Δελτίο απογραφής στρατευσίμων (περιοδεύων)
Και εσένα σε ρωτίσανε; Συγνώμη αν γίνομαι σπαστικός απλά θέλω να είμαι σίγουρος, Ευχαριστώ...
Εγώ πέρασε περιοδεύων το 2000 πηγαίνοντας στο Στρατολογικό Γραφείο στο Ρούφ. Δεν με ρώτησαν εκεί κάτι, μόνο έαν έχω γνώσεις πχ πολεμικών τεχνών.
Στον Αυλώνα είχε έρθει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων για επιλογή νεοσυλλέκτων και όσοι δήλωσαν πέρασαν κάποια απλά αθλήματα-δοκιμασίες και όσοι πετύχαιναν πήγαιναν στο Μεγάλο Πεύκο.
Στον Αυλώνα είχε έρθει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων για επιλογή νεοσυλλέκτων και όσοι δήλωσαν πέρασαν κάποια απλά αθλήματα-δοκιμασίες και όσοι πετύχαιναν πήγαιναν στο Μεγάλο Πεύκο.
Καλησπερα. Αυριο περναω περιοδευων. Ξερει κανεις αν μπορω να δηλωσω οπλουργος. Παλια υπηρχε σιγουρα, τωρα δεν ξερω.
τις ειδικοτητες τις δινουν οταν παρουσιαστεις απλα εαν εχεις πιστοποιημενες γνωσεις καπου τους καταθετεις τα χαρτια σουCON έγραψε:Καλησπερα. Αυριο περναω περιοδευων. Ξερει κανεις αν μπορω να δηλωσω οπλουργος. Παλια υπηρχε σιγουρα, τωρα δεν ξερω.
Παιδια καλησπερα ποσταρω πρωτη φορα. παω 3η λυκριου μεχρι ποτε περναμε περιοδευον;
ταυτοτητα χρειαζομαστε μονο
ευχαριστω προκαταβολικα
ταυτοτητα χρειαζομαστε μονο
ευχαριστω προκαταβολικα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 43
Φίλε μου θα σε ενημερώσουνε από το σχολείο ποια μέρα θα περάσεις περιοδεύον έτσι γίνεται εδώ και χρόνια.
Καλησπερα. Περασα χθες ολα οκ ναυτικο δηλωσα. τωρα περιμενω να μου στειλουν για να παρουσιαστω να υποθεδω ε;
ευχαριστω προκαταβολικα
ευχαριστω προκαταβολικα

Ναυτικό πλέον παίρνουν πολύ λίγους και είναι κομματάκι δύσκολο πλέον χωρίς βύσμα. Το χάρτι κατάταξης αν δεν πάρεις κάποια αναβολή λόγω σπουδών θα σου έρθει το έτος που θα συμπληρώσεις το 21 έτος της ηλικίας σου (δλδ αν έκλεισες φέτος τα 18 θα παρουσιαστείς το 2013) εκτός αν δηλώσεις εθελοντικα΄ότι θες να παρουσιαστείς (αφού έχεις ενηλικιωθεί) οποιαδήποτε στιγμή πριν την κανονικά κατάταξη.
Ρε παιδιά συμμαθητής μου στο σχολείο του ήρθε περιοδεύων!
Πώς γίνεται αυτό;
Πώς γίνεται αυτό;
-
- Στρατηγός
Μα στα σχολείο έρχεται το χαρτί για να περάσεις περιοδεύον. Που το παράξενο;
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Shev έγραψε:Ρε παιδιά συμμαθητής μου στο σχολείο του ήρθε περιοδεύων!
Πώς γίνεται αυτό;
συνηθως περνας περιοδευον στην τριτη λυκειου... Βασικα παντα απο οσο ξερω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ptolemaios την Κυρ Μάιος 02, 2010 4:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army και Δημήτρη το παλικάρι είναι 16 χρονών... Το περιοδεύων δεν σου έρχεται όταν περάσεις τα 18?
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Shev έγραψε:Greek_Army και Δημήτρη το παλικάρι είναι 16 χρονών... Το περιοδεύων δεν σου έρχεται όταν περάσεις τα 18;
κοιτα περιοδευον περνουν ολοι οι γεννηθεις μιας χρονιας οταν αυτοι ειναι στην τριτη λυκειου δηλαδη γυρω στα 17-18... Ε ας παει στην στρατολογια να ρωτησει, μπορει να εγινε και λαθος... Εδω αλλοι περνουν περιοδευον και μετα τους στελνουν χαρτι λιποταξιας. Ελεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ptolemaios την Κυρ Μάιος 02, 2010 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
Shev έγραψε:Greek_Army και Δημήτρη το παλικάρι είναι 16 χρονών... Το περιοδεύων δεν σου έρχεται όταν περάσεις τα 18;
εκεί έρχεται 16-17 όταν είσαι στο λύκειο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
16 αν εχεις αλλαξει διευθυνση κατοικιας και μολις κλεισεις τα 17 την αλλη μερα το εχεις και δηλωνεις η αμεσως για εθελοντης ωστε στα 17,5 να εισαι μεσα η περιμενεις να μπεις το 2013 και μετα σημειωνω οτι αυτο το λεω για το ετος 1993
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες