ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Nassos έγραψε:Η ανακοίνωση λέει από 8 μέχρι 11 Φλεβάρη. Και πάντα Δευτέρα με Πέμπτη.
δηλαδη μου λες οτι θα μπει αυριο και ορκιστει το αλλο Σαββατο; Εικόνα Με Καθαρη Δευτερα μεσα;Εικόναουτε 6 εργασιμες Εικόνα
Okkas

Δημοσίευση από Okkas »

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ρε Nassos για έχω ψιλοαγχωθεί!
Θα είμαστε 1500 άτομα από ότι έμαθα... Προμηθεύτηκα ότι διάβασα από λίστες και πήρα τα απαραίτητα... Ελπίζω να μην μοιάζω υπερβολικός που κουβαλάω μωρομάντιλα, πάτους, λουκέτα, οδοντόβουρτσες κλπ Εικόνα

Άντε ελπίζω να βρω και παρέα να περάσουν καλά και γρήγορα οι πρώτες μέρες προσαρμογής!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μια χαρά. Θα σας πηγαίνουν καλά οι υπηρεσίες. Η σειρά μου ('07 Α' ΕΣΣΟ) ήταν κάπου 1700 άτομα.

Θα δεις και άλλους που έχουν πάρει αυτά τα πράγματα.Εικόνα
questions
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από questions »

Γεία σας θα μπορούσε να μου πει κάποιος, αν περάσει κάποιος την βασική του εκπαίδευση στα τεθωρακισμένα αυλωνας αν γίνεται να τοποθετηθεί μετά την αυλώνα στα γιαννένα; Γιατί άκουσα οτι και τα δυο στρατόπεδα που υπάρχουν στα γιάννενα είναι κέντρα βασικής εκπαίδευσης και δεν είναι εφυκτό... Αληθευει; Αν όχι υπάρχουν πιθανότητες για μια τέτοια τοποθέτηση?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, τα Γιάννενα είναι ΚΕΝ, και όταν η θητεία ήταν 12 μήνες, πήγαιναν όσοι διέμεναν στο νομό Ιωαννίνων, αφού πρώτα έκαναν 5 μήνες παραμεθόριο.

Τώρα δεν ξέρω εάν κάποιος διακιούται κατ'εξαίρεση μετάθεση εκεί.
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Παιδια αυλωνα πλεον ειναι τζιτζιλωνη... Εγω αν και νεος μπηκα 8/2 και 9/2 εγινα λοχια υπηρεσιας... Μιλαμε ειμαι στον αφρο... Καλαμπουρι με τους ανωτερους. Ως την πεμπτη εμπεναν ψαρια και εγω επερεπε να βοηθησω να μπουν στους θαλαμους και να γραψω προσοπικα στοιχεια, μου μιλουσαν στον πληθηντικο με χερετανε οπου με βλεπουν με κερνανε νομιζουν οτι ειμαι παλιος οργανικος πολυ χαβαλες... Λιγο περιεργοι ειναι οι εκπεδευτες με πρασινο μπερε αλλα τους αναφερεις και τους φευγει ολη η μαγκια... Τι αλλο να σας πω ειναι πολυ καλα μην ακουτε τιποτα... Πολυ γελιο παλιωσα πρωτου μου φυγουν τα λεπια...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Έχετε και Πεζοναύτες σαν εκπαιδευτές;

Α, είσαι και τυχερός, αν και Λοχίας Υπηρεσίας είναι πολύ τρέξιμο.
mafiagalou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mafiagalou »

Οι πρωτες εντυπωσεις μετα την καταταξη μου...

το στρατοπεδο ειναι τελειο ειναι υποδειγμα, οι συνθηκες διαβιωσης ειναι πολυ καλες, οι θαλαμοι καθαροι με τουαλετες μεσα και αφθονο ζεστο νερο.
οι αξιωματικοι ειναι υποδειγμα (τουλαχιστον στην 2η επιλαρχια,3η ιλη που ειμαι εγω), ενδιαφερονται για μας και γενικοτερα για οποιοδηποτε προβλημα εχουμε, ειναι πολυ φιλικοι και μπορω να πω οτι δυσκολα θα αδικησουν καποιο. Ποτε δεν θα μας προσβαλουν ουτε θα μας υποτιμησουν, καψονια δεν υπαρχουν ουτε κατα διανοια. Καπου εδω στο φορουμ μου ειχαν πει οτι ο Αυλωνας ειναι κατι σαν κατασκηνωση, εγω λεω οτι ειναι ακομα καλυτερα.
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Nasso, οχι δεν εχουμε εμεις (τεθωρακισμενα) εκπεδευτες πεζοναυτες. Υπαρχει στο στρατοπεδο και ταγμα πεζοναυτων και εχουν αναλογους εκπεδευτες, οι οποιοι ειναι οργανικοι και και ειναι παλιοι. Δεν μπορω να αναφερω πολλα για την καθημερηνοτητα, απλα ολα ειναι φυσιολογικα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

OK. Στη σειρά μου είχαμε οργανικό Λοχία Καταδρομών από 35 ΜΚ (Κύπρο) που είχε φάει κάμποσες ημέρες φυλακής και τις υπηρέτησε στο ΚΕΤΘ.
str

Δημοσίευση από str »

Στρατιωτης τεθωρακισμενων...2010 Α εσσο 1.2 Μπηκα στις 11/2 εγραψα 9 μερες μεσα κ πηραμε 5 μερες αδεια... Το στρατοπαιδο ειναι τελειο. Το φαι πολυ Καλυτερο απ οτι το περιμενα σε Σημειο που βαριεμε εξω κ θελω να περασουν οι μερες να ξαναμπω
Το μονο προβλημα ηταν το ζεστο νερο γτ αν κ ανοικουμε στην 1.2 κατοικουμε στους θαλαμους της 1.4 κ δν υπαρχει ζεστο νερο ουτε γ δειγμα , αλλα φροντησαν γ ολους μας οι διοικητές μας Κ παμε στα λουτρα γ μπανιο οπου εχει αφθονο ζεστο νερο ! ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ !
ειμαι απο κορινθο υπαρχει κανενας αλλος απο εδω; Κ μηπως γνωριζει καποιος απο εσας πιο ειναι το πιο βολικο μεσο μεταφορας μετα το αυτοκινητο για εκει θα με βοηθουσε πολυ
εριξα μια ματια κ απ οτι ειδα βολευει με προαστιακο (κορινθο-πειραια) κ μετα τρενο μεχρι αγ. Θωμα
α) ο προαστιακος παει κατ ευθειαν πειραια η πρεπει να αλλαξω;
β) οταν φτασω πειραια σε πια σταση κατεβαινω γ να παω στο σταθμο του τρενου κ τι αποσταση εχει (γ να υπολογισω την ωρα) θα χρειαστω ταξι;
γ) αφου παρω το τρενο παω κατευθειαν αγ. Θωμα η πρεπει να ξανα αλλαξω
ευχαριστω εκ των προτέρων γ οποιαδήποτε πληροφορία να ειστε σιγουροι οτι το παραμικρο σχολειο θα το εκτημισω κ θα μου φανει πολυ χρήσιμο
kat
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από kat »

Καλημερα και καλος φανταρος! οντως και εγω ξερω οτι ειναι καλα εκει.

εκει ορκιστηκε ο αντρας μου οταν πηγε φανταρος.

λοιπον για να παω στην ορκομωσια ειχα παρει τρενο απο τον σταθμο λαρισης και κατεβηκα στον αγ. θωμα! δεν πρεπει να αλλαξεις τρενο. οποτε και με τον προαστιακο θα κατεβεις στον σταθμο λαρισης και απλα θα αλλαξεις τρενο! δεν θα ταλαιπωρηθεις αρκετα! απλα καλο ειναι να παρεις ενα τηλ στον σταθμο λαρισης να το επιβεβαιωσεις. να εισαι σιγουρος. μπορει κατι να εχει αλλαξει απο τοτε!

και παλι καλη θητεια!

Okkas

Δημοσίευση από Okkas »

Τώρα τελειώνουν οι μέρες που είμαστε Αυλώνα... Καλά περάσαμε παραδόξως και φτιάξαμε φοβερή παρέα... Σίγουρα κουράστηκα παραπάνω από τους υπόλοιπους γνωστούς μου που δεν ήταν μαύροι αλλά κανένα σοβαρό πρόβλημα...

Λέω να πιέσω τις καταστάσεις για να πάω Σάμο... Έχει κανείς καμία πληροφορία για το εκεί στρατόπεδο τεθωρακισμένων;
μαυροσκουφης
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από μαυροσκουφης »

Αδερφε, μακρυα απο σαμο... Πιο μαυρο κ απο το μπερε που φορας... Επλιζω να φορας γαλλικο κ οχι ελληνικο.Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Γαλλικό όταν παλιώσει. Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες