Σημείωμα κατάταξης (2010)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
aggelos1987
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης (2010)

Δημοσίευση από aggelos1987 »

Καλησπερα παιδια! Ειναι να μπω 8 φλεβαρη στρατο αλλα δεν μου εχει ερθει χαρτι ακομα... Πηρα τηλ ομως στην αθηνα και μου ειπαν πως το εστειλαν. Μπορω να παω στην στρατολογια να μου βγαλουν εκεινη χαρτι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αφού είπανε πως το έστειλαν... Θα σε ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου. Αφού ξέρεις οτι θα μπείς γιατί αγχώνεσε;
Χαχλιουτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Χαχλιουτης »

Πηγα στο στρατολογικο γραφειο και εδωσα τα στοιχεια μου και δηλωσα να φυγω το μαι. Μηπως ξερετε ποτε ακριβως θα μ ερθει το χαρτι; Υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να μου δειξει που παρουσιαζομαι και τα σχετικα; Ευχαριστω!
GIANNIS

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από GIANNIS »

Φιλε για το χαρτί δεν ξέρω, αλλα στη σελιδα του ΓΕΣ www.army.gr λεει ότι θα ανακοινωθούν εκεί το 1ο δεκαήμερο του Απριλίου, δηλαδή από μέρα σε μέρα.
Antonis311
Πολίτης
Πολίτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Antonis311 »

Εμένα Πάντως Μου Ήρθε Το Σημείωμα (για Μάιο) . Όπως Έχουν Πει και Άλλοι Εδώ , μια Βόλτα Ή Έστω Ένα Τηλέφωνο Στην Στρατολογία Θα Βοηθήσει Πολύ!
γιαννης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από γιαννης »

παιδια μια σημαντικη ερωτηση! Αναβολη παιρνεις αφου σου ερθει το χαρτι να παρουσιαστεις η πριν; Ειμαι σε φοιτητης! Αυτο το χαρτι σου ερχετε στο χερι με αστυνομικο η στο πεταν ετσι στο χρηματοκιβωτιο και αν το δεις το ειδες! Δλδ εννοω ενα τοσο σοβαρο χαρτι που σε καλει φανταρο το πεταν ετσι με κινδυνο να χαθει η στο παραδιδουν στο χερι; Παιδια εχω αλλαξει διευθυνση την εχω δηλωσει στην εφορια και στα αλλα αλλα επρεπε να παω να τι δηλωσω και στη στρατολογια τη νεα μου διευθυνση; Αν μου ερθει στη παλια διευθυνση;

αγχωθηκα πολυ τωρα! Σοσ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σημείωμα κατάταξης

Και όταν σου έρθει το χαρτί μπορείς να πάρεις αναβολή... Σε ενημερώνουνε από το τμήμα της περιοχής σου όταν σου έρθει το χαρτί για να πας να το πάρεις. Η στρατολογία το στέλνει στην διεύθυνση που είχες δηλώσει όταν είχες περάσει περιοδεύον. Έπρεπε να είχες ενημερώση ότι άλλαξες σπίτι. Δεν είναι υποχρεωμένος ο στρατός να κάτσει να κοιτάει ποιος άλλαξε η όχι σπίτι. Αν σου έρθει στην παλία διεύθυνση και δε το πάρεις θα θεωρηθείς ανυπότακτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Μάιος 19, 2010 12:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιαννης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από γιαννης »

Καλα αμα δε σε βρουν απο το αστυνομικο τμημα δεν σε ψαχνουν δλδ σου λενε αντε αυτος δεν τον βρισκουμε αστον να τον παρουν φυλακη! Και καταρχας εχουμε κανει διακοπη τηλεφωνου και το τηλ δεν ισχυει! Δλδ με το τιποτα δε βαζουν μεσα;

Αν εισαι λιποτακτις σε χωνουν φυλακη τι γινεται;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σημείωμα κατάταξης

Φίλε εσύ δεν πήρες αναβολή, εσύ δεν ειδοποίησες κανέναν για το αν άλλαξες σπίτι η σου κόψανε το τηλέφωνο. Εσύ έπρεπε να τους ενημερώσεις όχι εκείνοι εσένα. Και έκανα λάθος ανυπότακτος θεωρείσαι δες στο κέιμενο που θα σου δώσω τι συνέπειες θα έχεις /stratologia/anypotaktoi.asp
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από OMEGA »

greek ποτε πιστευεις θα ερθει το χαρτι καταταξης για την γ εσσο τον αυγουστο 15 ιουλιου; Στο περιπου τι πιστευεις. Απο την εμπειρια και πειρα που εχεις...

alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από alexakis7 »

Ναι greek, ποτε πιστευεις οτι θα μας ερθει το χαρτι για εμας που θα μπουμε τον αυγουστο; Α και κατι ακομα, απο το www.army.gr ξερει κανεις ποτε θα μπορουμε να δουμε που παρουσιαζομαστε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σημείωμα κατάταξης

Για το χαρτί να πάρεις τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου. Λογικά μετά τις 15 ιουλίου θα αρχίζουνε να έρχονται τα χαρτιά. Για το άρμυ δεν γνωρίζω
John_Army
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από John_Army »

Μπαίνω τον Άυγουστο μήπως ξέρει κανείς πότε θα μου έρθει το χαρτί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Ιουν 26, 2010 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από OMEGA »

Θα μας ερθει μετα τις 10-15 ιουλιου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Σάβ Ιουν 26, 2010 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από alexakis7 »

Τωρα για 10 αυγουστου δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το αν θα παρουσιαστουμε επειδη αυτος που ηταν στο ρουφ και μου εκοψε την αναβολη, οταν τον ρωτησα που ειπε μετα της παναγιας, δηλ απο 16 και μετα... (15 ειναι της παναγιας αν δεν κανω λαθος)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες