Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Rafale »

Ε αυτο το βεβαιωνω και γω για το σου35 ντινοΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Marina2 »

Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι οσοι μιλάτε με τοσο υποτιμητικά λόγια για τις γυναίκες. Θυμηθείτε μονο οτι γυναίκες σας γεννησαν και μερικοί από εσας εχετε και αδερφές. Φυσικά δεν θα θέλατε να σας μιλήσουν για αυτες ετσι; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Μονο αυτό εχω να πω. Λυπάμαι παρα πολυ.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Απλα μαρινα ο ντινος ειπε μια χαζομαρα που μαλλον δεν καταλαβε τι ελεγε. Εληξε το θεματακιΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οχι δεν το είπα για τον Ντίνο συγκεκριμενο. Κατάλαβα τι παιχτηκε! Μιλάω για κάποιους κομπ΄λεξικούς που το μονο προβλημα που εχουν με τον στρατό ειναι οι γυναίκες. Οταν ομως κάποιοι αντρες πάνε να κάνουν την θητεία τους νιαουρίζουν και παιρνουν τηλεφωνο την μαμα τους. Αλλοι πάλι από ολους αυτούς τους μισογυνεις τα λενε αυτα και βλέπουν γυναικα και τους τρέχουν τα σάλια στο πάτωμα. Εγω εχω να πω οτι ολα αυτα ειναι ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ζούμε στον 22 αίωνα για όσους δεν το θυμούνται και οι γυναίκες ειναι αξιες να κάνουν τα πάντα και σε ορισμένες περιπτωσεις πολυ καλυτερα και από τους αντρες. Πολλοι τους καθονται στο καναπε και φωνάζουν την μάνα τους να τους βάλει νερο ή να τους βάλει φαι στο πιατο, από την βαρεμαρα τους και θα μου πουν εμενα για τις γυναικες στο στρατο; Ας δουνε μερικοι τα χάλια τους και ας μιλήσουν μετα για τις γυναικες και το ποσο ικανες ειναι και αν χαλασαν το στρατευμα. Θα συμφωνησω μαζι τους μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις που εχουν μπει κάποιες γυναικες στο στρατο, πιστευοντας οτι εκει πηγαινουν να μπουν σε γραφειο και να παιρνουν το μισθό του δημοσίου. Αλλα δεν ειναι ο κανόνας. Γιαυτο παρακαλώ πάρα πολυ να προσέχουν το πως εκφραζονται και τι λενε και να κοιταξουν πρωτα τα του οικου τους και το ποσο αξιοι ειν αι και μετα να μιλήσουν. Ξερεις ποιους αντρες θεωρώ ικανους να μπουν στπο στρατό; Αυτους που εχουν ψηθει στη δουλειά, ακομη και αν δεν εχουν τελειωσει τιποτα και κανουν χειρονακτική εργασια για να επιβιωσουν. Οχι αυτους που καθοντυαι σταθροποδι με το φραπέ στο χερι, αυτοι ειναι ντεμπεληδες και μαμακιες. Αντε μπραβο, γιατι πολλα μας τα ειπαν μερικοι και δεν παει αλλο.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Σορρυ για τα εκφραστικα λαθη αλλα εγραφα γρηγορα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οκ. Μαρινακι μου. Ο ανδρας ο ελληνας εχει τη νοοτροπια ξερεις η γυναικα μου ταχα και καλα πανω απο ολες και οι αλλες ολες ειναι αντε να μην πω. Τουλαχιστο μεσα στο στρατο υπαρχει αυτο και εντονο απο τους στρατιωτικους εννοω τι γνωμη εχουν για τις γυναικες τους και τι για τις γυναικες που φορουν χακι
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ο δηλαδη να την εχουν στο σπίτι γουστάρουν γιατι ετσι εμαθαν από τον παππου τους, να την δουνε μεσα στο στρατό ξενερώνουν; Ετσι εχουν τα πραγματα καλώς ή κακως και θα πρεπει να το δεχθούν. Δεν ειναι ολες ετσι οπως τις περιγραφουν κάποιοι. Υπάρχουν και κοπελες που ξερουν πουθ εχουν μπει και ξερουν και πως θα πρεπει να φερονται και τι δουλεια πρεπει να κάνουν. Και ξαναλεω καθενας να βλέπει πρωτα την καμπουρα του και μετα του αλλουνου.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Σαφως και υπαρχουν και τετοιες γυναικες που ξερουν τι θελουν. Μα στο στρατο λειτουργουν λιγο διαφορετικα. Κανουν κατι 2-3 5-10 και τις παιρνει ολες η μπαλα που λενε. Επειτα ο ανδρας ο ανατολιτης λειτουργει συμφωνα με τις ιδεες οπως ειπες του παππου του. Οχι ολοι βεβαια. Και κατα τη γνωμη μου δυσκολα οι ανδρες θα την αποβαλλουν απο πανω τους.
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Παιδια θελω τη βοηθεια σας σε ενα σημαντικο θεμα για την ζωη μου.
Λοιπον ειμαι αστυνομικος παραγωγικης σχολης κ λιγο πολυ ξερω πως ειναι το να εισαι κλεισμενος μεσα για καιρο.
Προχθες μαθαμε οτι η αρραβωνιαστικια (με την οποια σκεφτοομαστε να το προχωρησουμε πιο σοβαρα) μου περασε Επ. Οπ. Στο υγειον. Της Αρτας και εχω αρχησει να τρελενομαι στην ιδεα οτι θα ειναι μεσα με 90% αντρες και 10% γυναικες. Της εχω εμπιστοσυνη αλλα οχι απολυτη (ποτε δε θα της εχω, αν και δε μου εχει δωσει κανενα δικαιωμα τοσο καιρο για να μην της εχω) φοβαμαι μη γινει καμια βλακια εκει μεσα και υστερα δε θα θελω ουτε να τη δω οχι να προχωρησω πιο σοβαρα κιολας μαζι της. Και το θεμα ειναι οτι μετα την εκπαιδευση της σκεφτομαστε να παντρευτουμε ωστε να παρουμε μεταθεση μαζι και να ειμαστε οκ, αλλα αν γινει καμια στραβη εκει θα χασω και την τοποθετηση μου που εχω τωρα διπλα στο σπιτι μου.
Πειτε μου εσεις τουλαχιστον που τα βλεπεται απο μεσα πως ειναι τα παργματα σε τετοια θεματα, ειναι πολυ πιθανο να γινει στραβη; Ειμαι παραλογος ή να αρχησω απο τωρα να σκεφτομαι τον χωρισμο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Nikos έγραψε:Παιδια θελω τη βοηθεια σας σε ενα σημαντικο θεμα για την ζωη μου.
Λοιπον ειμαι αστυνομικος παραγωγικης σχολης κ λιγο πολυ ξερω πως ειναι το να εισαι κλεισμενος μεσα για καιρο.
Προχθες μαθαμε οτι η αρραβωνιαστικια (με την οποια σκεφτοομαστε να το προχωρησουμε πιο σοβαρα) μου περασε Επ. Οπ. Στο υγειον. Της Αρτας και εχω αρχησει να τρελενομαι στην ιδεα οτι θα ειναι μεσα με 90% αντρες και 10% γυναικες. Της εχω εμπιστοσυνη αλλα οχι απολυτη (ποτε δε θα της εχω, αν και δε μου εχει δωσει κανενα δικαιωμα τοσο καιρο για να μην της εχω) φοβαμαι μη γινει καμια βλακια εκει μεσα και υστερα δε θα θελω ουτε να τη δω οχι να προχωρησω πιο σοβαρα κιολας μαζι της. Και το θεμα ειναι οτι μετα την εκπαιδευση της σκεφτομαστε να παντρευτουμε ωστε να παρουμε μεταθεση μαζι και να ειμαστε οκ, αλλα αν γινει καμια στραβη εκει θα χασω και την τοποθετηση μου που εχω τωρα διπλα στο σπιτι μου.
Πειτε μου εσεις τουλαχιστον που τα βλεπεται απο μεσα πως ειναι τα παργματα σε τετοια θεματα, ειναι πολυ πιθανο να γινει στραβη; Ειμαι παραλογος ή να αρχησω απο τωρα να σκεφτομαι τον χωρισμο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο;
εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να γινει στραβη με το να καθοτανε σπιτι η να διαλεγε ενα αλλο επαγγελμα. Αμα το εχει μεσα της η γυναικα θα σου την κανει οπου και αν βρισκεται. Καθηστε κατω και πειτε τα μεταξυ σας Και ξεκαθαριστε τις θεσεις σας. Το τι ζηταει ο καθενας απο τον αλλον δηλ.

λογικο ειναι και το καταλαβαινεις και συ οτι σε τοσους ανδρες παντα υπαρχει κινδυνος και οταν μαλιστα εισαι και καινουργια σε μια μοναδα. Το θεμα ειναι η γυναικα τι σταση θα κρατησει απεναντι σε ολους αυτους. Απ αυτην εξαρταται. Και δεν ειναι θεμα πια εμπιστοσυνης γιατι η ζωη αλλα μας λεει οτι και ατομα εμπιστοσυνης καποτε μας προδιδουν. Ολα ειναι σχετικα στη ζωη. Τιποτε απολυτο και τιποτε δεδομενο.

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

cristi έγραψε:
εχεις τις ιδιες πιθανοτητες να γινει στραβη με το να καθοτανε σπιτι η να διαλεγε ενα αλλο επαγγελμα. Αμα το εχει μεσα της η γυναικα θα σου την κανει οπου και αν βρισκεται. Καθηστε κατω και πειτε τα μεταξυ σας Και ξεκαθαριστε τις θεσεις σας. Το τι ζηταει ο καθενας απο τον αλλον δηλ.

λογικο ειναι και το καταλαβαινεις και συ οτι σε τοσους ανδρες παντα υπαρχει κινδυνος και οταν μαλιστα εισαι και καινουργια σε μια μοναδα. Το θεμα ειναι η γυναικα τι σταση θα κρατησει απεναντι σε ολους αυτους. Απ αυτην εξαρταται. Και δεν ειναι θεμα πια εμπιστοσυνης γιατι η ζωη αλλα μας λεει οτι και ατομα εμπιστοσυνης καποτε μας προδιδουν. Ολα ειναι σχετικα στη ζωη. Τιποτε απολυτο και τιποτε δεδομενο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ... ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η CRISTI. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΕΠ. ΟΠ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΟΧΙ. ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 6 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ; ΜΗ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από helen »

μηπως σουχει τελειωσει και ψαχνεις δικαιολογιες για χωρισμο; Χαλαρωσε λιγο στηριξε την και ολα θα πανε καλα.
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Οχι κοριστια δικαιολογιες για χωρισμο δε μου εχει δωσει και για μενα ειμαι σιγουρος οτι θα αντεξω και ας ειναι μακρια και εκεινη για τον εαυτο της. Μου εχει υποσχεθει τα παντα στα λογια ολα καλα και απο πραξεις δεν εχω κανενα παραπονο οσοι τολμουσαν να της την πεσουν εξω το ξεκοβε (μεχρι και σφηνακι εχει πεταξει σε ανθρωπο επειδη δεν ηθελε Εικόνα) απλα απο λογια εχω ακουσει πολλα και δυστυχως απο την δουλεια μου εχω δει παρα πολλα απο παντρεμενα ζευγαρια επομενως δεν πιστευω τιποτα. Απλως θα κανω υπομονη, θα κανω και γω αυτα που πρεπει να κανω (θα πηγαινω ερχομαι με την πρωτη ευκαιρια κλπ) και ο, τι ειναι να γινει θα γινει ετσι πιστευω και εγω.
Να ειστε καλα κοριτσια παντως γιατι με ηρεμησατε καπως.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από illy »

O Χριστος κ η Παναγια φιλε μου... Αντι να χαρεις που περασε η κοπελα επ. Οπ κ πλεον θα εχετε κ οι δυο τον σταθερο μισθο σας κ δεν θα προβληματζεστε που θα ψαχνει δουλεια η κοπελα, εσυ αγχωνεσαι για το αν θα σου την κανει τη λαμογια; Αυτο μπορει να γινει ανα πασα στιγμη... Μηπως προσπαθεις να αποποιηθεις τις ρυθυνες διοτι ξερεις πως αφου περασε εποπ, η σχεση σας θα περασει σε αλλο επιπεδο; Χαλαρωσε, ολα καλα θα πανεΕικόνα Αλλωστε αυτο θα ειναι το επαγγελμα της, αν απο τωρα θα εχεις προβλημα με αυτο τοτε πρεπει να αρχιζεις να το συνηθιζειςΕικόνα
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από anna.nikos »

Nikos έγραψε: Οχι κοριστια δικαιολογιες για χωρισμο δε μου εχει δωσει και για μενα ειμαι σιγουρος οτι θα αντεξω και ας ειναι μακρια και εκεινη για τον εαυτο της. Μου εχει υποσχεθει τα παντα στα λογια ολα καλα και απο πραξεις δεν εχω κανενα παραπονο οσοι τολμουσαν να της την πεσουν εξω το ξεκοβε (μεχρι και σφηνακι εχει πεταξει σε ανθρωπο επειδη δεν ηθελε Εικόνα) απλα απο λογια εχω ακουσει πολλα και δυστυχως απο την δουλεια μου εχω δει παρα πολλα απο παντρεμενα ζευγαρια επομενως δεν πιστευω τιποτα. Απλως θα κανω υπομονη, θα κανω και γω αυτα που πρεπει να κανω (θα πηγαινω ερχομαι με την πρωτη ευκαιρια κλπ) και ο, τι ειναι να γινει θα γινει ετσι πιστευω και εγω. Να ειστε καλα κοριτσια παντως γιατι με ηρεμησατε καπως.
Και εγω συμφωνω με τα κοριτσια μπορει να ηταν σπιτι κ να εκανε σχεση με τον περιπτερα... Πολλοι στην θεση σου νοιωθουν λιγη ανασφαλεια. Θα ειναι μακρια, θα εχεις αντρες! Αλλα αν πραγματικα παει εκει κ το βλεπει παρα μονο σαν δουλεια κ οχι κατασκηνωση δεν θα σου την φερει. Και εσυ προσπαθησε μην την αγχωνεις κ την πιεζεις συνεχεια, τωρα πρεπει να εισαι στο πλαι της.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης