Μακρυά από αεροπορία
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Μακρυά από αεροπορία
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ***** ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ***** ΜΟΥ ΜΕΣΑ... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΝΑΥΤΙΚΟ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Επικοινωνία:
Μακρυά από αεροπορία
χαλάρωσε λίγο..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Μακρυά από αεροπορία
αφου δεν σ αρεσει, γιατι δεν παρετησαι;
απο οτι καταλαβα εισαι πιλοτος, ετσι;
Ωραια αφου δεν σ αρεσει, τι εγινες πιλοτος. Γιατι μην μου πεις οτι κανενας δεν σε προειδοποιησε τι θα περασεις. Ολοι στον στρατο(και ειδικα οι πιλοτοι των F-16 Blk 52+) εχουν πολλες δυσκολιες
Λεω F-16 Block52+(υριως αυτα απο την 115)γιατι αυτοι ειναι που πανε πιο πολυ στις αναχαιτησης. ΜΕτα ακολουθουν οι πιλοτοι των Mirage2000
απο την Ταναγρα. Απο οτι καταλαβα σε αυτους ανοικεις και εσυ...
απο οτι καταλαβα εισαι πιλοτος, ετσι;
Ωραια αφου δεν σ αρεσει, τι εγινες πιλοτος. Γιατι μην μου πεις οτι κανενας δεν σε προειδοποιησε τι θα περασεις. Ολοι στον στρατο(και ειδικα οι πιλοτοι των F-16 Blk 52+) εχουν πολλες δυσκολιες
Λεω F-16 Block52+(υριως αυτα απο την 115)γιατι αυτοι ειναι που πανε πιο πολυ στις αναχαιτησης. ΜΕτα ακολουθουν οι πιλοτοι των Mirage2000
απο την Ταναγρα. Απο οτι καταλαβα σε αυτους ανοικεις και εσυ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια
- Επάγγελμα: Διαχειριστής αποθήκης
- Επικοινωνία:
Μακρυά από αεροπορία
Επίσης μακρυά από ελεύθερο επάγγελμα, μακρυά από μηχανικός σε εργοληπτική εταιρεία και μακρυά από "στέλεχος" στον ιδιωτικό τομέα. Εκεί να δεις κάτι 12-ωρα, και αποπάνω να πληρώνεσαι με δελτίο και να σε κυνηγάει ο Αλογοσκούφης...o_varvaros έγραψε: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΝΑΥΤΙΚΟ
- yandr
- Στρατάρχης
- Επικοινωνία:
Μακρυά από αεροπορία
Filippos έγραψε:απο οτι καταλαβα εισαι πιλοτος, ετσι;
Σιγά μην είναι πιλότος.
Επαγγελματίας οπλίτης στην καλύτερη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Μακρυά από αεροπορία
χαχαχα...Siegfried έγραψε: Επίσης μακρυά από ελεύθερο επάγγελμα, μακρυά από μηχανικός σε εργοληπτική εταιρεία και μακρυά από "στέλεχος" στον ιδιωτικό τομέα. Εκεί να δεις κάτι 12-ωρα, και αποπάνω να πληρώνεσαι με δελτίο και να σε κυνηγάει ο Αλογοσκούφης...
ωραιος...
επισης μακρια απο υπαλληλος σε τραπεζα...
εγω πιστευω οτι οι πιο τυχεροι ειναι οι καθηγητες. Δουλευουν 2-4 ωρες την ημερα, υπαρχουν μερες που δεν πανς καθολου, μπορουν να μην πανε με την δικαιολογια οτι τρακαρανε ή οτι ειναι αρρωστοι(ουτε χαρτι γιατρου δεν θα σας ζητησουν) και εχουν και 5,5 μηνες διακοπες.
Αλλα κατι μου λεει οτι οχι μονο ειμαι εκτος θεματος, αλλα εκτος ιστοσελιδας γενικα :)απο οτι θυμαμαι ειναι στρατιωτικο forum... ακομα τουλαχιστον, ετσι;
-
- Επιλοχίας
- Επικοινωνία:
Μακρυά από αεροπορία
αν εισαι πιλοτος και τα λες αυτα, τοτε σου εχω μια ερωτηση. Δεν ηξερες οτι αυτο το ''επαγγελμα'' εχει καποιες ιδιαιτεροτητες; Οτι πανω απο ολα θα ειναι η προασπιση της πατριδας;o_varvaros έγραψε: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ***** ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ***** ΜΟΥ ΜΕΣΑ... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΝΑΥΤΙΚΟ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης