Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Εσυ νομιζω και παραπανω απο 1300 θα περνεις...1200 ειναι με επιδομα παραμθωριου... Σαν παντρεμενη και μητερα φανταζομαι εναι αρκετα παραπανω
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑΝΝΑ »

Τι δουλεια κανεις γιαννη; Αν βεβαια επιτρεπεται?
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Εσυ νομιζω και παραπανω απο 1300 θα περνεις...1200 ειναι με επιδομα παραμθωριου... Σαν παντρεμενη και μητερα φανταζομαι εναι αρκετα παραπανω

εχω αντρα εποπ οποτε ξερω 1100 ειναι+180 παραμεθ+13 η καθε υπηρεσια το σαββατο ή κυριακη
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ALEXANDROS

Δημοσίευση από ALEXANDROS »

Ρε μαριαννα πας καλα; Καταρχην δεν κανεις για στρατο... Και κατα δευτερον πως δικαολογεις οτι απο την πρωτη σειρα εποπ μεχρι την τελευταια εγιναν 5500 παραιτησεις απο τις 9000 θεσεις; Και ναι διαφωνω με τις γυναικες στον στρατο... Ειναι σαν να μας λετε οτι αντρες θα γινουμε αισθητικοι θα δουλευουμε σε spa η θα κανουμε μπαλετο... Εμεις οι αντρες στον στρατο τραβαμε τις αδυναμιες τις δικες σας... Κι εσεις... Αχ εχω περιοδο, αχ δεν μπορω γιατι το παιδακι μου ειναι αρρωστο... Αχ δεν μπορω γιατι ειμαι αρρωστη, αχ δεν μπορω να σηκωσω βαρη, αχ ποναει η μεση μου... Κι εμεις σαν *****, να κανουμε τις υπηρεσιες, να κουβαλαμε στην θεση σας, να ακουμε σκατο επειδη δεν καλυπτουμε εσας... Τελος... Ο στρατος ειναι για αντρες, ... Και οι γυναικες αν θελουν στρατο μονο για τα γραφεια... Αν και ς αυτα... Παλι δυσκολο... Γιατι χτυπανε 12ωρα τα γραφεια στα στρατοπεδα... Δεν ειναι τυχαιο που ο στρατος τις τουρκιας δεν εχει καθολου γυναικες... Παρα μονο στο επιτελειο και τις περνει μονο με την προυποθεση να εχουν τελειωσει ανωτατες στρατιωτικες σχολες... Ρε ουτε με οπλο δεν μπορειτε να ριξετε... Ειδικα εσεις που πανε πεζικο που εχετε δυνατο οπλο... Αχ καλε αυτο κλωτσαει, αχ καλε δεν βρηκα στοχο, αχ καλε δεν μπορω γιατι κανει θορυβο... Αχ καλε φοβαμαι... Ναι ειμαι ρατσιστης με τις γυναικες σε αυτο το θεμα... Γιατι εχω δει πολλα... Ολοι καθε πρωι να κανουν καθαριοτητες και οι κοπελες να ειναι σε καβατζα και να κανουν καφε και τσιγαρο... Και για να μην πω για την συμπεριφορα σας απεναντη στους αντρες και ειδικα στους αξιωματικους... Δεν τους φωναζετε με τοβ βαθμο ουτε με το επιθετο... Γιωργακι να σου πω λιγο; Αντε να το πει αντρας σε λοχαγο... Εγω προσωπικα θα μπω εποπ με βαθμο λοχια ισως και επιλοχια... Και προσωπικα τις γυναικες ολο σε αναφορα θα τις βγαζω...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Οι εποπ εκει που ημουν εγω επερναν 980... Παραμεθωριο δεν ξερω ποσο γιατι στην αθηνα δεν περνουν επιδομα... Αλλα περνουν εκτος εδρας
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Φιλε αλεξανδρε δεκτη η γνωμη σου αλλα για κακη σου τυχη δεν με εκρινες εσυ κ με δεκτηκαν... οσο για το ρατσισμο απεναντι στις γυναικες να σου θυμησω οτι υπαρχουν γυναικες που ειναι πιο αντρες κ απο τους αντρες... μην εισαι απολυτος με τις γυναικες... δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι... εχω δει αντρες που αξιζει να λεγοντε ετσι κ αλλους που... αστο εισαι ακυρος εντελως...

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Οπα ρε αλεξανδρε ηρεμησε αγορι μου. Εχεις σε ολα δικιο αλλα μην μας βαζεις ολες στο ιδιο τσουβαλι. Κι εγω ακουω απ'τον αντρα μου τα ιδια αλλα ακουω για τις εξαιρεσεις! Ξερω οτι δεν θα σου αλλαξω γνωμη αλλα ετσι για να μην νομιζεις αλλα νταλον... Εγω προσωπικα ουτε καφε πινω ουτε καπνιζω, εχω ριξει με καραμπινα αρκετες φορες του πατερα μου, εχω κουβαλησει ΤΑ βαρη που αλλες δεν τα εχουν καν ονειρευτει, δουλεια σε οικοδομη για χρονια και το να τρεχω να παιρνω καμσεις, βολες και καλιοπες ειναι απλα μια ευχαριστη απασχοληση για μενα. Παρτο οπως θες. Αλλα υπαρχουν κατι "αντρακια" που κλανε το βραδυ και ζητανε την μαμα τους.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Υπαρχουν γυναικες πολυ πιο αξιες απο αντες κ αντρες κ δεν εισαι σε θεση να τις κρινεις κρινε την καμπουρα σου ολο κ κατι λαθος θα κανεισ...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

KAITH έγραψε:Οπα ρε αλεξανδρε ηρεμησε αγορι μου. Εχεις σε ολα δικιο αλλα μην μας βαζεις ολες στο ιδιο τσουβαλι. Κι εγω ακουω απ'τον αντρα μου τα ιδια αλλα ακουω για τις εξαιρεσεις! Ξερω οτι δεν θα σου αλλαξω γνωμη αλλα ετσι για να μην νομιζεις αλλα νταλον... Εγω προσωπικα ουτε καφε πινω ουτε καπνιζω, εχω ριξει με καραμπινα αρκετες φορες του πατερα μου, εχω κουβαλησει ΤΑ βαρη που αλλες δεν τα εχουν καν ονειρευτει, δουλεια σε οικοδομη για χρονια και το να τρεχω να παιρνω καμσεις, βολες και καλιοπες ειναι απλα μια ευχαριστη απασχοληση για μενα. Παρτο οπως θες. Αλλα υπαρχουν κατι "αντρακια" που κλανε το βραδυ και ζητανε την μαμα τους.

το 5% των γυναικών που είναι ΕΠ. ΟΠ αξίζουνε. Οι άλλες είναι πεταμένα λεφτά
ALEXANDROS

Καλα... Δεν ξερεις τι λες... Πες μου σε τι μπορει να ειστε καλυτερες στον στρατο... Ενα πραγμα πες μου. Και θα σε παραδεχτω. Στοχευση; Να οδηγατε αρματα; Αεροπλανα; Να κανετε διαβιωση 10 μερες και συνθηκες δυσκολες μεσα σε δασος; Να κουβαλατε; Θα σου πω εγω για τι πραγμα κανετε... Μονο για αγηματα για να εχουν απλα ομρφη εικονα. Για τιποτα αλλο... Και αυτες οι λιγες γυναικες που λες βρισκοντε μονο στις ειδικες δυναμεις... Αλλα και εκει... Ο χειροτερος αντρας ειναι η καλυτερη γυναικα στον στρατο... Αλλα σε προκαλλω να μου πεις εινα πραγμα που ειστε καλες... Ενα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οι γυναίκες δεν πηγαίνουνε σχινάκια. Και αν πάνε θα γκρινιάξουνε να κατεβούνε κάτω για να κάνουνε μπάνιο...
ALEXANDROS

Τι σχεση εχει η καραμπινα με τα οπλα του στρατου; Θα κουβαλησεις εσυ πυραυλο αντιαρματικου 40 κιλα... Μπραβο σου... Δεν σε ξερω. Αλλα εστω οτι ειναι ετσι... Τις βαζεις ολες στην ιδια θεση με σενα; Ειλκρινα απαντα και οχι βαση της γυναικειας αλληλεγγυης... Και μην μου πεις την απαντηση... Οχι ολες αλλα αρκετες... Αναλογια στις 10 μια να ειναι στην θεση σου, και πολυ ειπα...
ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Οκ ας το παρουμε απο την αρχη τι κανει ενας αντρας στο στρατο; Οσο για τα αρματα ξερω κοπελα που μια χαρα τα παει... << αντρακι>> ... αλλα για πες μου εσυ που τα ξερεις τι κανεις εσυ... κ μια γυναικα δεν μπορει τι το δυσκολο;

ALEXANDROS

TI δουλεια κανω; Τι σχεση εχει αυτο... ; Κανω και εκανα διαφορα... Δεν μπορω να τα πω εδω... Γιατι θα ακουστουν διαφορα.
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Ρε παιδια ηρεμιστε... Εγω σαν εποπ παντως δεν εχω κανενα προβλημα με τις γυναικες... Ναι συμφωνω οτι ειναι πιο ευαισθητες απο μας αλλα ρε παιδια ελεος οχι το 5% καλες και οι αλλες αχρηστες... Κοπελες μην μασατε... Εγω ως συναδελφος πλεον... Δηλωνω υπερ των γυναικων στο στρατο... !
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες