ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
γιαννης22

Δημοσίευση από γιαννης22 »

Γεια σας παιδιά παρουσιάζομαι 10 Φεβρουαρίου στην Νεα πέραμο Αττικής ειδικές δυνάμεις, θέλω κάποιος να μου πει τι πρέπει να πάρω μαζί μου, τι να προσέχω ιδιάιτερα ποια ειδικότητα να δηλώσω κτλ. Είμαι αρκετά γυμνασμένος γύρω στο 1.90 σκέφτομαι να δηλώσω και για δόκιμος πειτε μου αν αξίζει η όχι.

ano

Δημοσίευση από ano »

Γεια σας παιδιά. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις και μπαίνω 8 Φεβρουαρίου στο Μεγάλο Πεύκο. Μ ήρθε και η ένδειξη ΥΕΑ. Θα ήθελα να πάω αλλά επίσης θα ήθελα να παραμείνω στις Ε. Δ. Δε θέλω να με στείλουν πεζικό. Μετράει μόνο το μέσο για να παραμείνω Ε. Δ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν έχεις βύσμα θα μείνεις σαν δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις
europa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από europa »

Ολοι οσοι εχετε βγαλει λυκειο εχετε ενδειξη ΥΕΑ. Θα σας ρωτησουν την πρωτη μερα κιολλας πιοι θελετε να πατε ΥΕΑ (απαυτους με ενδειξη). Μετα απο καμια 20αρια μερες θα σας πουνε πιοι πατε ΥΕΑ τελικα. Οι ΕΔ ανηκουν στο πεζικο οποτε δεν σημαινει οτι θα πατε ΥΕΑ σε σωμα ΕΔ.(λοκ, μακ, τπν). Εμαθα οτι η θητεια πλεον ειναι 9 μηνες (εγω πηγα 18 :(). Μην ανησυχειτε για τιποτα. Δυστηχως παπατζα ειναι πλεον. Βασικα ηταν κι οταν πηγα εγω. Αυτο θα σας μεινει ειναι σκοπιες, καθαριοτητες, παρελασεις και ΑΜΑ τυχει καμμια ωραια ασκηση (βεβαια σε 9 μηνες τι να πρωτοπρολαβεις).50αρα κατα 99% θα γραψετε ολοι (MP3 ειναι must).sleeping bang οχι απαγορευεται ισως οταν παλιωσεις στην μοναδα και στην καβατζα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις.
Vaggos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vaggos »

Αδερφέ europa θα μας ρωτήσουν ποιοι θέλουν για ΥΕΑ σωστά; Αν θέλω τους λεω όχι και γλυτώνω τις ιατρικές εξετασεις σωστά; Το ρωτάω αυτό γιατι έχω μυωπια πανω απο το όριο και αμα μας παρουν ολους για ΥΕΑ την έβαψα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι τις γλυτώνεις. Από την στιγμή που λες όχι. Δεν σε ξανα ενοχλούνε
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Φίλε Γιάννη είσαι σίγουρος στις 10 παρουσιάζεσαι στο πεύκο; Αν ναι θα είμαι εκεί μια μέρα πριν από σένα εγώ παρουσιάζομαι στις 9! Όσο για αυτό που ρωτάς αν αξίζει να πας δόκιμος αυτό εσύ θα το κρίνεις γτ οι γνώμες διαφέρουν! Εγώ θα πάω για δόκιμος επειδή θέλω να πάω και όχι επειδή μου είπε κάποιος ότι είναι καλά! Και γ αυτό που λένε οτι θέλει βύσμα για δόκιμος έμαθα ότι ισχύει από φιλαράκι που τέλειωσε δόκιμος στις ε. Δ! Καλή θητεία λοιπόν...

όποιος θέλει μπαίνει... Όποιος αντέχει μένει!
νικοσ86
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από νικοσ86 »

Παιδιά δεν ξέρω τι παίζει με την ένδειξη ΥΕΑ αλλά και εγώ ήξερα ότι πρέπει να έχεις τελειώσει το λύκειο! Αλλά ήρθε το χαρτί σε ένα ξαδερφάκι μου που δεν έχει τελειώσει ούτε την πρώτη λυκείου και έχει ένδειξη ΥΕΑ... Άρα τους ψάχνουν τους δόκιμους!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Το οτι εχει ενδειξη υεα δεν παει να πει οτι θα τον παρουν κιολας.

wpig

Δημοσίευση από wpig »

Είπατε την πρώτη μέρα θα μας ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε για ΥΕΑ, εγώ θέλω να πάω για δόκιμος αλλά μόνο σε κάποιο τμήμα τον ειδικών δυνάμεων. Πόσες πιθανότητες έχω?
νικοσ86
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από νικοσ86 »

Έχεις δίκιο αλλά ούτε εμένα που έχω τελείωσει τεί είναι σίγουρο ότι θα με πάρουν... Απλά εγώ το ανέφερα γτ είδα πιο πάνω ότι έλεγε κάποιος ότι για να έχεις ένδειξη υεα θέλει να έχεις τελειώσει το λύκειο! Επίσης αν έχεις μπάρμπα στην κορώνη και δημοτικό να έχεις τελειώσει σε παίρνουν!
alex13

Δημοσίευση από alex13 »

Παιδια (οσοι ειστε :P) και εμενα το χαρτι γραφει ΥΕΑ (Ε. Δ.) και εχω μια σειρα ερωτησεων. Η εκπεδευση γινετε ΣΕΑΠ; Αν ΝΑΙ τι Συμπεριλαμβανει; Μετα ειναι 50-50 πιθανοτητες να παω πεζικο (κατι που δεν θα ηθελα) ; Αν ΟΧΙ απο τι ε3αρταται;

Ποσοι μηνες ειναι η θητεια ΕΔ (λογικα 9 αλλα 3ερετε Ο καθενας λεει τα δικα του) Και ποσοι ΥΕΑ ΕΔ;

sorry αν τα παραπανω εχουν ξαναυποθει αλλα δεν τα βρηκα καπου :/

savvas

Δημοσίευση από savvas »

Δοκιμος δεν εχει δραση. Μονον ειδικων δυναμεων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

alex13 έγραψε:Παιδια (οσοι ειστε :P) και εμενα το χαρτι γραφει ΥΕΑ (Ε. Δ.) και εχω μια σειρα ερωτησεων. Η εκπεδευση γινετε ΣΕΑΠ; Αν ΝΑΙ τι Συμπεριλαμβανει;Μετα ειναι 50-50 πιθανοτητες να παω πεζικο (κατι που δεν θα ηθελα) ; Αν ΟΧΙ απο τι ε3αρταται;

Ποσοι μηνες ειναι η θητεια ΕΔ (λογικα 9 αλλα 3ερετε Ο καθενας λεει τα δικα του) Και ποσοι ΥΕΑ ΕΔ;

sorry αν τα παραπανω εχουν ξαναυποθει αλλα δεν τα βρηκα καπου :/

1) Γίνετε ΣΕΑΠ
2) Δεν γνωρίζω
3) Είναι 50-50 και με καλό βυσματάκι θα συνεχίσεις αλλιώς θα πας όπου σε στείλουνε
4) 14 μήνες είναι θητεία ενός δόκιμου πλέον
alex13

Δημοσίευση από alex13 »

Οκ σε ευχαριστω!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης