Τι γνώμη έχετε για τους ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Ποιοί πιστεύετε οτι είναι πιο χρήσιμοι στις Ε.Δ της χώρας μας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Σεπ 20, 2012 7:17 pm

Οι κληρωτοί.
78
15%
Οι ΕΠΟΠ.
416
79%
Και οι δύο.
32
6%

Σύνολο ψήφων: 526

Στρατός και θητεία
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από helen »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Καλα μην βιαζεσαι... Δεν πιστευω οτι θα μπω να σου πω την αληθεια. Ελπιζω ομως... Και περσυ εδωσα και με 620 μορια που εχα δεν μπηκα...
ποιος σου ειπε οτι δεν Γουσταρουμε να μπουμε; Και εγω εδωσα και περυσι και με 690 μορια δεν περασα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Rafale »

Εν κατακλειδι οι εποπ ειναι θεσμος εχουν τα ιδια προνομοια και δικαιωματα με τους στρατιωτικους και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται. Καθε τι διαφορετικο χαρακτηριζεται απο εμπαθεια και μονο.
καιτη

Δημοσίευση από καιτη »

helen έγραψε:Καιτη μου σωστα ειναι αυτα που λες αλλα το ενα δεν αποκλειει το αλλο. Το να μας παρει ο μπαμπας αυτοκινητο δεν σημαινει οτι δεν κανουμε για εποπ.

εννοειται helen μου, αλλα οταν καποιος εχει οικονομικο στηριγμα απο τους γονεις και δεν χρειαζεται να παιδευτει και μπαινει εποπ γιατι γουσταρει τον στρατο, ΤΟΤΕ λογικο ειναι να βλεπει καμενους και απελπισμενους αυτους που μπαινουν εποπ μονο για να εχουν ενα μονιμο μισθο.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

cristi έγραψε:Εν κατακλειδι οι εποπ ειναι θεσμος εχουν τα ιδια προνομοια και δικαιωματα με τους στρατιωτικους και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται. Καθε τι διαφορετικο χαρακτηριζεται απο εμπαθεια και μονο.
Εν κατακλειδι πολλοι εποπ ειναι κομπλεξικοι και πρεπει να αντιμετωπιζονται αναλογως τοσο απο ανωτερους οσο και απο στρατευσιμους. Καθε τι διαφορετικο χαρακτηριζεται ως ανεκτικοτητα σε προβληματικους χαρακτηρες.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Su-35 έγραψε:
cristi έγραψε:Εν κατακλειδι οι εποπ ειναι θεσμος εχουν τα ιδια προνομοια και δικαιωματα με τους στρατιωτικους και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται. Καθε τι διαφορετικο χαρακτηριζεται απο εμπαθεια και μονο.
Εν κατακλειδι πολοι εποπ ειναι κομπλεξικοι και πρεπει να αντιμετωπιζονται αναλογως τοσο απο ανωτερους οσο και απο στρατευσιμους. Καθε τι διαφορετικο χαρακτηριζεται ως ανεκτικοτητα σε προβληματικους χαρακτηρες.

Με την λογικη αυτη και ενας πολιτης Μπορει να χαρακτηρισθει κομπλεξικος και συνεπως η κοινωνια να τον αντιμετωπισει αναλογα. Μα ειναι σκεψη αυτη τωρα; Παντου υπαρχουν κομπλεξικοι Οπως το λες. Τι να κανουμε τωρα; Ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι;
ΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΝΤΙΝΟΣ »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Ντινο παλι πραγματα αλλου για αλλου λες... Αγορι δεν εισαι ο μονος που δουλευει... Αστο. Και απο αυτα που ειπες μαλλον φανηκε οτι εισαι τεμπελης και θες το δημοσιο. Δεν λεω δυσκολο να κανεις δικια σου δουλεια. Εχεις δικιο... Αλλα για μεροκαμματα μην μου λες *****... Εισαι 25; Εγω τοσο ειμαι και σε αυτη την ηληκια βγαζω 1700 και με ενσημα... Μετα τα 30 ομως θα βγαζω πολυ λιγοτερα γιατι δεν θα μπορω μια ζωη να δουλευω σε bar... Και απαντα μου σε μια ερωτηση τελειως φιλικα... Γιατι το 70%των εποπ δηλωσαν παραιτηση αμεσως μετα την τριετια; Ενα λογω πες μου... Μην τους πεις ολους αυτους κομπλεξικους... Να σου πω εγω; Γιατι τον στρατο ολοι πριν μπουν το εβλεπαν για δημοσιο και οτι θα καθονται... Ελα ντε που δεν ειναι ετσι... Και απογοητευτικαν ολοι και δηλωσαν παραιτηση... Σου ευχομαι να περασεις ρε ντινο, αλλα να θυμασαι και να μου απαντησεις τοτε... Μολις τελειωσουν οι 40 μερες της καταταξης στο κεντρο, και πριν αρχησει η βασικη εκπαιδευση που θα υπογραψουμε κι ολας σαν εποπ... Να μου πεις ποσοι θα εχουν φυγει; Μεσα σε 40 μερες ποσοι θα τα παρατησουν... Και να σου πω και λιγα πραγμτα τι εκανα στον στρατο και γιατι εχω τετοια αποψη... Ειμαι δοκιμος αλεξιπτωτιστηε και πηγα εκπαιδευτης στο σπεποπεδ στην ρεντινα αλλα και στα λυβ των εποπ... Και γι αυτο... Και μην μου πεις οτι δεν ξερεις τι ειναι αυτα

Φιλε ειμαι 21 και εχω κανει παρα πολλες δολειες στην ζωη μου. Τωρα δουλευω σε bar, γιατι ειναι επιλογη μου, ειναι τα ποιο ξεκουραστα που μπορει να βγαλει καποιος. Και μην μου λες εμενα για δουλειες. Επισης μην νομιζετε μερικοι που πηγατε ειδηκες δηναμεις οτι επειδη ειχατε μια ιδιετερη μετεχηρηση στο στρατο θα εχετε και εξω αναλογη μετεχηρηση. Αν θες να πιστευεις οτι οι εποπ ειναι καμενοι πιστευετω, μονο που επειδιοκεις να γινεις και εσυ ενας καμενος. Οποτε μην λες κανεναν καμενο αφου πρωτα απο ολους εισαι εσυ καμενος που δη΄λωνεις εποπ. Οσο για τον αλλο που το παιζει και αυτος ιδημων των στρατιωτικων θεματων, φιλε αν εσυ εισαι περιφανος για τον τωρινο ελληνικο στρατο τοτε μαλλον γελιεσε ικτρα.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Οχι cristi, οι κομπλεξικοι στους εποπ ειναι αυξημενοι σε σχεση με τους υπολοιπους υπαξιωματικους και σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα. Ειναι λογικο διοτι τους πιανει κομπλεξ κατωτεροτητας και μετα προσπαθουν να επιβληθουν στους απλους φανταρους για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους. Ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι; Μπα, η ισχυουσα κακομεταχειριση-υποτιμηση απο τους ανωτερους νομιζω αρκει.

Δεν λεω βεβαια οτι ειναι ολοι κομπλεξικοι...

ΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΝΤΙΝΟΣ »

Φίλε su και αλέξανδρε Σας εύχομαι να γίνειτε κάποτε στρατιωτικοί και να φορέσετε με καμάρι τη στολή του έλληνα στρατιώτη ή αξιωματικού, την οποία φόρεσα και εγώ με υπερηφάνεια κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Να μείνετε πιστοί στα ιδανικά σας, όχι γιατί σας επεβλήθησαν άνωθεν, αλλά επειδή πηγάζουν από μέσα σας και συνάδουν με την αξιοπρέπεια, το ήθος και την εντιμότητά σας. Και όταν βλέπετε διάφορα αρχ**** να αναρριχώνται και να "προοδεύουν", να μην τα ζηλεύετε. Να τα λυπάσται!

Καλή τύχη.
ΝΙΚΗ

Δημοσίευση από ΝΙΚΗ »

Ρε μερικοι δεν πανε καλα. Ο καθενας δηλωνει εποπ για προσωπικους λογουσ. Ξερω παιδια που πανε εποπ γιατι δεν μπορουν να βρουν δουλεια πουθενα. Και καλα κανουν μαγκια τουσ. Και γιατι τους κρινεται και τους προσβελεται γιαυτη την επιλογη; Τι παραπανο εχετε εσεις απο τους αλλουσ;
........ .........

Δημοσίευση από ........ ......... »

ΝΙΚΗ έγραψε:Ρε μερικοι δεν πανε καλα. Ο καθενας δηλωνει εποπ για προσωπικους λογουσ. Ξερω παιδια που πανε εποπ γιατι δεν μπορουν να βρουν δουλεια πουθενα. Και καλα κανουν μαγκια τουσ. Και γιατι τους κρινεται και τους προσβελεται γιαυτη την επιλογη; Τι παραπανο εχετε εσεις απο τους αλλουσ;
Σωστη σε βρισκω... ! Ο καθενας παει για οτι αυτος θελει! Εξαλλου οταν μπουν το ιδιο θα ειναι και τα ιδια θα κανουν!
NIKH

Δημοσίευση από NIKH »

Ασε ρε. Καλα κανουν τα παιδια και πανε για εποπ. Τουλαχιστον θα εχουν το μισθο τους και δεν θα εχουν το αγχος που εχουν τωρα. Και αμα δεν περασουμε παλι στον αγωνα. Καθε εμποδιο για καλο
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Su-35 έγραψε:Οχι cristi, οι κομπλεξικοι στους εποπ ειναι αυξημενοι σε σχεση με τους υπολοιπους υπαξιωματικους και σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο επαγγελμα. Ειναι λογικο διοτι τους πιανει κομπλεξ κατωτεροτητας και μετα προσπαθουν να επιβληθουν στους απλους φανταρους για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους.Ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι; Μπα, η ισχυουσα κακομεταχειριση-υποτιμηση απο τους ανωτερους νομιζω αρκει.

Δεν λεω βεβαια οτι ειναι ολοι κομπλεξικοι...

μα ας μην παιζουμε με τις λεξεις του λιγο η του πολυ. Παντου υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα.(δημου νομαρχιες κλπ) δεν εχει σημασια του λιγο η πολυ αλλα του οτι υπαρχουν. Ουτε κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι που θελουν να επιβληθουν στους φανταρους. Καθως αν δεν το κανεις εκ των πραγματων εισαι χαμενος. Αν ειχες να διοικησεις ενα λοχο 50 ατομων πχ τοτε θα ηξερες πως χωρις την επιβολη προς αυτους θα ηταν ενα σκορποχωρι. Και θα ερχοταν ο λγος σου και θα σε εκανε ρεζιλι.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οι εποπ προαγονται και συμφωνα με τις αναγκες τις μοναδες αυξανονται και οι αρμοδιοτητες τους.
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από capo »

καιτη έγραψε:
helen έγραψε:Καιτη μου σωστα ειναι αυτα που λες αλλα το ενα δεν αποκλειει το αλλο. Το να μας παρει ο μπαμπας αυτοκινητο δεν σημαινει οτι δεν κανουμε για εποπ.

εννοειται helen μου, αλλα οταν καποιος εχει οικονομικο στηριγμα απο τους γονεις και δεν χρειαζεται να παιδευτει και μπαινει εποπ γιατι γουσταρει τον στρατο, ΤΟΤΕ λογικο ειναι να βλεπει καμενους και απελπισμενους αυτους που μπαινουν εποπ μονο για να εχουν ενα μονιμο μισθο.
+φωνω με καιτη...helen μαλλον ο μπαμπακας σε πηρε αμαξι... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από capo »

ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Ντινο παλι πραγματα αλλου για αλλου λες... Αγορι δεν εισαι ο μονος που δουλευει... Αστο. Και απο αυτα που ειπες μαλλον φανηκε οτι εισαι τεμπελης και θες το δημοσιο. Δεν λεω δυσκολο να κανεις δικια σου δουλεια. Εχεις δικιο... Αλλα για μεροκαμματα μην μου λες *****... Εισαι 25; Εγω τοσο ειμαι και σε αυτη την ηληκια βγαζω 1700 και με ενσημα... Μετα τα 30 ομως θα βγαζω πολυ λιγοτερα γιατι δεν θα μπορω μια ζωη να δουλευω σε bar... Και απαντα μου σε μια ερωτηση τελειως φιλικα... Γιατι το 70%των εποπ δηλωσαν παραιτηση αμεσως μετα την τριετια; Ενα λογω πες μου... Μην τους πεις ολους αυτους κομπλεξικους... Να σου πω εγω; Γιατι τον στρατο ολοι πριν μπουν το εβλεπαν για δημοσιο και οτι θα καθονται... Ελα ντε που δεν ειναι ετσι... Και απογοητευτικαν ολοι και δηλωσαν παραιτηση... Σου ευχομαι να περασεις ρε ντινο, αλλα να θυμασαι και να μου απαντησεις τοτε... Μολις τελειωσουν οι 40 μερες της καταταξης στο κεντρο, και πριν αρχησει η βασικη εκπαιδευση που θα υπογραψουμε κι ολας σαν εποπ... Να μου πεις ποσοι θα εχουν φυγει; Μεσα σε 40 μερες ποσοι θα τα παρατησουν... Και να σου πω και λιγα πραγμτα τι εκανα στον στρατο και γιατι εχω τετοια αποψη... Ειμαι δοκιμος αλεξιπτωτιστηε και πηγα εκπαιδευτης στο σπεποπεδ στην ρεντινα αλλα και στα λυβ των εποπ... Και γι αυτο... Και μην μου πεις οτι δεν ξερεις τι ειναι αυτα

Φιλε ειμαι 21 και εχω κανει παρα πολλες δολειες στην ζωη μου. Τωρα δουλευω σε bar, γιατι ειναι επιλογη μου, ειναι τα ποιο ξεκουραστα που μπορει να βγαλει καποιος. Και μην μου λες εμενα για δουλειες. Επισης μην νομιζετε μερικοι που πηγατε ειδηκες δηναμεις οτι επειδη ειχατε μια ιδιετερη μετεχηρηση στο στρατο θα εχετε και εξω αναλογη μετεχηρηση. Αν θες να πιστευεις οτι οι εποπ ειναι καμενοι πιστευετω, μονο που επειδιοκεις να γινεις και εσυ ενας καμενος. Οποτε μην λες κανεναν καμενο αφου πρωτα απο ολους εισαι εσυ καμενος που δη΄λωνεις εποπ. Οσο για τον αλλο που το παιζει και αυτος ιδημων των στρατιωτικων θεματων, φιλε αν εσυ εισαι περιφανος για τον τωρινο ελληνικο στρατο τοτε μαλλον γελιεσε ικτρα.
δεν λες κα ιευκολη τη δουλεια σε Μπαρ ειναι αναλογα και που δουλευεις. Και αν εισαι τσακαλος στην δουλεια παντως μην πατε σερβιτορος Σε κυριλε μπαρ-εστιατοριο θα σας φυγει ο πατος... Εκει να δεις μπινελικι και καμενους που εβλεπες να σου λενε γιατι μυριζει ο θερμαικος; Και οτι ποιο κουφο μπορει να ακουσεις απο ενα πλουσιοπαιδο... Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης