Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2009);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ioannis91 »

ΛΟΚ soldier έγραψε:Τελικά δεν είμαι στην σειρά του Νοέμβρη... Εικόνα Θα μπώ φεβρουάριο...

και ΓιατιΕικόνα;
δηλωσες εθελοντης;
antony
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από antony »

Εκοψα την αναβολη 15 οκτωβριου, εκανα μια αιτηση μπας και με παρουν νοεμβρη αντι για φλεβαρη, ακομα ομως τιποτα απο αστυνομια... Ειδομεν
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rafale »

antony έγραψε:Εκοψα την αναβολη 15 οκτωβριου, εκανα μια αιτηση μπας και με παρουν νοεμβρη αντι για φλεβαρη, ακομα ομως τιποτα απο αστυνομια... Ειδομεν
Παρε και κανενα τηλ στο στρατολογικο σου γραφειο η περασε απο κει
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας

antony έγραψε:Εκοψα την αναβολη 15 οκτωβριου, εκανα μια αιτηση μπας και με παρουν νοεμβρη αντι για φλεβαρη, ακομα ομως τιποτα απο αστυνομια... Ειδομεν

φιλε μου Εγω Που ηθελα Να Μπω Για Νοεμβριο μου ειπαν το αργοτερο που πρεπει να δηλωσω ηταν μεχρι σεπτεμβριο δηλαδη 2 μηνες πιο πριν
οποτε Εσυ Αφου δηλωσες τον οκωβριο λογικα Εισαι Για Φλεβαρη
antony
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από antony »

Μου ειπαν απο το στρατολογικο παρε στην αστυνομια να μαθεις οτιδηποτε. Αλλα δημοσιο ειναι καλα λες, καλυτερα να τους παρω.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

antony έγραψε:Μου ειπαν απο το στρατολογικο παρε στην αστυνομια να μαθεις οτιδηποτε. Αλλα δημοσιο ειναι καλα λες, καλυτερα να τους παρω.
Δεν χανεις τιποτε και ζητα να παρεις απαντησεις μη μασας εχε και το νου σου βεβαια
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

ioannis91 έγραψε:
ΛΟΚ soldier έγραψε:Τελικά δεν είμαι στην σειρά του Νοέμβρη... Εικόνα Θα μπώ φεβρουάριο...

και ΓιατιΕικόνα;
δηλωσες εθελοντης;

Όχι δεν δήλωσα εθελοντής,  αλλά έκοψα την αναβολή τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και τελικά αφού δέν μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης πήρα τήλ. Στο στρατολογικό γραφείο και μου απάντησαν αρνητικά.

ioannis91
Λοχίας
Λοχίας

ΛΟΚ soldier έγραψε:
ioannis91 έγραψε:

και ΓιατιΕικόνα;
δηλωσες εθελοντης;

Όχι δεν δήλωσα εθελοντής, Αλλά έκοψα την αναβολή τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και τελικά αφού δέν μου ήρθε το χαρτί της κατάταξης πήρα τήλ. Στο στρατολογικό γραφείο και μου απάντησαν αρνητικά.

ααα οκ κριμα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier

Ήθελα να πάω τώρα με τα χιόνια, για σκληραγώγηση, αλλά δέν πειράζει, δυο μήνες αργότερα...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εκτος τον στρατολογικων γραφειον απο που αλλου μπορει να μαθει καποιος το που και το ποτε παρουσιαζεται; Σε καποια σελιδα στο ιντερνετ; Γιατι στο στρατολογικο γραφειο που ανεικο δεν μπορω να βγαλω ακρη. Πειγενα σηνεχεια και τους ρωταγα μεχρι τα τελι οκτομβρι και μου λεγαν να απεφθεινθω στα κατα τοπους αστινομικα τμηματα και δεν μου λεγαν αν θα μπω με την σειρα του νοεμβριου. Ειχα αναβολη μεχρι το 2012 γιατι φιτουσα σε α. Ε. Ν και τελει αυγουστου την εκοψα, Μεχρι στιγμης δεν εχει ερθει χαρτι ουτε σε εμενα ουτα στην αστηνομια. Αν ειναι να μπω ον νοεμβριο ενο δεν το ξερω τη κιροσεις θα εχω; Αν μπω με Την σειρα του φεβρουαριου ποτε μπορω να το μαθω αυτο (οσο πιο νορις);

σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier

Υπάρχουν οι σελίδες www.army.gr και www.stratologia.gr αλλά δεν αναφέρουν στις ανακοινώσεις ονόματα ατόμων προς κατάταξη. Οπότε πρέπει να πάς στο στρατολογικό γραφείο πάλι Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

φανης έγραψε:Εκτος τον στρατολογικων γραφειον απο που αλλου μπορει να μαθει καποιος το που και το ποτε παρουσιαζεται; Σε καποια σελιδα στο ιντερνετ; Γιατι στο στρατολογικο γραφειο που ανεικο δεν μπορω να βγαλω ακρη. Πειγενα σηνεχεια και τους ρωταγα μεχρι τα τελι οκτομβρι και μου λεγαν να απεφθεινθω στα κατα τοπους αστινομικα τμηματα και δεν μου λεγαν αν θα μπω με την σειρα του νοεμβριου. Ειχα αναβολη μεχρι το 2012 γιατι φιτουσα σε α. Ε. Ν και τελει αυγουστου την εκοψα, Μεχρι στιγμης δεν εχει ερθει χαρτι ουτε σε εμενα ουτα στην αστηνομια. Αν ειναι να μπω ον νοεμβριο ενο δεν το ξερω τη κιροσεις θα εχω; Αν μπω με Την σειρα του φεβρουαριου ποτε μπορω να το μαθω αυτο (οσο πιο νορις) ;

σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Εκτος απο τα στρατολογικα Και στην αστυνομια και καλυτερα να περασεις απο κει οχι τηλεφωνικα
Anonymous

Καλησπέρα παιδιά,

προ ολίγου διέκοψα την αναβολή που είχα πάρει λόγω σπουδών, μιας και πήρα το πτυχίο και θέλω να τελειώνω και με το εννιάμηνο του στρατού... Το θέμα είναι ότι είχα στο μυαλό μου ότι θα με πάρουν το Φεβρουάριο. Μου είπε όμως ο στρατολόγος ότι η προθεσμία για το Φεβρουάριο έχει λήξει εδώ και 6 μέρες και ότι πάω Μάιο. Του είπα ότι θέλω Φεβρουάριο και αφού με προειδοποίησε ότι αν με πάρουν τελικά τότε και αλλάξω γνώμη, θα κηρυχθώ ανυπότακτος (εννοείται), συμπλήρωσε με κόκκινο στιλό ένα πεδίο που έλεγε ότι αιτούμαι να μπω στην Α' ΕΣΣΟ 2010 "για σοβαρούς οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους" (τον ρώτησα αν θα μου ζητήσουν μετά κανένα αποδεικτικό σχετικό με τους λόγους αυτούς -οι οποίοι δεν υφίστανται- αλλά μου είπε ότι το έχουν βάλει έτσι για να μη γράφει ο καθένας αρλούμπες και ότι δε θα μου ζητήσουν τίποτα). Καλά μέχρι εδώ.

Το θέμα είναι όμως ότι όταν τον ρώτησα αν θα με πάρουν Φλεβάρη, είπε απλά "εξαρτάται από το επιτελείο, αν θα αποφασίσει έτσι". Δε μου έδωσε ούτε πιθανότητες ούτε τίποτα.

Με βάση το ότι είμαι κατά 6 μέρες μόνο εκπρόθεσμος για την Α ΕΣΣΟ (εκτός αν δεν έχει σημασία αυτό), και με βάση τις δικές σας εμπειρίες, μπορείτε να μου πείτε τι είναι το πιο πιθανό να γίνει; Γιατί αν κάτσω μέχρι Μάιο, δηλαδή 7 μήνες, χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι μόνιμο... Θα την βαρέσω την ένεση!
Anonymous

Υ. Γ.: Δεν ξέρω αν κάνει διαφορά του πού (μάλλον) θα καταταχτώ αλλά σημειώστε ότι (λογικά) θα πάω στο κέντρο νεοσύλλεκτων Ρεθύμνου.

Και εμπειρίες από άλλα κέντρα αν έχετε όμως, ευπρόσδεκτες και αυτές...
Βabis_K
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Βabis_K »

Καλησπέρα φίλε μου. Διαβάζοντας το μήνυμά σου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό μου η δική μου περίπτωση... Θέλοντας να μπω με τη σειρά του Νοεμβρίου, διέκοψα την αναβολή μου στις 4 Αυγούστου. Μόλις 4 μέρες μετά την τυπική λήξη της προθεσμίας και αυτό επειδή λόγω ίωσης δεν μπόρεσα να κάνω την αίτηση νωρίτερα. Στην αίτηση που συμπλήρωσα, ο υπεύθυνος έγραψε με μεγάλα γράμματα αυτό που λες και εσύ. Ότι δηλαδή ζητάω να καταταγώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου και όχι του Φλεβάρη. Μου είπε ότι έχω πολλές πιθανότητες να το καταφέρω και ότι μάλλον θα με πάρουν. Φτάνοντας όμως ο καιρός δεν ερχόταν το σημείωμα κατάταξης. Έτσι αποφάσισα να πάω στην στρατολογία την Δευτέρα που μας πέρασε, όπου με πληροφόρησαν ότι το αίτημα δεν έγινε δεκτό και ότι θα μπω Φλεβάρη λόγω του ότι τα κέντρα έχουν γεμίσει με αποτέλεσμα να μείνουν έξω ακόμα και άτομα που διέκοψαν έγκαιρα την αναβολή τους! Άρα μην δίνεις βάση στο τί σου είπαν τώρα, περίμενε να έρθει ο Φλεβάρης και βλέπεις. Μην σου φανεί περίεργο πάντως αν σε πάρουν τελικά Μάιο.

Να θέλουμε να μπούμε φαντάροι και να μην μπορούμε, τί πράγματα είναι αυτά... Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες