Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από illy »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Α εσυ λες δλδ ισοτητα γυναικας αντρα να μην υπαρχει ε;
ειπα αυτο; Αυτο καταλαβες απο αυτο που ποσταρα; Κ λιγο σεβασμος δεν βλαπτει, αναφερομαι στο παραπανω ποστ σου που μιλησες ασχημα σε ενα μελος... Σεβασου λιγο τα χρονια του

Dum spiro spero
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Ποιον λες; Γιατι ποσο χρονων ειναι και ποιος ειναι?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Βρε βρε... Καιρο εχω να γραψω... Θες να σου πω ποιοι φταινε; Οι εμεις ο απλος κοσμος που κοιταμε να κανουμε τα παντα και βαζουμε βυσματα να μπυμε σε θεσεις αλλων που το αξιζουν ενω εμεις δεν το αξιζουμε... Να ποιοι φταινε... Οσο για αριθμο γυναικων και αντρων υπαρχει νομος για ισοτητα αντρων γυναικων... Αρα... Δεν γινεται ο νομος να ισχυει σε μερικες πειπτωσεις και σε αλλες να μην ισχυει... Οποτε ειναι αναγκαιο κακο τοσες γυναικες στον στρατο.
καποιος πρεπει να μπει και καποιος να μεινει απ εξω καθως δεν μπορουνε να μπουνε ολοι. Αυτο ειναι λογικο. Γιατι το συνδεεις οτι καποιοι πατανε επι πτωματων και τρωνε τις θεσεις αλλων; Και σταματηστε να θυμαστε πια την ισοτητα εκει που θελετε μονο. Εννοω εσεις οι ανδρες

qwerty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από qwerty »

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες![:) ]
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Να εισαι καλα. Δεν ξερω αν εισαι ανδρας η γυναικα αν εισαι ανδρας εισαι ο μονος που εδωσε ευχεςΕικόνα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Γυναικα ειναι κριστυ μου!Εικόνα περασε νηπιαγωγος τωρα... Ακομα να ευχηθει αντρας ε; Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
katherine
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από katherine »

Σιγά μην μας ευχηθεί κανένας !
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ειπα και γω. Περισσεψε η ευγενεια;Εικόνα Δεν πειραζει γυναικες. Οπου και αν βρισκομαστε ας δινουμε δυναμικα το παρων
qwerty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από qwerty »

Γεια σου cristi! Γυναίκα είμαι, όπως σου απάντησε και η συνάδελφος και φίλη Καίτη [:) ] Μπααα, που να ευχηθούν οι άντρες.(το κρατάνε για τον εαυτό τους) Εικόνα Εικόνα Εσύ, τί σχέση έχεις με στρατό; Είσαι μόνιμη; ΕΠ. ΟΠ. Με τί ειδικότητα;'Η τώρα πέρασες όπως και εμείς;[:) ] Να είσαι καλά κι εσύ [:) ]
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Γεια σου qwerty. Ναι αυτο ειδα αν και καθυστερημεναΕικόνα
:(

Δημοσίευση από :( »

Καλησπερα... ή καλημερα... Εγω εχω αλλου ειδους απορια και ανησυχια. Ο καλος μου περασε ΕΠ. ΟΠ. και παρουσιαζεται Μεσολογγι, οπου απ'οτι διαβασα, θα εχει πολλες γυναικες... Και επισης απ'οτι διαβασα, πολλες πηγαινουν να βρουν αντρα. Διαβασα επισης οτι θα εχουν κοινα μπανια. Το τι διαβασα δηλαδη δεν λεγεται. Μ'εχει πιασει μια φοβερη ανησυχια. Για εκπαιδευση θα παει εκει η για 6μηνη "πενθημερη εκδρομη" σαν αυτες που πηγαινουν στο λυκειο και γινεται το σωσε; Στρατοπεδο θα ειναι εκει ή το Big brother; Γινεται εκπαιδευση εκει η νυφοπαζαρο; Υπαρχει καποιος τροπος να καθυσηχασω τη ζηλιαρα μου καρδουλα;Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

:( έγραψε:Καλησπερα... ή καλημερα... Εγω εχω αλλου ειδους απορια και ανησυχια. Ο καλος μου περασε ΕΠ. ΟΠ. και παρουσιαζεται Μεσολογγι Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία να έχει ο καλός σου , οπου απ'οτι διαβασα, θα εχει πολλες γυναικες Ο Αριθμός των γυναικών δεν θα ξεπερνάει τις 250-270 ... Και επισης απ'οτι διαβασα, πολλες πηγαινουν να βρουν αντρα Ε και; Ο καλός σου έχει κοπέλα και παρόλο το ότι το σώμα του θα είναι στο Μεσολόγγι η καρδιά του και η σκέψη του θα είναι σε σένα οπότε δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι! . Διαβασα επισης οτι θα εχουν κοινα μπανια Τα μπάνια είναι κοινά αλλά η χρήση δεν θα είναι κοινή (Θα παίζει αναλογα με τις ώρες . Το τι διαβασα δηλαδη δεν λεγεται. Μ'εχει πιασει μια φοβερη ανησυχια. Για εκπαιδευση θα παει εκει η για 6μηνη "πενθημερη εκδρομη" σαν αυτες που πηγαινουν στο λυκειο και γινεται το σωσε Καλά θα ήτανε αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν τον πληρώνει το κράτος για όλα τα παραπάνω που αναφέρεις! ; Στρατοπεδο θα ειναι εκει ή το Big brother Άν η στενή και διαρκής παρακολούθηση απο τους ανωτέρους του για εκπαιδευτικούς λόγους μπορεί να ερμηνευτεί ώς Βig Brother τότε ναι θα συμφωνήσω. ; Γινεται εκπαιδευση εκει η νυφοπαζαρο Το πρώτο ! νυφοπάζαρο μπορεί να γίνεται μόνο στις εξόδους σας ή οπουδήποτε αλλού πλήν του Στρατοπέδου! ; Υπαρχει καποιος τροπος να καθυσηχασω τη ζηλιαρα μου καρδουλα;Εικόνα Φυσικά , να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λογικά! Επαγγελματίας ετοιμάζεται να γίνει , όχι Star του Cinema! Άν θέλεις συζήτησε τις ανησυχίες σου και με τον σύντροφό σου!
:)

Δημοσίευση από :) »

Ήταν πολύ όμορφη η απάντησή σου D.Y.K... Εξασφάλισα διάπλατο χαμόγελο για τις υπόλοιπες 3 ώρες τουλάχιστον.Εικόνα Ευχαριστώ..Εικόνα
jo

Δημοσίευση από jo »

dyk!!! εισαι απίστευτος!!!
Όσο για σένα ρε κοπελιά, αν είναι να στην κάνει ο άλλος θα στην κανει, οπουδήποτε.
jo

Δημοσίευση από jo »

fatsoula; μη στεναχωριέσαι!!! οι περισσότερες να φανταστείς ειναι παντρεμένες με παιδια, αρραβωνιασμένες.
εγω που ειμαι ελεύθερη παω αυλώναΕικόνα πλακα κάνω, δεστο λίγο χαλαρά. ασε να μπει πρώτα και θα δεις μετα πως θα παει το όλο θεμα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης