Εδω δεν ειναι στρατος; Κλεβουν χρηματα απο το κψμ και τα πληρονουν φανταροι ;900 ευρο πληρωσαν 2 στρ ονοματι βεργιναρης και τουσης το ξερατε ; Το ξερεται πως στο γιατρο για να πας πρεπει να πεθανεις ; Για να φας; Αλλο μαρτυριο. Και τη να φας; Το φαγητο ειναι χαλια και σου το σερβιρι με ΄΄χριστοπαναγιεσ΄΄ ομαγειρας ο μονιμος ονοματι μουραφετης. Ξερεται αραγε ποσοι απο τα στελεχοι που ειναι εδω εργαζονται ; Κεδβ και 77 με να ειναι 10 στο συνολο ; Ξερατε πως ο υπδκτης του κεδβ ανχης δεμοιρακος μενει στην λεσχη αξκων επι 3 χρονια και καθε 20 μερες κανει αναφορα και παρατινει την παραμονη του εκει ακι δεν πληρονει τιποτα; Μηπος ειναι παρανομο; Να σας πω για το πετρελαιο; Που παει ενα βυτιο πετρελαιο γεματο μεσα στην καλαματα; Οχι στην λεσχη! Οχι στην αεροπορια! Που παει ; Μηπως σε σπιτι φιλου; Ναι! Τα στελεχοι ; Ειναι ολοι τεμπελιδες; Οχι σιγουρα αλλα ο τροπος που τους φερονται τους κανει να αντιδρουν ετσι και πολυ καλα κανουν. Θα μπορουσα να σας γραφο μερες ολοκληρες αλλα αυτα πιστευω πως φτανουν για να σατειλεται εναν σοβαρο ελεγχο να δειτε τι γινεται εδω. Το email ayto το εχω στειλει και στα μμε αλλα και στο υπουργειο αμυνας για να μην το θαψεται
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Πέμ Μαρ 11, 2010 3:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
κοκος έγραψε:Ο EMAIL AYTO ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΑΨΕΤΑΙ
Φίλε μου ελπίζω τουλάχιστον στα ΜΜΕ και στο Υπουργείο να το έστειλες ορθογραφημένο το μήνυμα, γιατί με τέτοια ελληνικά δύσκολα θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά ...
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
Καλο ειναι να μην αναφερονται ονοματεπωνυμα υψηλοβαθμων στελεχων αλλα ουτε και κατωτερων. Αυτα που λες ειναι αληθη Καθως εγιναν αποταξεις αυτων που ευθυνονταν. Και συμπεριληφθηκαν στους διατελεσαντες ευδοκιμως την σταδιοδρομια τους. Εκτος αυτου ομως πρεπει να γινει γνωστο οτι οι διοικητες και υπδκτες πρεπει να κυκλοφορουν με τους δικηγορους τους για ουσιες απαγορευμενες που ανακαλυπτουν σε στρατευσιμους.
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
Χαχαχαχα! Με έκανες και γέλασα. Έλα μια βόλτα από τα ιατρεία να σου πω δυο λογάκια. Όταν σκάτε 40 φαντάροι από της 7 το πρωί σε έναν γιατρό που τον έχουν φέρει παράνομα στο κέντρο και του στερούν την έξοδο εδώ και 2 εβδομάδες, δεν λέτε τίποτα. Όταν σκάνε όλα τα μαμμόθρεπτα επειδή τα πονάει το αυτί και δεν προλαβαίνουν να εξεταστούν τα άτομα με πραγματικά προβλήματα δεν λέτε τίποτα. Άσε μας αγόρι μου, τρίξε τα δόντια και περίμενε. Χριστούγεννα θα είσαι σπίτι με την μαμά.
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
καταρχην ειμαι γυναικα και οχι οπλιτης. Με την μαμα εχω σταματησει εδω και χρονια να βρισκομαι. Αυτο για διευκρινηση. Παμε παρακατω. Και αυτα συμβαινουν στα ιατρεια. Αλλα εγω αλλο ειπα και αλλο λες εσυ. Με λιγα λογια πλεξαντες μηροισι περι μηρουςpfffff έγραψε: Χαχαχαχα! Με έκανες και γέλασα. Έλα μια βόλτα από τα ιατρεία να σου πω δυο λογάκια. Όταν σκάτε 40 φαντάροι από της 7 το πρωί σε έναν γιατρό που τον έχουν φέρει παράνομα στο κέντρο και του στερούν την έξοδο εδώ και 2 εβδομάδες, δεν λέτε τίποτα. Όταν σκάνε όλα τα μαμμόθρεπτα επειδή τα πονάει το αυτί και δεν προλαβαίνουν να εξεταστούν τα άτομα με πραγματικά προβλήματα δεν λέτε τίποτα. Άσε μας αγόρι μου, τρίξε τα δόντια και περίμενε. Χριστούγεννα θα είσαι σπίτι με την μαμά.
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
pfffff έγραψε: Χαχαχαχα! Με έκανες και γέλασα.
Οσο για το αν σε εκανα και γελασες προτεινω να ερχεσαι καθημερινα να λεμε κι αλλα να γελαμε. Χαχαχαχαχ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
Cristi;O pffffff απευθυνεται στον Guest!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Su-35 την Πέμ Μαρ 11, 2010 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
Ε Ας εκανε παραθεση
Παρανομίες στο ΚΕΔΒ;
Όταν ήμουνα εγώ στο ΚΕΔΒ Δεν ίσχυαν αυτά. Ήταν από τα καλύτερα στρατόπεδα. Κάτι που το επιβεβαιώσαμε όλοι αφού απολυθήκαμε που Είχαμε γυρίσει όλη την Ελλάδα. Εντάξει το φαγητό, δεν είναι σπιτικό, ό, τι και να λέμε αλλά στρατός είναι... Τώρα για τα άλλα τί να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Signaller την Πέμ Μαρ 11, 2010 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες