Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2009);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Rafale »

kampf έγραψε:Τα ποστ του spirosgiapros ας γινουν sticky or something, θα βοηθησουν πολλους.

Ορθον και ευχαριστουμε το σπυρο συμβαλλει στην ενημερωση και πληροφορηση
spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: Στρατ/κές-Αστ/κές Επιχειρήσεις
Επάγγελμα: Υπαξ/κός ΛΣ

Δημοσίευση από spirosgiapros »

με αφορμη την απαντηση του συνφορουμιτη bill να διευκρινησω καποια πραγματα

ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι οποτε οι προσωπικες αναγκες του καθενος αλλα και ο τροπος ζωης του καθενος διαφερουν
spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ξαναδιαβασε τι εγραψα ειπα :

ΑΝΤΙ για αφτερ σειβ παρε νιβεα

λιποσαν για τις κρυες νυχτες του χειμωνα... Οι 99 στους 100 υποφερουν το χειμωνα στις μαχιμες μοναδες απο σκασμενα χιλια... Εμεις στα χρονια μου βαζαμε λαδακι... Μην παιρνεις αφου νιωθεις τοσο αντρας... Αν ομως καμια φορα τυχει να φυλας σκοπια με -18 βαθμους τοτε θα με θυμηθεις... Και θα ξυπνας τους συναδελφους στο φυλακιο για λιποσαν... Και θα λες... Αχ ρε σπυρο δεν σε ακουσα

αποσμητικο για τα ποδια ειπα να παρεις ΜΟΝΟ αν δεν βρεις οινοπνευμα-λεμονι

εκτος και αν θες να σε κραξουν σαν τον βρωμιαρη του θαλαμου που θα βρωμοκοπανε τα ποδια σου [γιατι αν νομιζεις οτι μετα απο μια μερα στο κεντρο με αρβυλες θα ξεβρωμισουν τα ποδια σου με παγωμενο νερο εισαι γελασμενος]

κρεμα συγκαματος ειπα να ΜΗΝ παρεις διοτι ΑΝ χρειαστει μπορεις απλα να βαλεις νιβεα

καποιοι αλλοι ειπανε για κρεμα συγκαματος και ΟΧΙ εγω... Αλλα σκεψου :

ο ενας τροπος ειναι να εχεις αφτερ σειβ για το ξυρισμα και κρεμα για τα συγκαματα... Εγω ειπα ΜΟΝΟ νιβεα και για τα δυο... Ποιος τροπος απο τους δυο ειναι υπερβολη;

spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

BILL έγραψε:

Και σιγά ποιος θα καθίσει να κάνει μπουγάδα και θα χρειαστεί απορρυπαντικό. Για τις 20 πρώτες μέρες στο κέντρο παίρνεις τα εσώρουχα που θα χρειαστείς και οι δυο τρεις αλλαξιές που σου δίνουν θα σε φτάσουν, μετά κάθε βδομάδα έχεις έξοδο, τα πηγαίνεις σε ένα καθαριστήριο (και εδώ μπαίνει το θέμα το οικονομικό για τον καθένα μας) και ξεμπερδεύεις.

αν εισαι ομως καποιο φτωχαδακι απο κανα ξεχασμενο χωριο και δεν εχεις λεφτα για καθαριστηριο; ... Και αν την δευτερη μερα φας καμια τουμπα μεσα στις λασπες ; ... Θα μεινεις με τη στολη λασπωμενη μεχρι να παρεις εξοδο; ... Ενα μικρο μπουκαλι ειπα... Οχι καμια πεντοκιλη συσκευασια

spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

BILL έγραψε:έχω φίλους που μπήκαν στην προηγούμενη σειρά, συγγενείς που πήγαν σε παλιότερες - χειρότερες εποχές και τόσα πράγματα δεν μου είπε να πάρω κανείς...

οι φιλοι σου σου μπηκαν στην προηγουμενη σειρα θα εχουν ολοκληρωμενη αποψη ΜΟΝΟ οταν απολυθουν

οι φιλοι σου απο παλαιοτερες εποχες [οπως εγω] μπηκαν με αλλες νοοτροπιες

αν θες τετοια νοοτροπια και θες να ζησεις στρατο πραγματικο οπως ο πατερας σου πηγαινε οπως πηγα εγω

και μια τελευταια διευκρινηση... Επειδη ασχολουμαι χρονια με το διαδικτυο και τα φορουμ και επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα γιατι δεν βγαζει τα συναισθηματα να διευκρινησω οτι ολα οσα γραφω δεν εχουν την παραμικρη δοση εκνευρισμου η ειρωνιας... Ολα φιλικαΕικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Βασικά συμφωνώ με το Μπιλ. Όχι απλά τάση υπερβολής. Αυτό το ότι 'δε σε βοήθησε κανείς' το επανέλαβες πολλές φορές, όπως και το ότι απάντησες με 4 εκτενή μηνύματα σε μια απλή γνώμη, σημαίνει ότι μάλλον σε βοήθησαν αρκετά. Και, έλεοσ, δεν ζούμε στο 1800, έχουν αλάξει οι εποχές από τότε. Και ο πατέρας μου πήγε 32 μήνες φαντάρος αλλά ολόκληρο το σπίτι του δεν το πήρε μαζί, όχι πω είχε σπίτι για να πάρει, καθότι φτωχαδάκι όπω αναφέρατε παραπάνω. Θεωρώ λοιπόν ότι κακώς φτάνουμε στο σημείο να προτείνουμε στους νεοσύλλεκτους να πάρουν ένα σέικερ για τα ξυριστικά και να ξυρίσουν τις μασχάλες τους, πόσο μάλλον να τους εκφοβίζουμε με τα σκασμένα χείλη στους -18 βαθμούς. παιδιά χαλαρώστε. Δεν υπάρχουν αυτά σήμερα. Μη μασάτε όλα καλά θε πάνε και πάρτε μόνο τα βασικά μαζί σας, σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν λίστες ολοκληρωμένες και άψογες!

spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν με καταλαβατε μαλλον

απλα σας γραφω ΟΤΙ υπαρχει περιπτωση να χρειαστειτε για να σας ανοιξω το μυαλο... Μπορει και να μην σας χρειαστουν ΠΟΤΕ... Απλα σας ανελυσα διαφορα σεναρια και εσεις θα αποφασισετε τι σας ειναι χρησιμο

οσο για τις μασχαλες... Το κανουν οι 8 στους 10 στην καθημερινη ζωη... Γιατι να μην το κανεις και εσυ ΜΙΑ φορα για να γλυτωσεις απο βρωμα και ερεθισμους μεχρι το πρωτο πλυσιμο των στρατιωτικων ρουχων; ... Μονιμος ειμαι ξερω πολυ καλα τι σημαινει ολοκαινουργιο στρατιωτικο ρουχο... Ειδικα η ποιοτητα των απλων στρατιωτων

θα τυχουν στιγμες τις πρωτες μερες μεχρι να συντονιστειτε μεταξυ σας που ο χρονος δεν θα σας φτανει να κανετε μπανιο και θα σας μαζευουν οι εκπαιδευτες για υπνο και θα ειστε απλυτοι... Ειδικα σε κατι κεντρα μεγαλα [αν θυμαμαι καλα η θηβα στην εποχη μου εφτανε 2500 νεοσυλεκτους]

δεν καταλαβα δηλαδη ντροπη ειναι να ξυριστειτε; Για να αποφυγετε τυχον εγκαυματα απο το συνδιασμο ιδρωτας-βλαμενη πλακοραφη κολαριστου υφασματος
spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ELEOS έγραψε:Βασικά συμφωνώ με το Μπιλ. Όχι απλά τάση υπερβολής. Αυτό το ότι 'δε σε βοήθησε κανείς' το επανέλαβες πολλές φορές, όπως και το ότι απάντησες με 4 εκτενή μηνύματα σε μια απλή γνώμη, σημαίνει ότι μάλλον σε βοήθησαν αρκετά. Και, έλεοσ, δεν ζούμε στο 1800, έχουν αλάξει οι εποχές από τότε. Και ο πατέρας μου πήγε 32 μήνες φαντάρος αλλά ολόκληρο το σπίτι του δεν το πήρε μαζί, όχι πω είχε σπίτι για να πάρει, καθότι φτωχαδάκι όπω αναφέρατε παραπάνω. Θεωρώ λοιπόν ότι κακώς φτάνουμε στο σημείο να προτείνουμε στους νεοσύλλεκτους να πάρουν ένα σέικερ για τα ξυριστικά και να ξυρίσουν τις μασχάλες τους, πόσο μάλλον να τους εκφοβίζουμε με τα σκασμένα χείλη στους -18 βαθμούς.παιδιά χαλαρώστε. Δεν υπάρχουν αυτά σήμερα. Μη μασάτε όλα καλά θε πάνε και πάρτε μόνο τα βασικά μαζί σας, σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν λίστες ολοκληρωμένες και άψογες!

το οτι εγραψα 4 μυνηματα σαν απαντηση οφειλετε στο οτι η sql database του φορουμ μου βγαζει καποιο σφαλμα στα μακρια μυνηματα και το εκοψα σε τμηματα

ναι ναι με βοηθησαν πολυ... Απο που το συμπερανες; Που το επανελαβα πολλες φορες;

εγω πηρα ολο το σπιτι μου μαζι; ... Ολα αυτα σε ενα σακιδιο πλατης χορανε

το οτι ζουμε στο 2009 και οχι στο 1800 δεν σημαινει ο χειμωνας δεν φτανει στους -18 στην ελλαδα... Εχεις τοσο μεγαλη εμπειρια σε πανω απο -5 βαθμους και ξερεις πως αντιδρουν τα χιλια;
spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

spirosgiapros έγραψε:

σκεφτειτε καλα τι σας ειναι ακρως απαραιτητο μεχρι το πρωτο επισκεπτηριο αναλογα με τον χαρακτηρα σας και τον τροπο ζωης σας

αυτα που σας ειναι ακρως απαραιτητα παρτε τα κατευθειαν και απο τα υπολοιπα Να σας τα φερουν στο επισκεπτηριο

αυτο δεν το προσεξε κανεις; ... Κατευθειαν στις λιστες πηγατε;
spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ολα χωρανε σε ενα σακιδιο σαν αυτο

Εικόνα

η σαν αυτο
Εικόνα

και ριξτε και μια ματια σε αυτα

Εικόνα

Εικόνα

και εκει που ελεγα για τα κουτακια του σαπουνιου φανταστειτε δυο σαν αυτο

Εικόνα

τωρα αν το να εχετε ενα σακιδιο πλατης ενα σακιδιο μεσης και μια Σαπουνοθηκη σας δινει την εντυπωση οτι κουβαλησατε ολο σας το σπιτι παω πασο
giannis2021
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από giannis2021 »

• 10 μπλουζάκια παραλλαγής
  • 10 ζευγάρια κάλτσες
  • εσώρουχα
  • σαμπουάν, σφουγγάρι, οδοντόβουρτσες και τέτοια
  • χαρτι υγείας
  • ξυριστικά
  • πάτους για τα άρβυλα
  • 4 λουκέτα
  • φακό
  • νυχοκόπτι
  • 10 πακετα τσιγαρα
  • φράγκα
  • 1 σεντονι
  • αλλη μια φορεσια δικα μου ρουχα (πολιτικα)
αυτα νταξ, χαλαρα !
επειδη σας βλεπω αγχώνεστε, εγω εχω ετοιμασει αυτα και νομιζω πως ειναι συρμα!
αργοτερα θα παρω και αλλα οπως κανα mp3,tobacco γιατι το πακετο σε καποια φαση θα με βαλει φυλακη και οτι βγει στην πορεια.'

καλες θητειες !Εικόνα
spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

kampf έγραψε:Τα ποστ του spirosgiapros ας γινουν sticky or something, θα βοηθησουν πολλους.

αν προοριζεται για sticky τοτε καλυτερα θα ηταν - με την αδεια του διαχειριστη - να το ξαναγραψω με ολη μου την ευχαριστηση απο την αρχη διατυπωμενο ακομα καλυτερα συμφωνα με τις τελευταιες αποριες διατυπωσεις αντιρησεις... Με τετοιο τροπο ωστε να υπαρχει μια λιστα με ΟΛΑ τα πιθανα ειδη και κατω απο τη λιστα εξηγηση για το καθε ενα οπως π. Χ. Που και ποια η χρησιμοτητα του καθε ειδους, τα υπερ και τα κατα του ενος με του αλλου, η εποχη που χρειαζεται το καθε ενα κτλ κτλ

και ισως αν σας αρεσει να κλειδωθει ενα συγκεντρωτικο ποστ καπου αλλου και οι τυχον αποριες να δημοσιευονται εδω και αναλογα να τροποποιειται το κλειδωμενο

στη διαθεση σας... Αν θελετε πειτε μου
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Προτεινω να Μην παρετε πολλα πραγματα μαζι σας περαν απο αυτα που συζητησαμε στις σελιδες Και γραψατε. Τα Ποστ του σπυρου Δεν ειναι απαραιτητο να τα υιοθετησετε. Και ουτε ειναι επισης στανταρ για τις αναγκες του καθενος.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ξανατονιζω οι συμβουλες του σπυρου Τυγχανουν απορροης προσωπικων εμπειριων καποιων χρονων Καθως τωρα πια μπορειτε να τα βρειτε ολα ειτε στα κψμ των μοναδων ειτε στις εξοδους ειτε στα επισκεπτηρια σας αργοτερα. Εννοω μετα τις εκπαιδευσεις σας.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 46
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Σπύρο είσαι και ο πρώτος!Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης