ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Οι φυλακες εξαγοραζονται;
συτο μπορει να το απαντησει καποιος με βεβαιοτητα;
Nasos
σε ευχαριστω
συτο μπορει να το απαντησει καποιος με βεβαιοτητα;
Nasos
σε ευχαριστω
Καταρχας καλησπερα
Επειδη τωρα παρουσιαζομαι θελω να ρωτησω ο μονος τροπος για να πας στην Κυπρο ειναι μονο αν δηλωσεις ελδυκ;
Να σας ενημερωσω οτι απο θεμα αντοχης δεν εχω προβλημα (μεχρι 7 χιλιομετρα τρεξιμο οχι παραπανω
)
και μια τελευταια ερωτηση αν γινεται επειδη ξερω πολυ λιγα πραγματα για αλεξιπτωτιστης στην Κυπρο θελει βυσμα;
Σας εκλιπαρω αν δεν βαριεστε να απαντησετε γιατι θελω πολυ να μαθω
Υ. Γ
#@^&@! Το εγω ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις και με στελνουν καλαματα διαβιβαστης ξερω ειναι << Ζωαρα>> Αλλα δεν ειναι του γουστου μου
Υ. Γ
Απο καταδρομεις τι γινεται θελει βυσμα για να πας;
Ευχαριστω!
Επειδη τωρα παρουσιαζομαι θελω να ρωτησω ο μονος τροπος για να πας στην Κυπρο ειναι μονο αν δηλωσεις ελδυκ;
Να σας ενημερωσω οτι απο θεμα αντοχης δεν εχω προβλημα (μεχρι 7 χιλιομετρα τρεξιμο οχι παραπανω

και μια τελευταια ερωτηση αν γινεται επειδη ξερω πολυ λιγα πραγματα για αλεξιπτωτιστης στην Κυπρο θελει βυσμα;
Σας εκλιπαρω αν δεν βαριεστε να απαντησετε γιατι θελω πολυ να μαθω
Υ. Γ
#@^&@! Το εγω ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις και με στελνουν καλαματα διαβιβαστης ξερω ειναι << Ζωαρα>> Αλλα δεν ειναι του γουστου μου
Υ. Γ
Απο καταδρομεις τι γινεται θελει βυσμα για να πας;
Ευχαριστω!
Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερα από άποψη εκπαίδευσης για κάποιον, να πάει πεζοναύτης ή να πάει ΕΛ. ΔΥ. Κ γιατί κάποιοι εδώ λένε ότι και στην ΕΛ. ΔΥ. Κ. Έχει τρέξιμο;
Παιδια κυπρο υπηρετω μην ακουτε μαλκιες οπως ολα τα σρτατοπεδα ειναι αναλογα τον διοικητηεγω μια χαρα περναω και ουτε βισμα χρειαζετε να εχεις για να πας ουτε τιποτα
γενικα με την επιλογη γινετε της τρελλης πολους τους περνουν χωρις να θελουν αλλα αμα δηλωσεις πας
τις περισσοτερες φορεσ
γενικα με την επιλογη γινετε της τρελλης πολους τους περνουν χωρις να θελουν αλλα αμα δηλωσεις πας
τις περισσοτερες φορεσ
Καλησπέρα σας Ο αδερφός μου παρουσιάστηκε Αυλώνα Μαυροσκούφης και σήμερα πέρασε επιτροπή για ΕΛ. ΔΥ. Κ. και προφανώς δεν ξέρει αν θα πάει ακόμα σίγουρα... Πήρε όμως και την ειδικότητά του σήμερα ΑΠΜΑ. Μήπως μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει αν είναι καλά ή όχι...
Σας ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ!
Υπερετησα στο 2ο Μ/Κ ΤΠ ΕΛΔΥΚ ΕΛΔΥΚ. Στις 18 απολυομαι. Εμεινα συνολικα 7 μηνες κατω... Αυτο που θελω να πω σε ολους τους νεοσυλλεκτους ειναι να μην τους τρομαζει η κυπρος... Εχει πολυ ζορι, πολυ καμπανα αλλα ειναι απιστευτη εμπειρια για θητεια.
Παιδια ο φιλος μου παρουσιαζεται το σαββατο 13/3 κυπρο για πειτε τι παιζει εκει κατω, πως ειναι τα πραγματα; Μπορεις να ζητησεις αν θες μεταθεση αν κανεις καποιους μηνες εκει; Απαντηστε αν ξερετε ευχαριστω πολυ
Καλησπερα παιδια μου ειχε ερθει ενδιξη για ΕΛΛΔΥΚ και ειχα πει οτι δεν επιθυμο αλλα τελικα με επιλεξανε
Θελω να σας κανω καποιες ερωτησεις: 1) ΓΙνετε μολης παρουσιαστω στο κεντρο να παρω με καποιν τροπο αναβολη;
2) Με τους φωρτηστες τον κινητον τι πεζει εκει περα ισχυει οτι υπαρχουν διαφορετικες μπριζες;
3) Τωρα υπηρετω στο 625 στα γιαννενα και μας ειπανε οτι τιν Δευτερα η την Τριτη θα πας πανε αυλονα και απο εκει θα μας δοσουνε το φυλλο πορειας και 8 μερες αδεια. Ισχυει κατι τετοιο με την αδεια οντος σου δινουν;
Θελω να με βοηθησετε γιατι εχω ανχωθει παρα πολυ

2) Με τους φωρτηστες τον κινητον τι πεζει εκει περα ισχυει οτι υπαρχουν διαφορετικες μπριζες;
3) Τωρα υπηρετω στο 625 στα γιαννενα και μας ειπανε οτι τιν Δευτερα η την Τριτη θα πας πανε αυλονα και απο εκει θα μας δοσουνε το φυλλο πορειας και 8 μερες αδεια. Ισχυει κατι τετοιο με την αδεια οντος σου δινουν;
Θελω να με βοηθησετε γιατι εχω ανχωθει παρα πολυ

Το 2006 πηγα και εγω στην Κυπρο. Την αδεια την πηραμε και εμεις αλλα 5 ημερη, αλλοι πηραν και μεγαλυτερη. Αναβολη γιατι να παρεις ρε συ. Μη μασας. Μια χαρα θα περασεις στην Κυπρο. Πριζες υπαρχουν οπως και στα στρατοπεδα της Ελλαδας.
Καλησπερα
υπηρετω αυλωνα απο τις 10/2, στην 2.1 και μου ηρθε ενδειξη για Κυπρο, μπορει καποιος να μου πει τι εχει το προγραμμα απο εδω και περα; Την τρτη,9/3 το πρωι μας μαζευουν... Για που όμως; Εχει 3 εβδομαδες εκπαιδευση; Επισης, εχω στειλει αρκετα απο τα ρουχα που μας ειχαν δωσει στην καταταξει σπιτι μου (π. Χ φορμες του ε. Σ. το σορτσακι, πραγματα αχρειαστα για το κετθ) , θα χρειαστουν στην Κυπρο; Επισης, αν εχει 3 εβδομαδες εκπαιδευση, βγαινει 30 μαρτιου, παιρνουμε αδεια εορτων και τιμητικη λογω κυπρου μαζι, δηλ.6+5=11 μερες αδεια και επειτα φευγουμε κυπρο;
τωρα για Κυπρο γενικα: Ελεγχοι σε κινητα γινονται οπως και στην Ελλαδα; Εχω δηλωσει οτι δεν επιθυμω να παω, να το τραβηξω μεχρι τελους; Τα εισιτηρια ειναι 4, σωστα; .1 καιγεται πηγαινωντας για πρωτη φορα και γυρνωντας για επαναπατρισμο. Αρα, μενουν 3 εισιτηρια πηγαινε-ελα, για 5 με 5,5 μηνες θητειας στην κυπρο, που σημαινει αδεια καθε 1,5 μηνα (πανω-κατω); Οι αδειες ειναι οντως μεγαλυτερες απο 7 μερες καθε φορα;
ευχαριστω εκ των προτερων
υπηρετω αυλωνα απο τις 10/2, στην 2.1 και μου ηρθε ενδειξη για Κυπρο, μπορει καποιος να μου πει τι εχει το προγραμμα απο εδω και περα; Την τρτη,9/3 το πρωι μας μαζευουν... Για που όμως; Εχει 3 εβδομαδες εκπαιδευση; Επισης, εχω στειλει αρκετα απο τα ρουχα που μας ειχαν δωσει στην καταταξει σπιτι μου (π. Χ φορμες του ε. Σ. το σορτσακι, πραγματα αχρειαστα για το κετθ) , θα χρειαστουν στην Κυπρο; Επισης, αν εχει 3 εβδομαδες εκπαιδευση, βγαινει 30 μαρτιου, παιρνουμε αδεια εορτων και τιμητικη λογω κυπρου μαζι, δηλ.6+5=11 μερες αδεια και επειτα φευγουμε κυπρο;
τωρα για Κυπρο γενικα: Ελεγχοι σε κινητα γινονται οπως και στην Ελλαδα; Εχω δηλωσει οτι δεν επιθυμω να παω, να το τραβηξω μεχρι τελους; Τα εισιτηρια ειναι 4, σωστα; .1 καιγεται πηγαινωντας για πρωτη φορα και γυρνωντας για επαναπατρισμο. Αρα, μενουν 3 εισιτηρια πηγαινε-ελα, για 5 με 5,5 μηνες θητειας στην κυπρο, που σημαινει αδεια καθε 1,5 μηνα (πανω-κατω); Οι αδειες ειναι οντως μεγαλυτερες απο 7 μερες καθε φορα;
ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπερα παιδια την τριτη παω κυπορ με ειδικοτητα τυφεκιοφορος καπως ετσι λεγετε τι παιζιε με αυτην την ειδικοτητα; Υπαρχιε περιπτοση να μου την αλλαξουν; Εχει πολυ τρεξιμο και καμπανα στο νησι?
Φιλε Γιαννη, παρουσιαστηκα κ εγω Θηβα (3η Μοιρα) 310 Α ΕΣΣΟ κ δηλωσα για κυπρο.9 στους 10 Πηγαν να με αποτρεψουν αλλα τους εγραψα κανονικα! Προτιμω λιγο παραπανω ζορι απο το να ειμαι στο Εβρο (+ τα αλλα θετικα επαναπ αδειες κτλ) ! Στις 18/3 θα ειμαι εκει ΕΛΔΥΚ 3/1 με ειδικοτητα οδηγος αυτοκινητου. Ξερεις να μου πεις σε ποια στρατοπεδα παιζει να παω κ οσον αφορα την ειδικοτητα ειναι τοσο καλη οσο ακουγεται;
Υ. Γ. Δωσε καμια συμβουλη :-) ευχαριστω
Υ. Γ. Δωσε καμια συμβουλη :-) ευχαριστω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κι εγω θηβα ειμαι φιλε μου 4η μοιρα και ειπα οτι δεν επιθυμω να παω κυπρο. Τελικα με επελεξαν και μαλλον θα περασουμε μια χαρα. Καλυτερα λιγο τρεξιμο παραπανω παρα αθλιες συνθηκες διαβιωσης.
Γενικα στο στρατο παιζει πολυ ραδιο αρβυλα οπως το παραπανω μυνημα που γραφει οτι το ενα εισητηριο καιγεται με το που παμε κυπρο κατι που δεν ισχυει. Εχουμε 4 εισητηρια πηγαινε-ελα για αδειες, το πρωτο εισητηριο και το τελευταιο του επαναπατρισμου δεν μετρανε. Επισης η ζωη δεν ειναι τοσο ακριβη οσο λενε π. Χ. Το μπουκαλακι νερο εχει 50 λεπτα και στο κψμ 13 λεπτα ενω στη κψμ της θηβας ειχε 20 λεπτα.
Ειδικοκητα διαβιβαστης οδηγος αυτοκινητου στην ελδυκ 3/1. Το στρατοπεδο 196ΑΚΜΒΠ ξερει κανεις σε ποια πολη ειναι;
Γενικα στο στρατο παιζει πολυ ραδιο αρβυλα οπως το παραπανω μυνημα που γραφει οτι το ενα εισητηριο καιγεται με το που παμε κυπρο κατι που δεν ισχυει. Εχουμε 4 εισητηρια πηγαινε-ελα για αδειες, το πρωτο εισητηριο και το τελευταιο του επαναπατρισμου δεν μετρανε. Επισης η ζωη δεν ειναι τοσο ακριβη οσο λενε π. Χ. Το μπουκαλακι νερο εχει 50 λεπτα και στο κψμ 13 λεπτα ενω στη κψμ της θηβας ειχε 20 λεπτα.
Ειδικοκητα διαβιβαστης οδηγος αυτοκινητου στην ελδυκ 3/1. Το στρατοπεδο 196ΑΚΜΒΠ ξερει κανεις σε ποια πολη ειναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος savvas_mz2 την Πέμ Μαρ 11, 2010 6:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα σε όλους παιδιά,
'Ημουν ΚΕΔΒ Καλαμάτα,3ο Λόχο για όσους θέλουν να ξέρουν και δήλωσα επιθυμία για ΕΛΔΥΚ... Οπότε φεύγω 19 του μήνα απο ΑΥΛΩΝΑ ΚΕΤΘ με πολιτική πτήση για Κύπρο. Όσοι θέλουν να τα πούμε καλύτερα έκανα ομάδα στο facebook με όνομα ---ΕΛΔΥΚ 2010 Α ΕΣΣ------... Οπότε όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη και να γνωριστούμε τους περιμένω.
Μια ερώτηση για όσους ξέρουν... Μου είχαν πει ότι έχω ειδικότητα για ΧΑΜ. Χειριστης Ασυρματων Μεσων-Διαβιβασεις... Ξερει κανεις αν αξιζει τον κοπο ή αν είναι το παιδί με τον ασυρμάτο; Χαχα
Σας ευχαριστω και περιμενω νεοτερα... Καλη θητεια σε ολους
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα,
ιι) Η ΕΛΔΥΚ 3/1, έχει διαφορές απο την ΕΛΔΥΚ;(προβλεπέ, σκληρή εκπαίδευση, ποινές) ...
ιι) Η ΕΛΔΥΚ 3/1, έχει διαφορές απο την ΕΛΔΥΚ;(προβλεπέ, σκληρή εκπαίδευση, ποινές) ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες