Μείωση θητείας (2009)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Anonymous »

Δεν με παίρνει να πάω 24 μήνες στρατό γιατί δεν θα μου μείνει χρόνος για να μάθω ορθογραφία...
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

! έγραψε:Παιδες εχω στεναχωρειθει που το κανατε 9-μηνο για εμεναορωσοπικα κακος. Ποις το εκανε 9-μηνο; Παντως θα επρεπε να ντρεπομασται γιατι το 9-μηο ειναι παραπολυ λιγο πιστεβω. Απο 24-μηνες που ητανε. Παντως μαγκες τραβατε ολοι Ε. Δ και αφηστε τι μλενε οι δοικοι σας εμενα μου λενε τραβα παιρνα λουφα μιν ακουτε κανεναν ολοι ΕΙΔΥΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Να τι κάνει ο στρατός, αφήνει τον κόσμο αγρ΄μματο. Πήγαινε παιδί μου λίγο να μάθεις να γράφεις και άσε την πατρίδα

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Su-35 »

Εσένα τι σου φταίει το παιδί ρε κομπλεξικέ;
Πήγαινε παιδί μου λίγο σε κανένα ψυχολόγο και άσε την ορθογραφία και τον στρατό.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Nassos »

alex έγραψε:
! έγραψε:Παιδες εχω στεναχωρειθει που το κανατε 9-μηνο για εμεναορωσοπικα κακος. Ποις το εκανε 9-μηνο; Παντως θα επρεπε να ντρεπομασται γιατι το 9-μηο ειναι παραπολυ λιγο πιστεβω. Απο 24-μηνες που ητανε. Παντως μαγκες τραβατε ολοι Ε. Δ και αφηστε τι μλενε οι δοικοι σας εμενα μου λενε τραβα παιρνα λουφα μιν ακουτε κανεναν ολοι ΕΙΔΥΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
Να τι κάνει ο στρατός, αφήνει τον κόσμο αγρ΄μματο. Πήγαινε παιδί μου λίγο να μάθεις να γράφεις και άσε την πατρίδα

Ναι ο Στρατός φταίει, όχι η οικογένεια ή το σχολείο ή το ότι γράφεις SMS σε greeklish.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 24

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από yandr »

Nassos έγραψε:
Ναι ο Στρατός φταίει, όχι η οικογένεια ή το σχολείο ή το ότι γράφεις SMS σε greeklish.

Εικόνα
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Εχω υπιρετησει 5,5 μηνες πριν γινει εννιαμηνο και πηρα αναβολη. Τωρα ποσο θα υπιρετισω;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 24

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από yandr »

Κοίτα παραπάνω και θα μάθεις...
Artbelieve
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Artbelieve »

Καλημερα εχω να κανω μια ερωτηση εγω υπηρετησα στον στρατο στην ΄Β ΕΣΣΟ 2009 και πηρα αναβολη επειδη επρεπε να συνεχισω το σχολειο, εκανα 9μηνη θητεια η οποια μειωθηκε σε 8μηνη διοτι εγινε αλλαγη στο χρονικο θητειας, η αναβολη μου ηταν για εναν χρονο.
Αλλα ακουσα οποτε καποιος υπηρετη στον στρατο και αλλαξει το χρονικο της θητεια οταν θα παρει αναβολη και θα ξαναγυρισει για το υπολυπο της θητειας του θα εχει μειωθη στο καινουργιο... Ισχυει ακομα αυτο;
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Καποιος που εχει καταχτει αεροπορια μετα το περιοδευων, θα υπηρετησει 9μηνο ξηρα μετα την καταργηση της θητειας σε Π. Ν και αεροπορια;
Sanasakis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Sanasakis »

Nassos έγραψε:Ζήτω που καήκαμε εάν γίνει επαγγελματικός στρατός. Και λφτά να είχαμε, πάλι θα ίσχυε το σύστημα των εφέδρων λόγω υπογεννητικότητας.

συγνωμη για τν ενοχληση ρε παιδια αλλα τς 10 Νοεμβριου παρουσιαζομαι Νεα περαμος αττικης κ 8ελω ν παω προεδρικη φρουρα. Δν εχω καμια αρωστια κ ειαι 1.83... Τ μονο προβλημα ειναι πως εχω 9μηνη 8ητεια λογο τ νεου συστηματος...8α με δεχτουν;
Boogie
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Boogie »

Καλησπερα μαγκες.
λοιπον, με αφορμη τις συζητησεις που παρακολουθω τις τελευταιες μερες εδω. Θελω να κανω κ εγω μια ερωτηση
Ειμαι 2009 Α` ΕΣΣΟ σειρα απολυσεως πλεον αφου οι 08Δ φυγανε ολοι πλεον (εκτος απο φυλακοβιους)
ακουγεται οτι θα μας απολυσουν κατα τις 20 δεκεμβρη πριν τα χριστουγεννα δηλαδη.
Τον λογο λενε οτι γλυτωνουν φορολογιες για 15 μερες, λεφτα για φαγητα, χωρια που θα γινει χαμος με τα groups των εορτων θα αδειασουν τα στρατοπεδα.
εχεται ακουσει τιποτα; Οποιος ξερει ας πει ετσι για να εχω μια ιδεα!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες