Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2009);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ntino, σε νιώθω! Στην ίδια κατάσταση είμαι κ εγώ. Παίζει με τη συγκεκριμένη αίτηση που συμπλήρωσες, να έχεις μια μικρή έως ελάχιστη πιθανότητα να πας τον Φεβρουάριο (που στο εύχομαι). Το ότι τη μισή τη συμπλήρωσαν εκείνοι, λογικά το έκαναν για να σε βοηθήσουν, γιατί πρέπει να αναφέρεις τον λόγο που θες να πας πιο νωρίς. Καλύτερα λοιπόν, να το πάρεις απόφαση πως θα πας Μάιο κ αν σου έρθει το χαρτί για Φεβρουάριο, ακόμη καλύτερα, είσαι από τους τυχερούς.

Πάντως, είναι πολύ χαζό! Να θες να πας φαντάρος κ να μην σε παίρνουν! Κ αυτό που ακούω συνέχεια κ διαβάζω, "λόγω υπερπληρότητας συμβαίνει αυτή η κατάσταση", δεν πρέπει να ισχύει. Έχω πολλούς γνωστούς κ συγγενείς μέσα στο στρατό, σε πολλά μέρη της Ελλάδος, οι οποίοι μου λένε το ίδιο πράμα, "έχουμε έλειψη από φαντάρους".
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 16
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλά, και σε εμένα τα ίδια πράγματα μου έλεγαν το 2006. Δήλωσα για την ΕΣΣΟ του ΦΛεβάρη, μου έδωσαν να συμπληρώσω και για την ΕΣΣΟ του Μαϊου, αλλά με πήραν Φλεβάρη.

Είχε σκάσει και το σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές τότε, ακουγόταν συχνά-πυκνά η αύξηση της θητείας. Χαμός... Η 2007 Α' ΕΣΣΟ ήταν από τις Μεγαλύτερες της δεκαετίας.
Anonymous

Καταλαβα και ευχαριστω. Ομως ενας καλος μ φιλος διεκοψε τν αναβολη τ δεκεμβρη συμπληρωσε τν ιδια αιτηση με εμενα και πηγε φεβρουαριο δν 3ερω τι να περιμενω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 16
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ntinos έγραψε:Καταλαβα και ευχαριστω. Ομως ενας καλος μ φιλος διεκοψε τν αναβολη τ δεκεμβρη συμπληρωσε τν ιδια αιτηση με εμενα και πηγε φεβρουαριο δν 3ερω τι να περιμενω

Να ξέρεις ότι η ΕΣΣΟ του Φλεβάρη παίρνει τα περισσότερα άτομα απ'όλες τις άλλες, που είναι καλό από απόψεως επάνδρωσης Μονάδος και υπηρεσίων.

Κάπου στα μέσα Ιανουαρίου πήγαινε ρώτα στο Στρατολογικό Γραφείο να δείς έαν σε έχουν δεχτεί για Φλεβάρη.
Anonymous

Μακάρι, μακάρι, μακάρι! Να κ κάτι θετικό που έμαθα! Άρχισα να ελπίζω ξανά... Εικόνα
Anonymous

Ωραια δηλαδη να ελπιζω οτι θα παρουσιαστω φεβρουαριο μακαρι ευχαριστω παντως ¨Εικόνα
geo_opus
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από geo_opus »

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τις ακριβές ημερομηνίες που κατατάσεται η Α ΕΣΣΟ 2010; Ευχαριστώ.
Anonymous

Γεια σας, θα ηθελα να μου πειτε ποτε θα με φωναξουν να υπηρετισω (αν ξερετε).Ειμαι γεννημενος 22/12/1990, δεν εχω παρει αναβολη.

Anonymous

Θα ειδοποιειθεις για το μαιο. καθως τα 19 τα συμπληρωνεις τελη δεκεμβρη
Anonymous

Καλησπερα παιδια. Εκοψα την αναβολη μου αρχες νοεμβρη κ μου ειπα στην στραολογια οτι θα μου κανει τα χαρτια μου για να μπω φεβρουαριο κ απο εκει κ περα εξαρταται απο το ποσοι θα φευγουν στρατο για το αν θα φυγω η οχι φεβρουαριο.
ξερει κανενας τι γινετε με αυτο κ πως θα μαθω ποτε θα φυγω φανταρος; Με ενδιαφερει γιατι τελειωνω την σχολη μου κ Θελω να κανω την πρακτικη μου!

Anonymous

Καλωσήρθες Κώστα στη παρέα μας! Όπως θα είδες, ήμαστε κάποιοι στην ίδια κατάσταση με σένα. Μόλις μπει ο Ιανουάριος με το καλό θα ξεκινήσουμε τις επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα για να μάθουμε αν ήρθε το χαρτί μας για Φεβρουάριο. Καλή αναμονή κ σε σένα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πάντως μπορείτε να το μάθετε και τώρα πηγαίνοντας στην στρατολογία που ανήκετε... Με μια απλή αίτηση για Πιστοποιητικό τύπου Α. Συνήθως το δίνουνε την επόμενη μέρα. Εκεί λέει σε ποιό σώμα ανήκετε (Ξήρα, Αεροπορία και Ναυτικό) και σε ποια εσσό θα παρουσιαστείτε
Anonymous

Καλησπέρα, παιδιά.

Ένας φίλος μου (μπαίνει κανονικά Φεβρουάριο αυτός), πήγε στη Στρατολογία, λέει, τέλη Νοέμβρη και του επιβεβαίωσαν ότι σύμφωνα με τον Η/Υ μπαίνει όντως Φεβρουάριο, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η λίστα με τις κατατάξεις για να του πούνε το πού.

Λέω και εγώ, δεν πάω να ρωτήσω και για εμένα; Βέβαια, αυτός μπαίνει κανονικά το Φεβρουάριο, ενώ εγώ αν μπω, θα μπω ως έξτρα θέση. Με άλλα λόγια, είναι λογικό να έχουν από τέλη Νοέμβρη έτοιμα τα αποτελέσματα για όσους παρουσιάζονται κανονικά Φεβρουάριο, προκειμένου να δουν απο εκεί και πέρα τι παίζει από κενές θέσεις, για να προσθέσουν αργότερα και εμάς που κανονικά μπαίνουμε Μάιο αλλά θέλουμε Α' ΕΣΣΟ. Δεν περίμενα λοιπόν από τώρα να έχουν απάντηση και για εμένα, είπα όμως να πάω, μήπως και...

Ρώτησα λοιπόν και η απάντηση ήταν "δεν έχει έρθει ακόμη κάποια έγκληση". Καλά, ούτως ή άλλως εγώ Ιανουάριο είχα σκοπό να ρωτήσω, αλλά είπα μήπως έχουν βγει νωρίτερα τα αποτελέσματα... Μπορεί βέβαια να έχουν βγει και να μην είμαι μέσα. Και σε αυτήν την περίπτωση, πάλι θα εμφάνιζε ο Η/Υ ότι "δεν έχει έρθει ακόμη κάποια έγκληση".

Μήπως είναι κανείς που πήγε, ρώτησε και έχει θετική απάντηση; Διαφορετικά, μάλλον είναι νωρίς ακόμη...
Anonymous

Απο τι βλεπω ειμαστε πολυ σε αυτη την μοιρα. Αντε να δουμε ποτε θα παμε φαναροι αλλα κ ποτε θα το μαθουμε αυτο
Anonymous

Σύμφωνα με το stratologia.gr, χθες,22 Δεκεμβρίου, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κατάταξη της Α' ΕΣΣΟ, αυτής του Φεβρουαρίου. Για να δούμε αν θα έχουμε και εμείς μία θέση εκεί πέρα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες