Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παλικαριμου ειμουν 1 μαλ 1999 με 2001 ουδεποτε με καλεσαν για οτιδιποτε!

Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Διας-102 έγραψε:Παλικαριμου ειμουν 1 μαλ 1999 με 2001 ουδέποτε με καλεσαν για οτιδιποτε!

Τι εννοεις αδερφέ; Να σε καλεί η 3ηΜΑΛ στις ασκήσεις και άλματα που κάνει για τους επίστρατους;
Anonymous

Φιλαράκι σου μιλάει πρωην αλεξιπτωτιστής γράφει ο κάθε ένας την βλακεία του χωρίς λόγω δεν το καταλαβαίνω υπηρέτησα το 95 - 97 σειρά 237 τότε ήταν 30 κάμψεις 5 έλξεις ένα μίλι τρέξιμο σε 8 λεπτά και 1 άλμα από τον πύργο (μια κατασκευή 11 μετρά περίπου δεμένος με ιμάντες που γλιστράνε σε συρματόσκοινο που καταλήγει σε ένα δίχτυ δες φωτογραφία) (όλα είναι αρκετά εύκολα)

Όσο για το αν παίρνουν ακόμα έφεδρους δεν έχω ακούσει το αντίθετο και νομίζω ότι παίρνουν (99,9%) LOL Τώρα για την βασική εκπαίδευση 2 μήνες περίπου στο κέντρο (μεγάλο πεύκο άσχετο με τα αλεξίπτωτα) μετά περνάς στη σχαλ όπου είναι η εκπαίδευση για αλεξιπτωτιστής άλλους 2 μήνες (3 βδομάδες επίγεια εκπαίδευση και μια βδομάδα 5 άλματα για να πάρεις την πουλάδα (και το παραδακι της πρώτης συντήρησης LOL) ααα μόνο ένα κέντρο υπάρχει. Στο Μάλεμε ηταν μοίρα

(2η Μ. ΑΛ.) 2η μοίρα αλεξιπτωτιστών και στον Ασπρόπυργο είναι η 1η Μ. ΑΛ.

Μπορώ να σου γράψω πολλά αλλά αν δεν πας δεν θα καταλάβεις από το τη γράφει ο κάθε ένας στο net όσο για το πώς είναι το άλμα μια λέξη τάυλααααα.

Anonymous

Γεια, θελω να ρωτησω γιατι τελικα δεν εχω καταλαβει τι γινεται, ειμαι φοιτητης αυτη την στιγμη και σκεφτομαι να διακοψω την αναβολη και να παω στρατο, ελεγα να παω για αλεξιπτωτιστης οκ; Τελικα τι γινεται παιρνουν η δεν παιρνουν κληρωτους; Και ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα εκει η οχι; Οσον αφορα την φυσικη μου δυναμη ημουν για χρονια ποδηλατης και σταματησα και τωρα ασχολουμε με τρεξιμο και ερασιτεχνικο μποντιμπιλντινγ (ειναι ακομη αρχη οποτε δεν εχω και καποιο τρελο σωμα), οσον αφορα αυτο το ψυχολογικο, εκει θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα αδυναμος, αλλα και γιαυτο θα ηθελα να παω σε καποια τετοια μοναδα, για να γινω καλυτερος, τελος μου αρεσουν οι ελευθερες πτωσεις αν και δεν εχω καμια προηγουμενη εμπειρια, λοιπον μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως ειναι, και αν θα τα καταφερω; Ευχαριστω !
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

μακρο έγραψε:Γεια, θελω να ρωτησω γιατι τελικα δεν εχω καταλαβει τι γινεται, ειμαι φοιτητης αυτη την στιγμη και σκεφτομαι να διακοψω την αναβολη και να παω στρατο, ελεγα να παω για αλεξιπτωτιστης οκ; Τελικα τι γινεται παιρνουν η δεν παιρνουν κληρωτους; Και ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα εκει η οχι; Οσον αφορα την φυσικη μου δυναμη ημουν για χρονια ποδηλατης και σταματησα και τωρα ασχολουμε με τρεξιμο και ερασιτεχνικο μποντιμπιλντινγ (ειναι ακομη αρχη οποτε δεν εχω και καποιο τρελο σωμα), οσον αφορα αυτο το ψυχολογικο, εκει θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα αδυναμος, αλλα και γιαυτο θα ηθελα να παω σε καποια τετοια μοναδα, για να γινω καλυτερος, τελος μου αρεσουν οι ελευθερες πτωσεις αν και δεν εχω καμια προηγουμενη εμπειρια, λοιπον μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως ειναι, και αν θα τα καταφερω; Ευχαριστω !

Οτι και να σου πουμε αν γουσταρεις θα τα καταφερεις.
Ελευθερη πτωση δεν θα κανεις γιατι δεν κανουν οι εφεφροι αλλα θα κανεις στατικου.
Προς το παρον ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ κληρωτους και δεν εχει δωθει καμια διαταγη.
Προσωπικη μου αποψη 1-2 σειρες ακομα αλεξιπτωτα.
Οποιος προλαβει προλαβε.
Μπορει να και να κανω λαθος μιας και τα πραγματα στη ΜΑΛ ειναι τραγικα με το θεμα πληροτητας αλλα 9μηνο και αλεξιπτωτα δεν παει.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Καλησπέρα παιδες,

Μου ήρθε χαρτι για να παρουσιαστω στο Περαμο (δεν θυμαμαι πως λεγεται.)

Με δεχτηκανε Ειδικες δυναμεις, θελω να ρωτησω, επειδη εχω ακουσει οτι στα αλεξιπτωτα πληρώνεσε αναλογα με τις πτωσεις που κανεις.

Ρωτω, ποσες πτωσεις κανεις;

Ποσα φραγκα παίζουν;

Η εκπαιδευση ειναι αναλογη με τους καταδρομείς;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Νεα Πέραμος λέγετε και για να πας αλεξιπτώτα περνάς κάπια αθλήματα και η εκπαίδευση είναι ποιο σκληρή απο των καταδρομων.3 πτώσεις νομίζω κάνουνε πλέον για τα λεφτά δεν ξέρω
Sanasakis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sanasakis »

Μολις εγινα μελος στ φορουμ κ προσε3α οτι γνωριζεις παρα πολλα για τ αλε3ιπτωτα... Εχουν απαντη8ει πολλες ερωτησεις αλλα.1. Στις καμψεις μπορεις ν σταματησεις για λιγο ή ν τς κανεις διακεκομενα;2. Στις ελ3εις τ χερια κοιτουν μεσα η ε3ω;3. Μπαινω ε8ελωντης...8α κανω 9μηνες. Μπορω ν μπω στα αλε3ιπτωτα; Αν οχι τ γινεται μετα;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Rafale »

Sanasakis έγραψε:Μολις εγινα μελος στ φορουμ κ προσε3α οτι γνωριζεις παρα πολλα για τ αλε3ιπτωτα... Εχουν απαντη8ει πολλες ερωτησεις αλλα.1. Στις καμψεις μπορεις ν σταματησεις για λιγο ή ν τς κανεις διακεκομενα;2. Στις ελ3εις τ χερια κοιτουν μεσα η ε3ω;3. Μπαινω ε8ελωντης...8α κανω 9μηνες. Μπορω ν μπω στα αλε3ιπτωτα; Αν οχι τ γινεται μετα;
Καλως ηρθες σανασακι Για τα υπολοιπα που ρωτας θα σου απαντησει καποιος αλλος που γνωριζει
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Sanasakis έγραψε:Μολις εγινα μελος στ φορουμ κ προσε3α οτι γνωριζεις παρα πολλα για τ αλε3ιπτωτα... Εχουν απαντη8ει πολλες ερωτησεις αλλα.1. Στις καμψεις μπορεις ν σταματησεις για λιγο ή ν τς κανεις διακεκομενα;2. Στις ελ3εις τ χερια κοιτουν μεσα η ε3ω;3. Μπαινω ε8ελωντης...8α κανω 9μηνες. Μπορω ν μπω στα αλε3ιπτωτα; Αν οχι τ γινεται μετα;
Για ολα οσα ρωτας μπορεις να παρεις απαντησεις στις προηγουμενες σελιδες του θεματος

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Εγραψα post σεντονι που δεν σταλθηκε λόγο σφάλματος κωδικου... Έλεος. Τέσπα επειδη δεν καθομαι να το ξαναγραψω γραφω απλα κάποιες απορίες.

1ον
"μεταφορά 80κιλων (40+40 με τα χέρια) για 150μετρα"
Αυτό ισχύει;

2ον
Είσαι πεύκο και ορκιζεσαι. Λες θελω αλεξιπτωτα, πας για αθληματα και σε κοβουν. Τι γινεται εκει; Μενεις καταδρομεας απλός; Πας αμφιβιος; Τι ειναι οι αμφιβιοι; Καταδρομεις σε νησια ή τπτ σαν ουκ; Πας μαυροσκουφης; Διαλέγεις εσυ; Δεν τοχω καταλαβει καλα αυτο το σημειο.

3ον
Εκειμεσα υπαρχει καποιος να σου δινει πληροφοριες; Ολα αυτα που λετε εδω δλδ, μπορεις να τα μαθεις και απλά οταν μπεις; Ή εισαι στο σκοταδι;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Mythos έγραψε:Εγραψα post σεντονι που δεν σταλθηκε λόγο σφάλματος κωδικου... Έλεος. Τέσπα επειδη δεν καθομαι να το ξαναγραψω γραφω απλα κάποιες απορίες.

1ον
"μεταφορά 80κιλων (40+40 με τα χέρια) για 150μετρα"
Αυτό ισχύει;

2ον
Είσαι πεύκο και ορκιζεσαι. Λες θελω αλεξιπτωτα, πας για αθληματα και σε κοβουν. Τι γινεται εκει; Μενεις καταδρομεας απλός; Πας αμφιβιος; Τι ειναι οι αμφιβιοι; Καταδρομεις σε νησια ή τπτ σαν ουκ; Πας μαυροσκουφης; Διαλέγεις εσυ; Δεν τοχω καταλαβει καλα αυτο το σημειο.

3ον
Εκειμεσα υπαρχει καποιος να σου δινει πληροφοριες; Ολα αυτα που λετε εδω δλδ, μπορεις να τα μαθεις και απλά οταν μπεις; Ή εισαι στο σκοταδι;
Μεγάλε το μόνο που μου έμεινε απ το πευκο ειναι η ενημέρωση σχετικα με τις επιλογές που εχουμε...

Δηλαδη θα σας ενημερωσουν και πολυ καλα μάλιστα.

Πει το 3ον.

Παμε στο 2ον.

Δηλώνεις αλεξίπτωτα, κανεις αθλήματα, και σε κόβουν για καποιο λόγο.

Σε αυτη την περίπτωση σε στέλνουν αμφίβιο.(αν σας πουν οτι μπορει να σας στειλουν και ορεινους ψεμα. Οι κομμενοι αλεξιπτωτιστες 99,9% πανε αμφίβιοι και μάλιστα στη ΚΩ...

Αμβίβιοι πηγαινε στο θεμα των αμφιβιων να διαβασεις.

Τεθωρακισμενα (μαυροσκουφης) πας οταν κόβεσαι απο τις ειδικες δυναμεις και οχι απαραίτητα. Μπορει και πεζικο. Απλα το πιο πιθανο ειναι μαυρος.

και το 1ον εννοειται οτι δεν υσχυει τουλαχιστον οταν ημουν εγω πριν 9 μηνες δεν το καναμε...

Anonymous

Μια ερώτηση που δεν κατάλαβα.
αν στα αθλήματα κάνεις καλύτερους
χρόνους και πχ πιο πολλές κάμψεις
είσαι σε ευνοϊκότερη θέση για να
μπεις μέσα;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

X-men έγραψε:Μια ερώτηση που δεν κατάλαβα.
αν στα αθλήματα κάνεις καλύτερους
χρόνους και πχ πιο πολλές κάμψεις
είσαι σε ευνοϊκότερη θέση για να
μπεις μέσα;

Εννοείται.

Με αυτο ο κριτήριο επιλέγονται.

Δεν υπάρχει όριο στα αθλήματα.

Οι καλύτεροι (υποτίθεται) επιλέγονται.

Μπαίνουν πολλοι που δεν τα πιάνουν με βύσμα.

Αλλα μπαίνουν και καποιοι πολυ μάχιμοι εννοειται

Anonymous

Ευχαριστώ
δηλαδή αν ξεκινήσω τώρα
αγωνίσματα και γίνω x-men
δεν χρειάζονται τα βύσματα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης