nikosguru έγραψε:Ειμαι Επιτυχών ΕΠΟΠ Στην ειδικοτητα υπηρετης ελαφρου οπλισμου (ΠΖ) και παρουσιαζομαι στις 14/4/10. Μπορώ, οταν ολοκληρωσω την βασικη εκπαιδευση και τοποθετηθω στην μοναδα μου, να δηλωσω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις; Ευχαριστω εκ των προταίρων.
Γίνεται φίλε μου! Και εγώ σκέφτομαι ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσένα! Άς μας δώσει κάποιος τα φώτα του! Ευχαριστούμε!
Οι διαδικασίες είναι οι κλασσικές / γνωστές που ισχύουν και για τους έφεδρους με την διαφορά ότι εμείς θα περιμένουμε την σχετική διαταγή απο το 1ο γραφείο της μονάδος μας για να μεταταχθούμε στις Ειδικές Δυνάμεις!(περνώντας φυσικά και απο τις σχετικές διαδικασίες και αναφέρομαι φυσικά στα αθλήματα)
Ειμαι Επιτυχών ΕΠΟΠ Στην ειδικοτητα υπηρετης ελαφρου οπλισμου (ΠΖ) και παρουσιαζομαι στις 14/4/10. Μπορώ, οταν ολοκληρωσω την βασικη εκπαιδευση και τοποθετηθω στην μοναδα μου, να δηλωσω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις; Ευχαριστω εκ των προταίρων.
nikosguru έγραψε:Αα καταλαβα... Μπορει να περιμενουμε κ 1 χρονο δηλαδη εε; Ή και παραπανω... ;
Μπορεί και 1 μπορεί και 2 μπορεί και καθόλου... Σου ξαναλέω ότι έρχεται διαταγή στο Στρατόπεδο με την οποία ζητάνε άτομα για μετάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις!
; Μας εστειλες ρε φιλε... Για να περασεις το σχολειο των ουκ πρεπει να πας ειδικες δυναμεις πρωτα... Ολα με μια σειρα πανε... Μεταταξεις πλεον μεταξυ σωματων ασφαλειας και σωματος ενοπλων δυναμεων εχουν σταματησει... Μεχρι το 2002απο στρατο μπορουσες να πας αστυνομια η μαυτικο η οπου αλλου ηθελες... Πλεον απαγορευτικε αυτο... Μεταταξεις πλεον γινοντε μεταξυ ειδικοτητων του ιδιου σωματος...
Μπορεις... Ετσι κι αλλιως οι στρατονομοι ειναι μονο απο μεταταξεις γιατι ποτε δεν βγαινει προκυρηξη για σττρατονομια... Αλλα την διαδικασια για το συγκεκριμενο δεν το ξερω να σου πω την αληθεια
Ρε παιδια μια απορια! Απο εποπ πεζικου, μετα την 3ετια μπορεις να κανεις μεταταξη σε αλλο σωμα; Πχ στην πυροσβεστικη η στο λιμενικο, η στο σωφρονιστικο σωμα; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων