ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Alex

Δημοσίευση από Alex »

europa φιλε το ψηνω για λοκ αλλα μου ειπαν οτι και εκει θελει βυσμα... Ενα φιλαρακι μου που ειχε δηλωσει λοκ τον στειλανε μακΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Οι υποψηφιοι για εδ παρουσιαζονται στο κεεδ στο οποιο παραμενουν 1,5-2 μηνες. Κατα το χρονικο διαστημα δηλωνουν ποιοι θελουν να παραμεινουν και ποιοι να αποχωρησουν. Μετα τη συμπληρωση της βασικης εκπσης περνουν απο ορισμενες τυπικες διαδικασιες και τους απονεμεται ο πρασινος μπερες. Στις μοναδες που μετατιθενται εντασσονται στο αντιστοιχο τμημα πσν
τα π/πσν Διαρκουν περιπου 2 μηνες κατα τη διαρκεια των οποιων διδασκονται γενικα αντικειμενα εκπσης Προσανατολισμενα στις επιχ/σεις των εδ.
οσοι εχουν ενδειξη για συγκεκριμενες ειδικοτητες αποσπωνται στα εκε οπως ειναι το κεβοπ για τους χειριστες MILAN και το κεδβ για τους δβ. Αλλες ειδικοτητες οπως οπλουργοι, νοσοκομοι αποσπωνται για εκπση στα αντιστοιχα κεντρα ενω αλλοι παρακολουθουν διαφορα σχολεια οπως πληροφοριων, χημικου πολεμου.
με την κανονικη ενταξη των ανδρων στις μοναδες και μετα απο καποιο διαστημα οσοι εχουν ενδειξη υβ αποσπωνται στο λυβ του κεεδ Απ οπου βγαινουν εφεδροι υπξκοι. Η υπολοιπη εκπση εντασσεται στα πλαισια Γενικοτερου προγ/τος με βασικες ασκησεις οπως
- δεκαημερο πζ
- ορεινος αγωνας
- πορεια -βολη (ολονυχτια πορεια 50χλμ που ακολουθειτε απο βολη
- ανορθοδοξος πολεμος
- χειμερινη διαβιωση
- θαλασσια διαβιωση
- αναγνωριση (εκπση σε περιοχες οπου σε περιπτωση συρραξης αναμενεται να δρασουν οι μοναδες
αλλα βασικα αντικειμενα που εντασσονται στο 6μηνιαιο κυκλο ειναι η συνεργασια με ταχυπλοα σκαφη του πν με ελοκοπτερα τθ πβ ναρκοπολεμος.
ενας αριθμος ανδρων στελνεται περιοδικα στη σχ. Αλ. Στο κ. Ε. Ο. Α. Χ για εκτενεστερη εκπση στη χειμερινη διαβιωση, στο κεεδ για εκπση στα πλωτα ενω ειδικα για τους αλεξιπτωτιστες ορισμενοι περνουν σχολειο ανιχνευτων.

τα μονιμα στελεχη που δηλωμουν εδ περνουν επιπλεον εκπση στο κεαπ σε αντικειμενα οπως διευλευση Κωλυματων, ορεινο αγωνα συνεχιζουν στο κεοαχ στη δραση και διαβιωση σε χιονοσκεπεις περιοχες ενω περνουν αλλα σχολεια οπως πληροφοριων, ξενων γλωσσων, ελευθερης πτωσης.
για να επειλεχθει ενας στρατευσιμος εδ θα πρεπει να δηλωσει την προτιμηση του στο δελτιομ απογραφης εφεδρου που συμπληρωνεται στο πειοδευων. Αν το σημειωμα καταταξης δεν αναφερει κεντρο ειδικων δυναμεων στο μ. Πευκο ο στρατευσιμος μπορει να παρουσιαστει σε οποιοδηποτε κεντρο του στρατου ξηρας και να ζητησει εκει να υπηρετησει εδ.
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Και για εμας που ειμαστε 62 κιλα 1.73 τι θα γινει; Θα παρουμε κιλα;:)
Μηπως ξερετε για να περασεις δοκιμος τι πρεπει να κανεις... Διοτι τωρα που θα μπω τον φεβρουαριο ψηνομαι να περασω δοκιμος... Γενικα ομως επειδη δεν ξερω ακριβως το συστημα εκει φοβαμαι μηπως δεν με παρουν... Οι αθλητικες εξετασεις δεν θα μου ειναι προβλημα πιστευω, λιγο την αντοχη μου μονο πρεπει να βελτιωσω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις υπάρχει ήδη θέμα μπες και δες... /forum/forum_posts.asp?TID=755
Υ. Γ. Χωρίς βύσμα δύσκολα θα γίνεις Δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις
europa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από europa »

Α! ΔΕΑ. Σωστα... Το γεγονος οτι θα επιλεχθειται ΔΕΑ δεν σημαινει οτι θα πατε δοκιμοι σε ΜΚ η' ΤΠΝ. Να ξερετε οτι οι ΕΔ ανοικουν στο ΠΕΖΙΚΟ. Απτις σειρες μου το 10% που πηγαν ΔΕΑ κατεληξαν σε ΤΠΝ και ΜΚ. Οι αλλοι σε μοναδες πεζικου/μεταβιβασεων/πυροβολικου κτλ... Οποτε ΝΑΙ για ΔΕΑ ΕΔ θελει χοντρο βυσμα
europa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από europa »

Alex έγραψε: europa φιλε το ψηνω για λοκ αλλα μου ειπαν οτι και εκει θελει βυσμα... Ενα φιλαρακι μου που ειχε δηλωσει λοκ τον στειλανε μακΕικόνα
μακ... ; Ε συμβαινουν! Αμα δεν φτανουν τα ατομα στις ΜΑΚ τοτε γινεται τυχαια επιλογη. Για οσους μπαινεται τωρα 3 συμβουλες μονο:1) μακρια απο DRUGS 2) μην γινεται γαμοσείρια (ελευθεροι υπηρεσιας με το παραμικρο, γλυψιματα σε λοχαγους, χαφιεδηλικια κτλ) 3) προσπαθηστε να περασετε καλα ! Τα δυσκολα ειναι μετα την θητεια :******
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Υπομονη θελει και σοβαροτητα! αυτο που μπορει να με τρελανει ομως και να χασω τον ελεγχο ειναι ο ''τσαμπουκασ'' η ''μαγκια'' κτλ απο σειρες μου... εκει μπορει να εκραγω και να χασω τον ελεγχο πραγματικα... ξερω οτι θα συναντησω καλα παιδια αλλα και κωλοπαιδα...
GIOTHS

Δημοσίευση από GIOTHS »

Παιδιά και εγώ παρουσιάζομαι 8/10 μεγαλο πεύκο ειδικές δυνάμεις. Είμαι από θεσσαλονίκη με τι να κατέβω μέχρι αθήνα για να είμαι τις πρώτες πρωινές ώρες εκεί; Και μπορεί να μου πει κάποιος όταν πήγε ειδικές δυνάμαεις τι πήρε μαζί του; Π. Χ sleepbag; Εσώρουχα; Κάλτσες κ. Τ. Λ για να μην ξεχάσω τίποτα για αυτό θέλω να μου πείτε. Και κάτι άλλο πρωτείνη και άλλου είδους συμπληρώματα μπορώ να πάρω μαζί μου;
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Φιλε γιωτη γεια σου η μαλλον ''ΣΕΙΡΑ''Εικόνα Εγω παρουσιαζομαι 9/2. Κοιτα φιλε απο οτι εχω διαβασει εδω σου λεω τα εξης: Εγω θα παρω φανελες (καμια 15αρια γιατι ιδρωνω πολυ ασχημα και με το παραμικρο) πετσετες, ξυριστικα, ειδι για την καθημερινη σου καθαριοτητα τεσπα... Πατους για τα αρβυλα σκονη για μυκητες... Κτλ... Νομιζω υπαρχει και θεμα συζητησης εδω για αυτα ακριβως τα πραγματα (μου διαφευγει το ονομα) sleepbag ξεχνατο... Νομιζω δικαιουσε οταν παλιωσεις μεσα και οσον αφορα πρωτεινες κτλ... ΞΕΧΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔ!
βαγγελις

Δημοσίευση από βαγγελις »

Γεια σε ολους στις 8/2/2010 παρουσιαζομαι στο μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις θα ιθελα να κανω μερικες ερωτισεις αμα ξερει καπιος και θελει μου απανταει.

1) ειδικες δυναμεις ειχα δυλοσει οταν περασα περιοδευον και με δεχτικανε, η βασικη εκπαιδευση απο τιν στιγμη που παρουσιαζομαι μεχρι τιν ορκομοσια ποσες μερες διαρκει;
2) Μετα θα μου ροτιθει που θα ηθελα να παρω μεταθεση;
3) Θα μου ροτιθει τι ειδικοτιτα θα ηθελα να ακολουθησω;(καταδρομεις, αλεξιπτοτιστες κτλ)
4) υπαρχει περιπτοση να κοπω στην εκπεδευση και να σταλω στο πεζικο;
5) Πεζει καποιον ρολο στιν 8ητεια αν εχω βγαλει γυμνασιο, λυκειο κτλ;

(συγνωμη για τα GreekLish πιο πανο δεν ειχα προσεξει το μνμ π εχει :P)

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Γεια σας παιδια...
Παρουσιαζομαι στις 8/2 κ το χαρτι εγραφε "ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ"
Επειδη 8ελω να παω στους αλεξιπτωτιστες θα ηθελα να μαθω πως γινεται αυτο και κατα το ποσο μπορει να γινει εφικτο επειδη εχω ακουσει και διαφορα...
Ευχαριστω.
Γιωργος87
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Γιωργος87 »

Και εγω 8/2 πευκο παροθσιαζομαι. Καλο θα ηταν αν καποιος γνωριζει την απαντηση στα ερωτηματα του βαγγελι να μας πει. Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

βαγγελις έγραψε:Γεια σε ολους στις 8/2/2010 παρουσιαζομαι στο μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις θα ιθελα να κανω μερικες ερωτισεις αμα ξερει καπιος και θελει μου απανταει.

1) ειδικες δυναμεις ειχα δυλοσει οταν περασα περιοδευον και με δεχτικανε, η βασικη εκπαιδευση απο τιν στιγμη που παρουσιαζομαι μεχρι τιν ορκομοσια ποσες μερες διαρκει;
2) Μετα θα μου ροτιθει που θα ηθελα να παρω μεταθεση;
3) Θα μου ροτιθει τι ειδικοτιτα θα ηθελα να ακολουθησω;(καταδρομεις, αλεξιπτοτιστες κτλ)
4) υπαρχει περιπτοση να κοπω στην εκπεδευση και να σταλω στο πεζικο;
5) Πεζει καποιον ρολο στιν 8ητεια αν εχω βγαλει γυμνασιο, λυκειο κτλ;

(συγνωμη για τα GreekLish πιο πανο δεν ειχα προσεξει το μνμ π εχει :P)

1) 40 μέρες
2) θα σε ρωτήσουνε ναι
3) αλλό ειδικότητα άλλο σώμα. Μην μπερδεύεσε. Για να πας αλεξιπτωτιστής πρέπει να περάσεις αθλήματα και να έχεις καλό βύσμα
4) όλα γίνονται. Συνήθως όμως μόνο με δική σου απόφαση κόβεσε
5) όχι δεν παίζει ρόλο εφόσον σου ήρθε το χαρτί
Γιωργος87
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Γιωργος87 »

Σε ευχαριστω πολυ φιλε ΓΜΑΚ. Νασαι καλα. Καλη μας θυτια στους υπολοιπους.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες