Μείωση θητείας (2009)
Μείωση θητείας (2009)
Δεν με παίρνει να πάω 24 μήνες στρατό γιατί δεν θα μου μείνει χρόνος για να μάθω ορθογραφία...
Μείωση θητείας (2009)
Να τι κάνει ο στρατός, αφήνει τον κόσμο αγρ΄μματο. Πήγαινε παιδί μου λίγο να μάθεις να γράφεις και άσε την πατρίδα! έγραψε:Παιδες εχω στεναχωρειθει που το κανατε 9-μηνο για εμεναορωσοπικα κακος. Ποις το εκανε 9-μηνο; Παντως θα επρεπε να ντρεπομασται γιατι το 9-μηο ειναι παραπολυ λιγο πιστεβω. Απο 24-μηνες που ητανε. Παντως μαγκες τραβατε ολοι Ε. Δ και αφηστε τι μλενε οι δοικοι σας εμενα μου λενε τραβα παιρνα λουφα μιν ακουτε κανεναν ολοι ΕΙΔΥΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Μείωση θητείας (2009)
Εσένα τι σου φταίει το παιδί ρε κομπλεξικέ;
Πήγαινε παιδί μου λίγο σε κανένα ψυχολόγο και άσε την ορθογραφία και τον στρατό.
Πήγαινε παιδί μου λίγο σε κανένα ψυχολόγο και άσε την ορθογραφία και τον στρατό.
Μείωση θητείας (2009)
alex έγραψε:Να τι κάνει ο στρατός, αφήνει τον κόσμο αγρ΄μματο. Πήγαινε παιδί μου λίγο να μάθεις να γράφεις και άσε την πατρίδα! έγραψε:Παιδες εχω στεναχωρειθει που το κανατε 9-μηνο για εμεναορωσοπικα κακος. Ποις το εκανε 9-μηνο; Παντως θα επρεπε να ντρεπομασται γιατι το 9-μηο ειναι παραπολυ λιγο πιστεβω. Απο 24-μηνες που ητανε. Παντως μαγκες τραβατε ολοι Ε. Δ και αφηστε τι μλενε οι δοικοι σας εμενα μου λενε τραβα παιρνα λουφα μιν ακουτε κανεναν ολοι ΕΙΔΥΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Ναι ο Στρατός φταίει, όχι η οικογένεια ή το σχολείο ή το ότι γράφεις SMS σε greeklish.
Μείωση θητείας (2009)
Nassos έγραψε:
Ναι ο Στρατός φταίει, όχι η οικογένεια ή το σχολείο ή το ότι γράφεις SMS σε greeklish.

Μείωση θητείας (2009)
Εχω υπιρετησει 5,5 μηνες πριν γινει εννιαμηνο και πηρα αναβολη. Τωρα ποσο θα υπιρετισω;
Μείωση θητείας (2009)
Κοίτα παραπάνω και θα μάθεις...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μείωση θητείας (2009)
Καλημερα εχω να κανω μια ερωτηση εγω υπηρετησα στον στρατο στην ΄Β ΕΣΣΟ
2009 και πηρα αναβολη επειδη επρεπε να συνεχισω το σχολειο, εκανα 9μηνη
θητεια η οποια μειωθηκε σε 8μηνη διοτι εγινε αλλαγη στο χρονικο
θητειας, η αναβολη μου ηταν για εναν χρονο.
Αλλα ακουσα οποτε καποιος υπηρετη στον στρατο και αλλαξει το χρονικο της θητεια οταν θα παρει αναβολη και θα ξαναγυρισει για το υπολυπο της θητειας του θα εχει μειωθη στο καινουργιο... Ισχυει ακομα αυτο;
Αλλα ακουσα οποτε καποιος υπηρετη στον στρατο και αλλαξει το χρονικο της θητεια οταν θα παρει αναβολη και θα ξαναγυρισει για το υπολυπο της θητειας του θα εχει μειωθη στο καινουργιο... Ισχυει ακομα αυτο;
Μείωση θητείας (2009)
Καποιος που εχει καταχτει αεροπορια μετα το περιοδευων, θα υπηρετησει 9μηνο ξηρα μετα την καταργηση της θητειας σε Π. Ν και αεροπορια;
Μείωση θητείας (2009)
συγνωμη για τν ενοχληση ρε παιδια αλλα τς 10 Νοεμβριου παρουσιαζομαι Νεα περαμος αττικης κ 8ελω ν παω προεδρικη φρουρα. Δν εχω καμια αρωστια κ ειαι 1.83... Τ μονο προβλημα ειναι πως εχω 9μηνη 8ητεια λογο τ νεου συστηματος...8α με δεχτουν;Nassos έγραψε:Ζήτω που καήκαμε εάν γίνει επαγγελματικός στρατός. Και λφτά να είχαμε, πάλι θα ίσχυε το σύστημα των εφέδρων λόγω υπογεννητικότητας.
Μείωση θητείας (2009)
Καλησπερα μαγκες.
λοιπον, με αφορμη τις συζητησεις που παρακολουθω τις τελευταιες μερες εδω. Θελω να κανω κ εγω μια ερωτηση
Ειμαι 2009 Α` ΕΣΣΟ σειρα απολυσεως πλεον αφου οι 08Δ φυγανε ολοι πλεον (εκτος απο φυλακοβιους)
ακουγεται οτι θα μας απολυσουν κατα τις 20 δεκεμβρη πριν τα χριστουγεννα δηλαδη.
Τον λογο λενε οτι γλυτωνουν φορολογιες για 15 μερες, λεφτα για φαγητα, χωρια που θα γινει χαμος με τα groups των εορτων θα αδειασουν τα στρατοπεδα.
εχεται ακουσει τιποτα; Οποιος ξερει ας πει ετσι για να εχω μια ιδεα!
λοιπον, με αφορμη τις συζητησεις που παρακολουθω τις τελευταιες μερες εδω. Θελω να κανω κ εγω μια ερωτηση
Ειμαι 2009 Α` ΕΣΣΟ σειρα απολυσεως πλεον αφου οι 08Δ φυγανε ολοι πλεον (εκτος απο φυλακοβιους)
ακουγεται οτι θα μας απολυσουν κατα τις 20 δεκεμβρη πριν τα χριστουγεννα δηλαδη.
Τον λογο λενε οτι γλυτωνουν φορολογιες για 15 μερες, λεφτα για φαγητα, χωρια που θα γινει χαμος με τα groups των εορτων θα αδειασουν τα στρατοπεδα.
εχεται ακουσει τιποτα; Οποιος ξερει ας πει ετσι για να εχω μια ιδεα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες