Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
noname αν η ειδηκοτητα σου ζηταει πτυχιο τοτε η βεβαιωση δεν μετραει. Θα μετρησουν το πτυχιο του ιεκ μονο. Ουτε το λυκειο ουτε το τει
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Ξέρεις αν μετράει στα μόρια το 6μηνο που δούλεψα στην τράπεζα ως πρακτική από το τει;KAITH έγραψε: noname αν η ειδηκοτητα σου ζηταει πτυχιο τοτε η βεβαιωση δεν μετραει. Θα μετρησουν το πτυχιο του ιεκ μονο. Ουτε το λυκειο ουτε το τει
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ... ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ...NoName έγραψε:Ξέρεις αν μετράει στα μόρια το 6μηνο που δούλεψα στην τράπεζα ως πρακτική από το τει;KAITH έγραψε: noname αν η ειδηκοτητα σου ζηταει πτυχιο τοτε η βεβαιωση δεν μετραει. Θα μετρησουν το πτυχιο του ιεκ μονο. Ουτε το λυκειο ουτε το τει
Δήμητρα εσύ είσαι επ. Οπ;
εγω ειμαι εποπ, πεςNoName έγραψε:Δήμητρα εσύ είσαι επ. Οπ;
τωρα περασα. αλλα το εχω ψαξει το θεμα με τα μορια διοτι περισυ την πατησα...noname έγραψε:δήμητρα εσύ είσαι επ. οπ;
Αρσενικο ή θυληκό;) . Βασικά τίποτα πλέον, μου λύθηκαν οι απορίες. Απλώς αν δεις κτ που δεν ισχύει απ'αυτά που μου είπαν, πες μου.ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:εγω ειμαι εποπ, πεςNoName έγραψε:Δήμητρα εσύ είσαι επ. Οπ;
Σε ποια ειδικότητα πέρασες εσύ;DiMiTrA P έγραψε:
ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΜΑΧΗΣ. ΠΒNoName έγραψε:Σε ποια ειδικότητα πέρασες εσύ;DiMiTrA P έγραψε:
Εγώ τώρα άρχισα να το ψάχνω... Κ εύχομαι να βγει από Σεπτέμβρη η καινούρια προκήρυξη για να χω κα τα μόρια του τει. Την ίδια ειδικότητα πέρασε κ μία γνωστή μου φέτος...
ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΑ ΤΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...NoName έγραψε:Εγώ τώρα άρχισα να το ψάχνω... Κ εύχομαι να βγει από Σεπτέμβρη η καινούρια προκήρυξη για να χω κα τα μόρια του τει. Την ίδια ειδικότητα πέρασε κ μία γνωστή μου φέτος...

σ'ευχαριστώ πολύ :)dimitra p έγραψε: παντως βλεπω πως οι περισσοτεροι ενα ΤΕΙ το εχουμε τελειωσει...καλη επιτυχια σου ευχομαι... οπως λενε μεσα στο φορουμ θα ξαναβγει προκηρυξη
Περνεις επιπλεον μορια απο τα αθληματα;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Οχι δεν βαθμολογουνται οι δοκιμασιες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης