Επιτρέπονται οι υπνόσακοι στο στρατό;
Κανονικα οχι δεν επιτρεπεται αλλα πιστεψε με ολοι θα φερνουν υπνοσακους!
Καλησπέρα παιδιά, κανένας που να παρουσιαζεται στις 9 νοεμβρη στο ναύπλιο υπάρχει; Επίσης ξέρετε αν παίζει να επιτρέπουν τα σλιπινγκ μπαγκ;
Παιδια πάρτε όλοι σλίπιγκ μπαγκ! Είναι τέλεια στο Ναύπλιο. Ηταν το αγόρι μου εκεί και ξέρω
Χρήστος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, κανένας που να παρουσιαζεται στις 9 νοεμβρη στο ναύπλιο υπάρχει; Επίσης ξέρετε αν παίζει να επιτρέπουν τα σλιπινγκ μπαγκ;
Φυσικά και επιτρέπονται τα σλίπινγκ μπαγκ... Μη σου πω οτι επιβάλονται κόλας (για την δική σου άνεση) ! Στην αρχή μπορεί να σας την πούνε λίγο για ψάρωμα αλλά επιτρέπονται κ με το παραπάνω!

cristi έγραψε:Στα κεντρα εκπαιδευσης Νομιζω δεν επιτρεπεται ο υπνοσακοςeleni έγραψε:Χρήστος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, κανένας που να παρουσιαζεται στις 9 νοεμβρη στο ναύπλιο υπάρχει; Επίσης ξέρετε αν παίζει να επιτρέπουν τα σλιπινγκ μπαγκ;
Φυσικά και επιτρέπονται τα σλίπινγκ μπαγκ... Μη σου πω οτι επιβάλονται κόλας (για την δική σου άνεση) ! Στην αρχή μπορεί να σας την πούνε λίγο για ψάρωμα αλλά επιτρέπονται κ με το παραπάνω!
Ηταν το αγόρι μου εκεί πριν μια εβδομάδα κ κάτι, για 2 μήνες! Δεν σου απαγορεύουν να έχεις κ να χρησιμοποιείς υπνόσακους απλά πρέπει να τους έχεις σε ξέστρωτο κρεβάτι! Απαγορεύεται, δηλαδή να είναι στρωμένο το κρεβάτι κ να έχεις βάλει από πάνω τον υπνόσακο!
eleni σε βλέπω πλήρως ενημερωμένη και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο στα λεγόμενά σου.
Το ίδιο σκηνικό αντιμετώπισα στο Μεσολόγγι πρίν φύγω για ΚΕΕΔ.
D.Y.K έγραψε:eleni σε βλέπω πλήρως ενημερωμένη και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο στα λεγόμενά σου.
Τι να κάνω Δ. Υ. Κ μου; Ένεκα οι περιστάσεις...

Απλά, οι νεοσύλλεκτοι μπαίνουν σε δίλλημα: Υπνόσακος και πρωινό στρώσιμο κρεβατιού ή Υπνόσακος κ πιθανή στέρηση εξόδου; Γιατί για να κοιμηθεί κάποιος στα σεντόνια κ όχι στον υπνόσακο το κόβω λίγο χλωμό!
Εμείς κοιμώμασταν με στρωμένα τα κρεβάτια. Άλλα παιδιά έβαζα και σεντόνι από κάτω. Εάν χάλαγαν τα καλοριφέρ βάζαμε από επάνω κουβέρτα.
Στα ΚΕΝ δε οι κουβέρτες είναι καινούργιες, ενώ στις μονάδες του...1968.
Στα ΚΕΝ δε οι κουβέρτες είναι καινούργιες, ενώ στις μονάδες του...1968.
Επιτρέπεται τοsleeping bag απο την πρώτη μέρα στο ΚΕΤΘ; Πουθενά δεν εχω πάρει ξεκάθαρη απάντηση. Ενα ναι η οχι 

Υπάρχει περίπτωση τα πράγματα που θα πάρω μαζί π. Χ. Υπνοσακό να μου πουν ότι δεν μπορώ να τα έχω μαζί ;
Αν συμβεί τότε αυτό, τι γίνονται τα πράγματά μου;
Μήπως στο κέντρο να κουβαλήσω και τους γονείς μου ώστε αν χρειαστεί να πάρουν τα πράγματα πίσω στην αθήνα;
Δεύτερον,
ποιά πράγματα να έχω στις τσέπες ώστε να τα περάσω;
Μήπως στο κέντρο να κουβαλήσω και τους γονείς μου ώστε αν χρειαστεί να πάρουν τα πράγματα πίσω στην αθήνα;
Δεύτερον,
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Polemistis έγραψε:Υπάρχει περίπτωση τα πράγματα που θα πάρω μαζί π. Χ. Υπνοσακό να μου πουν ότι δεν μπορώ να τα έχω μαζί ;
Σε μερικά κέντρα εκπαίδευσης όπως στο μεγάλο πεύκο και στο τάγμα πεζοναυτών στον βόλο. Δεν αφήνουνε υπνοσακό. Στο κρατάνε και στο δίνουνε την ημέρα τις ορκομωσίας
Αυτό δε το γνωρίζω γιατί εγώ είχα πάει μόνος
Δεύτερον,
κινητό με κάμερα αν πάρεις κρύφτο πολύ καλά.
Καλησπερα. Μπορεις καποιος να μου πει αν επιτρεπεται ο υπνοσακος στο κεντρο;
να παρω μαζι μου η οχι;
να παρω μαζι μου η οχι;
Εξαρτάται από το Κέντρο που παρουσιάζεσαι. Για αρχή μην το πάρεις.
Εάν σας πουν ότι επιτρέπεται, τότε ή ζήτα να σου το φέρουν στο πρώτο επισκεπτήριο (θα σας ενημερώσουν σχετικά με αυτό) ή φερ'το μετά την άδεια ορκομωσίας.
Εάν σας πουν ότι επιτρέπεται, τότε ή ζήτα να σου το φέρουν στο πρώτο επισκεπτήριο (θα σας ενημερώσουν σχετικά με αυτό) ή φερ'το μετά την άδεια ορκομωσίας.
Ερώτηση για άτομα που βρίσκονται τώρα στον Αυλώνα. Τo sleeping bag επιτρέπεται; Ευχαριστώ [:) ]
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες