Ευχαριστώ πολύ! Αν βάλω κανένα μέσον είναι καλύτερα να επιλέξω κανένα κέντρο εκπαίδευσης συγκεκριμένο; Το Υλικού Πολέμου ας πούμε θα ήταν καλό να το επιδιώξω; Η' τεθωρακισμένα; Η να το αφήσω και όπου με πάει. Λογικά Ρέθυμνο παρουσιάζομαι αν το αφήσω ως έχει.Nassos έγραψε:Φυσικά και όχι.
Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2009);
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Υλικού Πολέμου πάντα ήταν βυσματικό.
Θα σου συνιστούσα να το αφήσεις όπως έρθει.
Θα σου συνιστούσα να το αφήσεις όπως έρθει.
Γεια παιδιά!
εγώ το δήλωσα εθελοντης να μπω τωρα το Νοεμβρη (πηγα στο ρουφ εκανα κατι χαρτια, υπογραφες και τετοια) αλλα το χαρτι δεν εχει ερθει ακομα...
ποσο να περιμενω μεχρι να τους παρω κανα τηλ;
εγώ το δήλωσα εθελοντης να μπω τωρα το Νοεμβρη (πηγα στο ρουφ εκανα κατι χαρτια, υπογραφες και τετοια) αλλα το χαρτι δεν εχει ερθει ακομα...
ποσο να περιμενω μεχρι να τους παρω κανα τηλ;
Καθολου να μην περιμενεισ... παρε τηλ. στην στρατολογιαη καλυτερα πανε εκει

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Παιδιά εγώ σήμερα έκανα διακοπή αναβολής και με έβαλαν Α ΕΣΣΟ 2010... Μου είπαν ότι 11-12-12 Φλεβάρη συνήθως γίνονται οι κατατάξεις. Μέχρι τότε όμως... Βλέπουμε... Κανείς άλλος για Φλεβάρη;
Οταν καποιος περνει αναβολη παρουσιαζεται πιο νωρις; Καλημερα
/stratologia/anavoli_1.asp Δες εδω περι αναβολης αλλα εισαι σε λαθος θεματολογια Οταν ειναι τετοια θεματα θα πηγαινεις "στρατολογια" καλημερα
Ακουσε κανεις τι γιενεται με τις ενταξεις στην σειρα του νοεμβριου;
Φίλε μου και εγώ τρέχω από εδο και από εκεί να δω τι θα γίνει με εμένα. Διέκοψα την αναβολή μου τον Αύγουστο και έκανα αίτηση κατάταξης με την Δ ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Παίρνω στην στρατολογία Τρικάλων και μου λένε ότι θα ξέρουν 25 του μηνός αν θα μπω Νοέμβριο. Παίρνω τώρα και μου λένε όσοι έχουν γίνει δεκτοί έχουν ειδοποιηθεί. Πως έχουν ειδοποιηθεί; Με περιστέρι; Ούτε το όνομα μου δεν τσέκαραν ούτε τίποτα. Αύριο θα κατέβω στο ΡΟΥΦ γιατί γραμμή δεν μπορώ να πιάσω από το τηλέφωνο. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί δεν θέλω να περιμένω 3 μήνες ακόμα. Οπότε κατέβα και εσύ εκεί να μάθεις τι γίνετε.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Παιδιά εγώ έκοψα την αναβολή αρχές τωρινού Σεπτέμβρη και στο δελτίο απογραφής συμπλήρωσα για την Δ' ΕΣΣΟ Νοεμβρίου του 2009. Δεν μου έχουν στείλει ακόμη κάτι και σκέφτομαι να τηλεφωνήσω στο στρατολογικό γραφείο. Κάπου νομίζω στο site είδα οτι μπορεί να έρθει 10 ημέρες πρίν την κατάταξη;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Καλημερα παιδια. Και καλη θητεια σε αυτους που μπαινουν τωρα αρχες νοεμριου. Ο κολλητος μου εκοψε την αναβολη του και μπαινει φλεβαρη. Μηπως ξερετε ποτε περιπου μπαινουν τον φλεβαρη;
ΛΟΚ soldier έγραψε:Παιδιά εγώ έκοψα την αναβολή αρχές τωρινού Σεπτέμβρη και στο δελτίο απογραφής συμπλήρωσα για την Δ' ΕΣΣΟ Νοεμβρίου του 2009. Δεν μου έχουν στείλει ακόμη κάτι και σκέφτομαι να τηλεφωνήσω στο στρατολογικό γραφείο. Κάπου νομίζω στο site είδα οτι μπορεί να έρθει 10 ημέρες πρίν την κατάταξη;
Συνήθως ναι. Πάρε οπωσδήποτε τη Δευτέρα τηλέφωνο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σου.
ELEANOYLA έγραψε:καλημερα παιδια. Και καλη θητεια σε αυτους που μπαινουν τωρα αρχες νοεμριου. Ο κολλητος μου εκοψε την αναβολη του και μπαινει φλεβαρη. μηπως ξερετε ποτε περιπου μπαινουν τον φλεβαρη;
Γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
σε ευχαριστω πολυ νασο.
- ΛΟΚ soldier
Ευχαριστώ Nasso
- ΛΟΚ soldier
Τελικά δεν είμαι στην σειρά του Νοέμβρη...
Θα μπώ φεβρουάριο...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες