Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από helen »

χρηστος έγραψε: Το τεε β κυκλου δεν το συγκαταλεγει στο απολυτητριο λυκειου. Το εχει σε αλλη κλιμακα. Ανωτερη. Για αυτο και του δινει 210 μορια ατοφια. Τους αποφοιτους λυκειου τους μοριοδοτει με βαθμο επι 10.5 αυτο ειναι και το ουσιαστικο κριτηριο.

ετσι ακριβως.
temeteron4
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από temeteron4 »

Για την ειδικοτητα πυροσβεστης μια βεβαιωση που κατεθεσα (εθελοντης στο πυροσβεστικο σωμα) λετε να μετρησει ως προυπηρεσια;

aris

Δημοσίευση από aris »

Ρε εγς θα μπς κ μαθεςε οςι ςοςλαςιςςον 400 πολςςεκνοι εδςςαν για εποπ οπςς εγς (μονο ςςης αθηνας ςο παραρςημα η μανα μ εκει δοςλεςει) εδςςαν για ναςςικο αεροπορια κ μην νομιζεςε οςι οι πολςςεκνοι ειναι αγραμμαςοι η δε ςποςδαςαν... λογο οικονομικςν... γιαςι πηραν μεςαγραςη λογς πολςςεκνειας κ ςποςδαςαν ςπιςια ςοςς. μην ςο παιζεςε μαγκες θα μας κοιςαςε ςηλα ςςη λιςςα γιαςι η βεβαιςςη πολςςεκνςν δεν ακςρςνεςαι οθςε κοβεςαι
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Stratigos έγραψε:Ξέρει κανείς αν μετράει η φοίτηση σε ΤΕΙ για τους διαγωνισμούς των ΕΠΟΠ;(Δεν έχω πάρει πτυχίο)

αν εχεις παρει πτυχιο εχεις 400 μορια
αν εισαι ηδη εν ενεργεια φοιτητης εχεις 350 μορια
Panos

Δημοσίευση από Panos »

ΔΕΑ (ΠΖ) 83 έγραψε:Οσοι εχουν υπηρετησει σαν δοκιμοι ποσα μωρια περνουν στις προκυρηξεις των εποπ... Αν ειναι μονιμοι κατοικοι παραμεθωριου παρνουν καποια μορια.

ναι αν εχεις τελειωσει δοκιμος παιρνεις καποια μορια 50 η 100 αν θυμαμαι καλα

το ιδιο ισχυει και για οσου ηταν η ειναι ΟΒΑ
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από roula24 »

KAITH έγραψε:Λοποιπον Ρουλα. Εχουμε lower στα αγγλικα delf1 στα γαλλικα παντρεμενες 2 χρ κορη αντρα εποπ... Θες κι αλλαΕικόνα
δηλωσαμε και ιδια ειδηκοτητα!
εεεεε δεν το πιστευω! Πολλα κοινα! Να κανω μια μικρη διορθωση μονο! Ο αντρας μου ειναι εμθ! Αλλα δε παυει να εχουμε και οι 2 αντρες στρατιωτικους! Μακαρι να περασουμε και οι 2 και να ειμαστε στο ιδιο κεντρο εκπαιδευσης! Θα κλαιμε παρεα που θα εχουμε μακρια τις κορουλες μας!Εικόνα αλλα ας περασουμε με το καλο και θα κανουμε υπομονη!Εικόνα

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 23
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

roula24 έγραψε:
KAITH έγραψε:Λοποιπον Ρουλα. Εχουμε lower στα αγγλικα delf1 στα γαλλικα παντρεμενες 2 χρ κορη αντρα εποπ... Θες κι αλλαΕικόνα
δηλωσαμε και ιδια ειδηκοτητα!
εεεεε δεν το πιστευω! Πολλα κοινα! Να κανω μια μικρη διορθωση μονο! Ο αντρας μου ειναι εμθ! Αλλα δε παυει να εχουμε και οι 2 αντρες στρατιωτικους! Μακαρι να περασουμε και οι 2 και να ειμαστε στο ιδιο κεντρο εκπαιδευσης! Θα κλαιμε παρεα που θα εχουμε μακρια τις κορουλες μας!Εικόνα αλλα ας περασουμε με το καλο και θα κανουμε υπομονη!Εικόνα

αχ ναι πως θα αφησω την μικρη μου;ΕικόναΕικόναΕικόνα που μενετε τωρα εμεις αλεξανδρουπολη
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα για κατ' ιδίαν συζητήσεις.
εποπ09

Δημοσίευση από εποπ09 »

Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω κατι κ οποιος μπορει να μου απαντησει...

ειμαι γυναικα και εχω δηλωσει την ειδικοτητα αστυνομικος. Οσοι απο τους ανδρες Εχουν δηλωσει την ιδια ειδικοτητα κ εχουν υπηρετησει με την ιδια ειδικοτητα παιρνουν επιπλεον μορια< Σαν προυπηρεσια> Λογικα, με αλλα κριτηρια θα μοριοδοτηθουν οι γυναικες κ με αλλα οι ανδρες; Οσον αφορα τη συγκεκριμενη ειδικοτητα. οποιος μπορει ας με βοηθησει! Ευχαριστω πολυ!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

εποπ09 έγραψε:Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω κατι κ οποιος μπορει να μου απαντησει...

ειμαι γυναικα και εχω δηλωσει την ειδικοτητα αστυνομικος. Οσοι απο τους ανδρες Εχουν δηλωσει την ιδια ειδικοτητα κ εχουν υπηρετησει με την ιδια ειδικοτητα παιρνουν επιπλεον μορια< Σαν προυπηρεσια> Λογικα, με αλλα κριτηρια θα μοριοδοτηθουν οι γυναικες κ με αλλα οι ανδρες; Οσον αφορα τη συγκεκριμενη ειδικοτητα.οποιος μπορει ας με βοηθησει! Ευχαριστω πολυ!Εικόνα

Καλησπέρα. Όσοι άνδρες έχουν υπηρετήσει ΓΕΝΙΚΩΣ με οποιαδήποτε ειδικότητα παίρνουν επιπλέον μόρια λόγω Στρατού.
Διαφορές παρατηρούνται μόνο στους μήνες υπηρεσίας του καθενός (12,9,6 κλπ) και στο άν έχουν υπηρετήσει ως Δόκιμοι Ανθυπολοχαγοί ή Στις Ειδικές Δυνάμεις.
Κατά τα άλλα τα κριτήρια στην μοριοδότηση για άνδρες και γυναίκες είναι ίδια (Πτυχία - Απολυτήριο - Ξένες Γλώσσες - Πολυτεκνία - Παραμεθώριος κλπ).
Ελπίζω να σας κάλυψα.
billopc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από billopc »

Γνωρίζει κανείς αν για άμυνας αεροδρομίων η βεβαίωση σπουδών μετράει ή όχι μόνο απολυτηριο λυκείου κ lower ktl
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Αγαπητε Μπιλ, ειχα παρει τηλ στο γεα λιγα λεπτα πριν την καταθεση χαρτιων... Ειναι αποδεκτα μονο τα απολυτηρια λυκειου, το γραφει ρητα κ η προκηρυξη... Τωρα απο κει κ περα αν θα τα μετρησουν θα φανει σε λιγες μερες... Εγω παντως το εβαλα το πτυχιο μου ασχετα που δεν θα μετρησει
Dum spiro spero
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Η προκυρηξη ελεγε οτι βεβαίωση σπουδών για φοιτητες ΑΕΙ/ΤΕΙ που εχουν συμπληρωσει το 1ο ετος και μαλιστα καλα μορια... Αλλα δεν θυμαμαι ποσα αλλα και αν θα ισχυει...
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από roula24 »

yandr έγραψε:Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα για κατ' ιδίαν συζητήσεις.
sorry yandr... Εχεις δικιο! Παρασυρθηκαμε λιγακι!Εικόνα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 23
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

roula24 έγραψε:Τελικα απο που μπορουμε να μαθουμε σιγουρα αν περνουμε τα μορια απο τα γαλλικα καιτουλα μου;

δεν ξερω κοπελα μου. Ειληκρινα δεν το'χω ψαξει! Φανταζομαι θα εχει καποια τηλ στην προκυρηξη για διευκρινησεις... Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης