Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Nicolas_mk2 έγραψε:

Καλήμερα, στο κέντρο που θα παρουσιαστείς θα έρθει μια επιτροπή για να επιλέξει εθελοντές για Ε. Δ. Θα δηλώσεις και εφόσον περάσεις με επιτυχία τις εξετάσεις που θα γίνουν (τρέξιμο, κάμψεις, έλξεις κτλ.) μετά την ορκωμοσία όσοι επιλεγειται θα πάτε στο ΚΕΕΔ για τα περαιτέρω...
Αλεξιπτωτιστές μπορούν να γίνουν και οι στρατεύσιμοι φυσικά...

Διαβαζοντας παρατηρησα οτι οι εξετασεις ειναι της πλακας (30 καμψεις κοιλιακοι κλπ) ειναι υπερβολικα χαλαρα κριτηρια. Ξερεις πως επιλεγονται τελικα οι υποψηφιοι;
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Τα νούμερα φαίνονται-εκ πρώτης όψεως-αστεία, σκέψου όμως ότι υπάρχουν χιλιάδες παιδιά 18-25 που δεν μπορούν να Κάνουν 30 κάμψεις...
Οι νέοι υποψήφιοι καταδρομείς επιλέγονται με βάση τα κριτήρια που διάβασες στα αντίστοιχα τοπικ... Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

αργυρις ΠΑΟ13 έγραψε: Διλαδι δεν μπορς; 1993 απαντιστε μου πρκλ Αυγουστος με υπογραφι μπωρο για καταδρομεισ; Και γιατι δεν μπςρο;

αν δεν τελειωσεις το σχολειο ξεχνα το για ειδικες δυναμεις...
Anonymous

Εγω παιδια θελω καταδρομεις, Ο. Υ. Κ. Εχω ακουσει πολλα απο γνωστους που εχουν παει απο το καταδρομη το βιβλιο και απο το ιντερνετ εγω τον στρατο τον θεωρο δευτερη μου οικογενεια. Εαν δεν τα παω καλα στις Ε. Δ το μονο που μπορω να κανω να αυτοκτονησω γιατι δεν θα ειμαι αξιος για τον πατριδα. Θηθελα να ρωτισω ποτε περναω περιοδεβων Ευχαριστω.

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Velerefontis »

KΑλα, χαλαρωσε λιγο. Δε χαθηκε ο κοσμος αν δεν πας ειδικες δυναμεις. Περιοδευων θα περασεις οταν κλεισεις ημερολογιακα το 17ο ετος της ηλικιας σου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

Παρακαλώ μην βάζετε τα μηνύματά σας όπου βρείτε.

Υπάρχει ξεχωριστή συζήτηση για το Δελτίο Απογραφής Στρατευσίμων (περιοδεύων)
blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από blackcommando »

Χερετε παρουσιαζομε 10 νοεμβρη στο 6 25 ταγμα πεζικου στα γιαννενα. Αλλα Θα διλωσω λοκατζης οταν μπω. Μετα απο ποσες μερες σε περνουν (αμα με παρουν); Και 2 απο λοκατζης μπωρεις να διλωσεις ΟΒΑ και να μινεις οβα στα λοκ;

ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Παιδες με ηρθε kai mενα χθες χαρτι και παρουσιαζομαι Καλαματα ΚΕΔΒ/ΕΟΔ 10 Νοεμβριου αν και δηλωσα ειδικες δυναμεις (περιεργο παντως καθως απο οσο ξερω διαβιβασεις θελει βυσμα για να σε παρουν και εγω δν εχω καποιο βυσμα ουτε το σκεφτηκα καν). Ερχονται σε ολα τα κεντρα για να ζητησουν για ειδικες δυναμεις ετσι; Δλδ να περιμενω και εκει κατω που θα ειμαι;

κατι ακομη, ενας γνωστος μου που απολυθηκε πριν λιγες μερες απο ειδικες με ειπε οτι παρουσιαστηκαν 900 ατομα πευκο 300 εφυγαν για πεζικο και καπου αλλοι τοσοι ηρθαν αλλα στο τελος πηραν 600 ατομα για τπεν και τους αλλους τους εκοψαν τυχαια!
Αληθευει κατι τετοιο; Γτ αν αληθευει αυτο σημαινει οτι ειχαν πληθωρα απο ατομα και εκοβαν τυχαια ατομα, κατι το οποιο δν συναδει με τις μεχρι τωρα πληροφοριες που ξεραμε οτι δν εχουν ατομα.
blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φιλαρακι και εμενα μου ηρθε το χαρτι για 625 τπ στα γιαννενα ενω ειχα διλωσει Ειδικες. Και πολυ φοβαμε οτι θ ειναι το ιδιο με την εσσο του αυγουστου διλαδη πληθορα! Μακαρι αμα ειναι να διαλεξουν να κρατισουν αυτους που το θελουν πραγματικα και οχι αυτους πανε για τα μορια. Ελπιζω να τα πουμε στ πευκο αδερφε. Αμα ξερει κανεις τπτ πανω στ θεμα ας απαντησει παρακαλω!
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Εγω θα ελεγα να κρατησουν αυτους που το αξιζουν πραγματικα γτ λιγο πολυ ολοι το θελουν. Ας βαλουν αθληματα να περασουμε ολοι να κανουν 50 καμψεις. Οσοι κανουν περνανε, εκει αμεσως αμεσως κοβονται. Αν δν συμπληρωνονται ατομα παμε σε οσους εκαναν 45, αν παλι παμε στους 40 κλπ.

Δν καταλαβαινω γτ αυτο το τυχαιο. Ο αλλος μπορει να το αποφασισε τωρα να κανει μονο 10 καμψεις, να μην μπορει να τρεξει, να μην εχει αντοχες κλπ και να τον παρουν, αυτο ειναι αδικο για καποιιον που εχει αναλογη φυσικη κατασταση για να ανταπεξελθει οπως πρεπει εκει.
blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ενας γνωστος μου φιλε χωρις να εχει ιδεα τι παει να πει καμψεις διλωσε ΕΔ και το χαρτακι του ηρθε κανονικοτατα κ την επομενη μερα γυριζε κ ελεγε σε κατι γκομενες οτι ειναι πεζοναυτης κ μλκιες... Τι μου λες τωρα. Κρατανε τους γιωταδες και στελνουν τους ικανους στο πεζικο
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Κοιτα ναι σε πιστευω! Αν διαλεγουν τυχαια αν ισχυει τελικα τοτε ειναι προφανες οτι θα περνανε και τετοια ατομα.

Και εδω στο φορουμ εχω δει Μερικους να λενε οτι τωρα με ηρθε η ορεξη να παω εκει αλλα δν τα παω καλα με τα αθληματα! Μετα αντε να τον πεισεις για το αντιθετο. Και σε αυτον τον ιδιο θα κανει κακο αλλα κυριως σε αλλα ατομα που μπορουν πραγματικα (τουλαχιστον στα αθληματα και στη γυμναστικη γτ τα ψυχολογικα ειναι αλλο θεμα)
Anonymous

Για σας θελω να κανο μια ερωτιση ειχα καταταγη στης ειδυκες δυναμις πριν 2 χρωνια και πηρα αναβολη και τορα μου ηρθε το χαρτι για πεζικο 2 09 09 εγω θελω να υπηρετισο στις ειδυκες δυναμης ειμαι 21 ετον 190 υψος 125 κιλα μπορο να υπηρετισο στις ειδυκες δυναμισ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μόνο αν έχεις βύσμα γίνετε αυτό... Δύσκολα στις ειδικές δυνάμεις παίρνουνε εξ'αναβολής
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Μισο λιγο, τι εννοες φιλε αναβολη; Λογω σπουδων; Ή η απλη αναβολη που παιρνουν καποιοι λογω καποιο "σοβαρου" ή σοβαρου προβληματος;

Γτ εχω γνωστο που εκανε αναβολη λογω σπουδων, εχει απολυθει πριν καμμια 15 μερες και ηταν κανονικα στις ειδικες δυναμεις

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες