Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2009)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Που παρουσιαζεσε Μ. Πευκο η' Σε Καποιο ΚΕΝ στρατου ξηρας;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τωρα δεν ειμαι σηγουρος η οταν παρουσιαζεσε η οταν τελιωνεις την βασικη εκπεδευση θα σε βαλουν να επιλεξεις ποιο σωμα θες να υπηρετισεις, εσυ θα διλωσεις αμφιβιους, τωρα Το αν θα σε παρουν εκει δεν ειναι σηγουρο γιατι μπωρει να σε στειλουν στα ΛΟΚ π. Χ που εχουν ελλειψη λεμε Τωρα παντος αμα το διλωσεις πιθανοτατα να σε παρουν.
Ρε παδια έχω μυωπία 5.25 και θελω να παω στα λοκ αλλα θα με βγαλουν ι2 λογικά... Αν τους πω παλι οτι θέλω να παω και ειμαι ι2 θα με πάρουν; Επίσης για να το γλυτώσω αυτό με την μυωπία αν μπω στο κεντρο χωρίς γιαλια και τους πω οτι δεν έχω θα με στείλουν στο 401 πάλι για εξετασεις μυωπίας ή όχι; Το ρωτάω αυτό γιατι έχω δει καποια ατομα να λενε απλά εγώ τους είπα οτι έχω 3 και ξεμπέρδεψα χωρίς εξετάσεις... Εγώ παλι λέω να μην τους πω τίποτα. Τι λετε;
ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ !
Παρουσιαστηκα Καλαματα τωρα Νοεμβρη και ειμαι εξω 2 μερες με αδεια ορκομωσιας !
εχω ενα προβλημα. Ηρθε ενας ταγματαρχης για ειδικες δυναμεις 2-3 μερες πριν την ορκομωσια και πηγα και περασα τα αθληματα και μας πειρε και τα στοιχεια ΑΣΜ κλπ αλλα δεν υπεγραψα πουθενα και μας ειπε θα τα ξαναπουμε κλπ.
τωρα δηλαδη θα ερθει χαρτι μεσα στην εβδομαδα ή κλιμακιο να μας πει τι γινεται και αν θα παμε ;
αν ερθει κλιμακιο εχω το δικαιωμα να πω δεν επιθυμω αν με εχουν επιλεξει να παω για Χ. Ψ. Λογους ή πρεπει να παω οπωσδηποτε ; Και εστω οτι παω πευκο αναγκαστικα τελικα και δεν μπορω να το αποφυγω και μετα κοπω εκει στο πευκο θα γυρισω Διαβιβασεις που ήμουν ή θα με στειλουν πεζικο ;
Αφου διαβιβαστης ορκιστικα ρε παιδια παιζει να αλλαξω σωμα με ολο αυτο το μπερδεμα ;
Αν ξερει καποιος ας βοηθησει σας παρακαλω γιατι μπαινω αυριο ΒΡΑΔΥ!
Παρουσιαστηκα Καλαματα τωρα Νοεμβρη και ειμαι εξω 2 μερες με αδεια ορκομωσιας !
εχω ενα προβλημα. Ηρθε ενας ταγματαρχης για ειδικες δυναμεις 2-3 μερες πριν την ορκομωσια και πηγα και περασα τα αθληματα και μας πειρε και τα στοιχεια ΑΣΜ κλπ αλλα δεν υπεγραψα πουθενα και μας ειπε θα τα ξαναπουμε κλπ.
τωρα δηλαδη θα ερθει χαρτι μεσα στην εβδομαδα ή κλιμακιο να μας πει τι γινεται και αν θα παμε ;
αν ερθει κλιμακιο εχω το δικαιωμα να πω δεν επιθυμω αν με εχουν επιλεξει να παω για Χ. Ψ. Λογους ή πρεπει να παω οπωσδηποτε ; Και εστω οτι παω πευκο αναγκαστικα τελικα και δεν μπορω να το αποφυγω και μετα κοπω εκει στο πευκο θα γυρισω Διαβιβασεις που ήμουν ή θα με στειλουν πεζικο ;
Αφου διαβιβαστης ορκιστικα ρε παιδια παιζει να αλλαξω σωμα με ολο αυτο το μπερδεμα ;
Αν ξερει καποιος ας βοηθησει σας παρακαλω γιατι μπαινω αυριο ΒΡΑΔΥ!
-
- Στρατηγός
1) Δεν υπογράφεις τίποτα και πουθενά
2) Μέσα στην βδομάδα θα έρθει ομαδικό φύλλο πορείας για εσάς που έχετε επιλεχθεί για πεύκο
3) Θα πας και αν είναι θα κοπείς απο κεί
4) Για το τελευταίο που ρωτάς δεν γνωρίζω
2) Μέσα στην βδομάδα θα έρθει ομαδικό φύλλο πορείας για εσάς που έχετε επιλεχθεί για πεύκο
3) Θα πας και αν είναι θα κοπείς απο κεί
4) Για το τελευταίο που ρωτάς δεν γνωρίζω
Ευχαριστω πολυ ΓΜΑΚ για την αμεση απαντηση.
αν ξερει και καποιος αν θα αλλαξω σωμα αν κοπω απο το πευκο μετα γιατι εχω ακουσει πολλα οπως και το οτι σε στελνουν σε δεισμενη μεταθεση... !
αν ξερει και καποιος αν θα αλλαξω σωμα αν κοπω απο το πευκο μετα γιατι εχω ακουσει πολλα οπως και το οτι σε στελνουν σε δεισμενη μεταθεση... !
Να το κυνηγισεις το επαγγελμα και να το ακολουθησεις αμα σ'αρεσει τοσο πολυ οσο λες!
Ευχομαι να μπω και εγω ειδικες δυναμεις!
Ευχομαι να μπω και εγω ειδικες δυναμεις!
Ρε παιδια μια ερωτιση θα κοψουν τις ειδικες δυναμεις ή υπαρχει πιθανοτιτα να μπω εγω γιατι θα μπω καλοκαιρι και θελω να μπω πως και πως ειδικες δυναμεις γιατι το γουσταρω!
Και κατι αλλο εφεδρος για να μπεις τι χρειαζεσε;
Και κατι αλλο εφεδρος για να μπεις τι χρειαζεσε;
Της Ε. Δ δεν προκειτε να της κοψουν. Αν της κοψουν μετα απο καιρο οχι τωρα, και καλα θα κανουνε να της κοψουνε πλεον θα ειναι μονο οι μονοιμοι και καλυτερα γιατι με 9-μηνο που ειναι τωρα δεν προλαβαινεις να μαθεις τιποτα.
Οποτε κομπλε προλαβαινω να μπω το καλοκαιρι.
Και κατι αλλο ακουσα πως αμα παρεις αναβολη δεν μπορεις να μπεις Ε. Δ;
Και κατι αλλο ακουσα πως αμα παρεις αναβολη δεν μπορεις να μπεις Ε. Δ;
Ισχυει αυτο που ειπα πιο πανω;
Αμα παρω αναβολη δεν μπορω να μπω στις Ε. Δ;
Αμα παρω αναβολη δεν μπορω να μπω στις Ε. Δ;
Κομπλε τοτε σε ευχαριστω παλικαρι μου για τις απαντισεις σου!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Για σας να θελω να ρωτησω κατι και αμα ξερει κανεις ας με πει εκανα τα χαρτια μου αλλα δεν ειχα βαλει Ε. Δ η σηρα μ φευγει φευρουαριο, μπορω να παω στην στρατολογια και να το διλωσω αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες