Aν τσιμπήσεις 100+ κάμψεις, πάνω απο 20 έλξεις, πανω απο 80 κοιλιακούς και κατω απο 5'20 το μίλι θα περάσεις.X-men έγραψε:Ευχαριστώ
δηλαδή αν ξεκινήσω τώρα
αγωνίσματα και γίνω x-men
δεν χρειάζονται τα βύσματα;
Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 103
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ευχαριστώ.
πολλά είναι αλλά πρέπει να παλέψουμε.
όλα αποκτιούνται με θυσίες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 103
Ψυχή και σώμα...X-men έγραψε:Ευχαριστώ.
Δεν εχεις να φοβηθεις τπτ...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Καλησπερα φιλε επειδη ενδιαφερομαι για αλεξιπτωτα ειναι καλα; Το γουσταρω πολυ απο αθηνα εισαι; Η σου ηρθε για πευκο;
ευχαριστω!
ευχαριστω!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Εγω περασα χωρις βυσμα αλεξιπτωτα κ δεν με εκοψε κανενας... Ουτε που ηξερα τα βυσματα... Εδωσα αθληματα κ βγηκα 9ος... Ποιος θα με κοψει απο την 9η θεση;
οταν στο κεντο νεοσυλεκτων περασουν π. Χ 100 ατομα κ τελικα ενα βυσμα βαση αθληματων παρει την 105 θεση τοτε προφανως ενας απο του 100 που περασαν θα κοπει κ μπει στην θεση του το βυσμα... Αυτος που θα βγει απο την εκατονταδα δεν θα ειναι ο 5ος απο τους 100 η ο 10ος απο τους 100 αλλα ο 90ος η ο 95ος απο τους 100... Οποτε αν βγει καποιος σε καλη θεση δυσκολα θα βγει απο βυσμα...
οταν στο κεντο νεοσυλεκτων περασουν π. Χ 100 ατομα κ τελικα ενα βυσμα βαση αθληματων παρει την 105 θεση τοτε προφανως ενας απο του 100 που περασαν θα κοπει κ μπει στην θεση του το βυσμα... Αυτος που θα βγει απο την εκατονταδα δεν θα ειναι ο 5ος απο τους 100 η ο 10ος απο τους 100 αλλα ο 90ος η ο 95ος απο τους 100... Οποτε αν βγει καποιος σε καλη θεση δυσκολα θα βγει απο βυσμα...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Ο πατέρας μου ήταν 7ος και βγήκε. Κι αντί για αλεξίπτωτα, πήγε καταδρομείς.
Μάγκες δίνουμε αθλήματα και στα 150 (περίπου) άτομα βγαίνω 3ος.
Με φωνάζει ο Αξιωματικός και μου λέει.
Αξιωματικός :commando τι έχεις επιλέξει.
Εγώ : Αλεξίπτωτα κύριε Λοχαγέ.
Αξιωματικός : Έχεις κανά γνωστό;
Εγώ : Όχι κύριε Λοχαγέ.
Αξιωματικός : Τότε η πατρίδα πιθανόν να σε ρίξει στους Αμφίβιους, άν ήταν στο χέρι μου commando αυτή την στιγμή θα ήσουν Αλεξιπτωτιστής.
Εγώ : Πάνω απ'όλα η πατρίδα κύριε Λοχαγέ.
Και φυσικά με ρίξανε στους Αμφίβιους. Η παραπάνω συζήτηση έγινε μεταξύ εμού και του Λοχαγού (όχι δηλαδή μπροστά σε άλλους).
Τέτοια εντύπωση του έκανα στα αθλήματα αλλά προφανώς σε αυτή την χώρα δεν θέλουμε πραγματικά κομμάντα αλλά κάτι τυρομπεμπέδες που επιλέγουν να υπηρετήσουν στην ΣΧΑΛ μόνο και μόνο για να είναι δίπλα στο σπίτι τους και να 'τσιμπήσουν' όπως λένε την γνωστή καραμέλα τα μοριάκια τους.(Σε αυτούς δεν συγκαταλέγονται όλοι, ομολογώ πως έχω γνωρίσει και πραγματικούς commando's.)
Φιλικά Χρήστος,
Με φωνάζει ο Αξιωματικός και μου λέει.
Αξιωματικός :commando τι έχεις επιλέξει.
Εγώ : Αλεξίπτωτα κύριε Λοχαγέ.
Αξιωματικός : Έχεις κανά γνωστό;
Εγώ : Όχι κύριε Λοχαγέ.
Αξιωματικός : Τότε η πατρίδα πιθανόν να σε ρίξει στους Αμφίβιους, άν ήταν στο χέρι μου commando αυτή την στιγμή θα ήσουν Αλεξιπτωτιστής.
Εγώ : Πάνω απ'όλα η πατρίδα κύριε Λοχαγέ.
Και φυσικά με ρίξανε στους Αμφίβιους. Η παραπάνω συζήτηση έγινε μεταξύ εμού και του Λοχαγού (όχι δηλαδή μπροστά σε άλλους).
Τέτοια εντύπωση του έκανα στα αθλήματα αλλά προφανώς σε αυτή την χώρα δεν θέλουμε πραγματικά κομμάντα αλλά κάτι τυρομπεμπέδες που επιλέγουν να υπηρετήσουν στην ΣΧΑΛ μόνο και μόνο για να είναι δίπλα στο σπίτι τους και να 'τσιμπήσουν' όπως λένε την γνωστή καραμέλα τα μοριάκια τους.(Σε αυτούς δεν συγκαταλέγονται όλοι, ομολογώ πως έχω γνωρίσει και πραγματικούς commando's.)
Φιλικά Χρήστος,
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 43
Λογικό είναι όταν είναι στην "μέση" χρήματα να υπάρχει ρουσφέτι. Και σιγά μωρέ τι έχω να ζηλέψω από έναν αλεξιπτωτιστή; Την πουλάδα; Έξω δεν μπορώ να την πάρω;
Με την ίδια λογική μπορείς να κάνεις Καταδύσεις, συντήρηση και τον ταρζάν έξω, παρ'όλα αυτά μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αυτο που ανεφερα ΔΥΚ ειναι βαση της εμπειριας μου, εγω προσωπικα δεν ειχα βυσμα, ουτε επ. Οπ στρατιωτη δεν ηξερα ποτε στην ζωη μου, στην ΕΣΣΟ μου παρουσιαστηκαν 900 ατομα πευκο κ 200 ατομα μαλεμε, συνολικα απο τα 1100 ατομα ηθελαν για αλεξιπτωτα περιπου στα 400 ατομα. Κ εγω χωρις βυσμα μπηκα κ δεν με κοψανε... Δεν αδικιθηκα θελω να πω...
Ειναι διαφορετικο να παρεις πτυχιο αλεξιπτωτιστη "εξω" δινοντας 1800 ευρω... Αλλο να πληρωσεις κ να το παρεις κ αλλο να εισαι απο τους 12 μηνες τους 9 μηνες αλεξιπτωτιστης... Το να παρεις την πουλαδα εξω που λες μπορει να το κανει κ η κουτση μαρια...
καταρχας "εξω" κανεις τα αλματα με τον εκπαιδευτη του κ αν κριθεις καταλληλος τοτε κανεις κ αλματα μονος σου με τον εκπαιδευτη να σου κραταει το χερι... Ειναι λιγο διαφορετικο. Κ ολα τα αλματα ειναι τουριστικα. Μονο με το αλεξιπτωτο δηλαδη... Ενω στην μοιρα σαν αλεξιπτωτιστης κανεις νυχτερινα αλματα, αλματα σε αγνωστες ζωνες ριψεως, με δυσκολες συνθηκες, αλματα με πληρο φορτο (μπερκινκ, οπλο, εξαρτηση, αλεξιπτωτο, κ εφεδρικο αλεξιπτωτο) δηλαδη με 40-45 κιλα φορτο... Κ να το αναφερω κ αυτο επειδη δεν το λενε κ πολλοι... Οτι ολοι οι εφεδροι καταδρομεις-αλεξιπτωτιστες κανουν αλματα με πληρη φορτο, κ ομως υπαρχουν μονιμοι, απο λοχιες μεχρι λοχαγους που δεν εχουν κανει αλματα με πληρη φορτο, εμενα προσωπικα με ρωτησε λοχαγος πως ειναι να κανεις αλματα με πληρη φορτο, λοχαγος που ειχε στην σταδιοδρομια του 20-25 αλματα, ρωταει εμενα τον εφεδρο αν ειναι δυσκολο να κανεις αλμα με μπρκινγκ; Ελεος!
Ειναι διαφορετικο να παρεις πτυχιο αλεξιπτωτιστη "εξω" δινοντας 1800 ευρω... Αλλο να πληρωσεις κ να το παρεις κ αλλο να εισαι απο τους 12 μηνες τους 9 μηνες αλεξιπτωτιστης... Το να παρεις την πουλαδα εξω που λες μπορει να το κανει κ η κουτση μαρια...
καταρχας "εξω" κανεις τα αλματα με τον εκπαιδευτη του κ αν κριθεις καταλληλος τοτε κανεις κ αλματα μονος σου με τον εκπαιδευτη να σου κραταει το χερι... Ειναι λιγο διαφορετικο. Κ ολα τα αλματα ειναι τουριστικα. Μονο με το αλεξιπτωτο δηλαδη... Ενω στην μοιρα σαν αλεξιπτωτιστης κανεις νυχτερινα αλματα, αλματα σε αγνωστες ζωνες ριψεως, με δυσκολες συνθηκες, αλματα με πληρο φορτο (μπερκινκ, οπλο, εξαρτηση, αλεξιπτωτο, κ εφεδρικο αλεξιπτωτο) δηλαδη με 40-45 κιλα φορτο... Κ να το αναφερω κ αυτο επειδη δεν το λενε κ πολλοι... Οτι ολοι οι εφεδροι καταδρομεις-αλεξιπτωτιστες κανουν αλματα με πληρη φορτο, κ ομως υπαρχουν μονιμοι, απο λοχιες μεχρι λοχαγους που δεν εχουν κανει αλματα με πληρη φορτο, εμενα προσωπικα με ρωτησε λοχαγος πως ειναι να κανεις αλματα με πληρη φορτο, λοχαγος που ειχε στην σταδιοδρομια του 20-25 αλματα, ρωταει εμενα τον εφεδρο αν ειναι δυσκολο να κανεις αλμα με μπρκινγκ; Ελεος!
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτός όμως θα'χε κάνει πτώση απ'τα 10χλμ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 43
Ωραία μπράβο του που έιχε "θείο" και τον προώθησε στα αλεξίπτωτα. Δηλαδή εμείς που δεν πήγαμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε πτώση; Και εγώ για αλεξίπτωτα πήγαινα και με ρίξανε καταλάθος στους αμφίβιους.
dimitri έγραψε:Αυτο που ανεφερα ΔΥΚ ειναι βαση της εμπειριας μου, εγω προσωπικα δεν ειχα βυσμα, ουτε επ. Οπ στρατιωτη δεν ηξερα ποτε στην ζωη μου, στην ΕΣΣΟ μου παρουσιαστηκαν 900 ατομα πευκο κ 200 ατομα μαλεμε, συνολικα απο τα 1100 ατομα ηθελαν για αλεξιπτωτα περιπου στα 400 ατομα. Κ εγω χωρις βυσμα μπηκα κ δεν με κοψανε... Δεν αδικιθηκα θελω να πω...
Καλά κάνεις και εκφέρεις την γνώμη σου αλλά εγώ αγαπητέ μου φίλε αδικήθηκα.
Και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλά άλλα παιδιά αδικούνται συνεχώς σε αυτή την χώρα Που στην τελική αξίζουν και τα καλύτερα.
Δυστυχώς είμαστε η χώρα που τρώει τα παιδιά της.
Δεν το μετανοιώνω στιγμή πάντως που υπηρέτησα στους αμφίβιους καταδρομείς.
Φιλικούς Χαιρετισμούς.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Το να κανεις πτωση απο 10 χλμ δεν σε κανει "πιο πολυ" αλεξιπτωτιστη...
καταρχας εσυ μιλας για αλματα μεγαλων υψων,15000ποδια κ ανω. Τετοιες πτωσεις κανει μονο το Ε. Τ. Α κ οχι οι ελευθερατζηδες... Οι ελευθερατζηδες κανουν πτωσεις απο 8000ποδια...
κ επειδη εγω εχω δει πολλους ελευθερατζηδες εχω ξενερωσει
... Οποιος εχει την δυνατοτητα απο τους μονιμους να βγαλει σχολειο ελευθερατζη παει κ το κανει! Εχεις δει ελευθερατζη 110 κιλα που δεν μπορει οχι να κανει 2-3 ελξεις, ουτε να σκυψει δεν μπορει!
αυτος ο ανθρωπος θα πεσει με πληρη φορτο 45κιλων σε αγνωστη ζωνη κ θα κανει πορεια 50 χιλιμετρων με μπερκινγκ;
κ αυτος ο λοχαγος ειχε τις απλες πτερυγες αλεξιπτωτιστη, οπως αυτες που φορα ο οποιοσδηποτε εφεδρος... Μετα τα 28 αλματα φορας την αστεροπουλαδα, με ενα αστερι...
καταρχας εσυ μιλας για αλματα μεγαλων υψων,15000ποδια κ ανω. Τετοιες πτωσεις κανει μονο το Ε. Τ. Α κ οχι οι ελευθερατζηδες... Οι ελευθερατζηδες κανουν πτωσεις απο 8000ποδια...
κ επειδη εγω εχω δει πολλους ελευθερατζηδες εχω ξενερωσει

αυτος ο ανθρωπος θα πεσει με πληρη φορτο 45κιλων σε αγνωστη ζωνη κ θα κανει πορεια 50 χιλιμετρων με μπερκινγκ;
κ αυτος ο λοχαγος ειχε τις απλες πτερυγες αλεξιπτωτιστη, οπως αυτες που φορα ο οποιοσδηποτε εφεδρος... Μετα τα 28 αλματα φορας την αστεροπουλαδα, με ενα αστερι...
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Κι η δαφνοπουλάδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες