Προκήρυξη κατάταξης ΕΠΟΠ (2008)
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη
http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2008.pdf
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Apap έγραψε:Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη
Ευχαριστούμε πολύ για τα νέα!!
Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το ναυτικό πότε θα βγει;
ευχαριστώ
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε
την κατάταξη χιλίων επτακοσίων (1.700) Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ.), του Στρατού Ξηράς (ανδρών - γυναικών), για τις ειδικότητες του Παραρτήματος «Α».
2. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει εφόσον, έχουν τα απαιτούμενα προσόντα της παραγράφου 5 της παρούσας και τη σωματική ικανότητα που καθορίζεται γι' αυτήν την ειδικότητα στο Παράρτημα «Α»,
συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.
Σε περίπτωση που δεν επιλεγούν στην ειδικότητα που έχουν δηλώσει, θα επιλεγούν σε τυχόν άλλη ειδικότητα που δεν έχει καλυφθεί από υποψήφιους που την είχαν δηλώσει, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2 της παρούσας και διέλθουν με επιτυχία τις αντίστοιχες για κάθε κατηγορία (Όπλων-Σωμάτων) αθλητικές δοκιμασίες.
Όσοι δηλώσουν ειδικότητα των Ειδικών
Δυνάμεων επιλέγονται σε αυτήν ή άλλη ειδικότητα των Ειδικών Δυνάμεων ή άλλη ειδικότητα των Όπλων - Σωμάτων. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, προβλέπεται, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, να
τοποθετηθούν σε μονάδες εκστρατείας και μονάδες -υπηρεσίες που διαθέτουν σύγχρονα οπλικά συστήματα και χρησιμοποιούν υλικά και μέσα υψηλής τεχνολογίας.
Ο όρος υποψήφιος και οι προσδιοριστικοί όροι προς αυτόν, αναφέρεται σε άνδρες και γυναίκες.
Περισσότερα
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ;
παιδια κλεινω τα 18 τον οκτωβρη και συγκεκριμενα 8/10 μπορω να κανω τα χαρτια μ για επ. οπ; γτ απ" οτι ειδα στο ΦΟΡΟΥΜ ωγικε προκυριξη; ευχαριστω προκαταβολικα
-
- Στρατιώτης
παιδια μηπωs μπορει καποιοs να μοθ στειλει την προκυρυξη για τουs εποπ στο e-mail μου γιατι δεν μοθ την ανοιγει; ευχαριστω(giannis_amiralis@hotmail.com)
Εγώ έχω μια άλλη απορία!! Γιατί παίρνουν μόνο 1700 άτομα ενώ στην αρχή ήταν για 2500; !!! !!! Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους μας!!! :-)) :-))
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
παιδιά εσεις κάνατε τα χαρτιά σας... εγώ πίγα στο στρατολογικό γραφιο της πόλης μου και μου είπαν οτι ακομή δεν έχουν πάρει την προκιριξη!!! 

τα στρατολογικά γραφεία θα πάρουν τη προκήρυξη απο εβδομ. εσύ μπορείς να την κατεβάσεις απ το internet
ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να απευ8υν8ω για να κανω τα δικαιολογιτικα του εποπ; ειναι λιγο δυσκολα! μηπως κανεις ξερει;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: MUSIC
- Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
- Επικοινωνία:
TI NA ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΦΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ...
Οντως παιδια, τα λεει λιγο μπερδεμενα. Για οσους δε τα βγαζουν περα συνηστω να τα διαβασουν προσεκτικα. Ειδικα Το παραρτημα Β! Γιατι ενα λαθος να κανετε σας κοβουν κατευθειαν! Καλη τυχη σε ολους:)
-
- Στρατιώτης
καλημερα. μια ερωτηση εχω. ακουγεται πως θα παρουν κ τους περσινους που εμειναν στην απεξω 1570 ατομα αληθευει; ποσους θα παρουν τελικα; εχω μπερδευτςι
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες