσω παλι πανελληνιες για αξιωματικων. Θα ειναι επιπονο δυστυχωσ.TASSOS e.W. έγραψε:Εσυ τρ ξανα δινεις ε; Πω τα βλεπεισ; Πιο ευκολα; Τελικα σσε; Θα ειμαιστε μαζι δλδ σε 2 χρονια;
-
- Υπολοχαγός
Συνεχως αλλαζω γνωμη δυστυχωσ.supermario έγραψε:Αμα δεν την πιασω παλι την αξιωματικων αστυνομιας μαλλον θα ειμαστε μαζι φιλε. Βεβαια παιζει και το ενδεχομενο να επιλεξω αστυφυλακων και μετα την σχολη να δωσω παλι πανελληνιες για αξιωματικων. Θα ειναι επιπονο δυστυχωσ.TASSOS e.W. έγραψε:Εσυ τρ ξανα δινεις ε; Πω τα βλεπεισ; Πιο ευκολα; Τελικα σσε; Θα ειμαιστε μαζι δλδ σε 2 χρονια;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ελα εγω πιστευω θα παρεις τη σωστη αποφαση. Να ς πω μπορεις να μπεις λιγο στο θεμα << Ειδικες κατηγοριες >> Που υπαγεται στις στρατιωτικες σχολες κα να απαντησεις στην ερω τηση μου; Ειναι η τελευταια. Ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης