Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DimitrisGR »

Επισης αν εχεις διπλωμα στρατιωτικο μετράει σε μόρια; ειδα το χρήστη paokara που το ανεφερε και ειπα να ρωτησω κι εγω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

DimitrisGR έγραψε:Επισης αν εχεις διπλωμα στρατιωτικο μετράει σε μόρια;ειδα το χρήστη paokara που το ανεφερε και ειπα να ρωτησω κι εγω!

δεν μετράει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παιδιά για να λύσετε ότι απορία έχετε κατεβάστε την τελευταία προκήρυξη. Εκεί λέει αναλύτικα τα μόρια
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ΓΜΑΚ έγραψε:Παιδιά για να λύσετε ότι απορία έχετε κατεβάστε την τελευταία προκήρυξη. Εκεί λέει αναλύτικα τα μόρια

Μα και πάλι και να τη κατεβάσεις δε μιλάει για μορια για το Λιμενικο βρε Γ' ΜΑΚ...

Τι να κατεβασεις; Τελευταια ειναι με συστημα εξετάσεων για Λιμενικο πχ.

ΓΙα ΕΦ ειναι άλλο !

Έχουν / Θα άλλαξουν πολλά!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

DimitrisGR έγραψε:Επισης αν εχεις διπλωμα στρατιωτικο μετράει σε μόρια;ειδα το χρήστη paokara που το ανεφερε και ειπα να ρωτησω κι εγω!

Αν αναφέρεσαι σε διαγωνισμούς του λιμενικού μέχρι σήμερα όχι δεν μοριοδοτείται.
Άν αναφέρεσαι στους ΕΦ μοριοδοτείται το δίπλωμα αυτοκινητου με 100 μόρια (Β κατηγορίας) και απο εκεί και πάνω με 200 μόρια (Γ, Δ, Ε).
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για το στρατιωτικό δεν το γνώριζα. Δημήτρη απλά όταν αναφέρονται μόρια. Το μυαλό μου πηγαίνει στους Ε. Φ εφόσον στο λιμενικό δεν υπάρχει μοριοδότηση.Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για στρατιωτικό ούτε εγώ γνωρίζω να μοριοδοτείται.
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ΓΜΑΚ έγραψε:Για το στρατιωτικό δεν το γνώριζα. Δημήτρη απλά όταν αναφέρονται μόρια. Το μυαλό μου πηγαίνει στους Ε. Φ εφόσον στο λιμενικό δεν υπάρχει μοριοδότηση.Εικόνα

Βρε δεν αντιλέγω...

Σωστα το πάς με τη λογική απλα αν γίνει έτσι και αυτο λογικά θα έρθουν τα ίδια πλάισια μοριοδότησης αλλα και πάλι δεν ειναι πάγιο σαν λογικη... Αυτο θέλω να πω... Μη το παίρνεις και προσωπικα Εικόνα Εικόνα

Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lion »

Ωραια φιλε μου, χαρηκα που σας γνωρισα ολους, παω ν' αυτοκτονησω Εικόνα
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Λογικα ούτε και το δίπλωμα για ταχυπλωο θα ισχύει έτσι;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας και καλες γιορτες... Θελω ν κανω μια ερωτιση (εγω υπηρετησα την στρατιωτικη μου θητεια στην κυπρο στα τεθωρακισμενα.(Ε. Λ. Δ. Υ. Κ 3/1 -5η ΕΜΑ) εχω ακουσει οτι εχω τα ιδια μορια με τις ειδικες δυναμεις. Αν οντως υσχιει εχω πιθανοτιτες να μπω στους Ε. Φ οι κοιταζουν μονο ειδηκες δυναμεις... ; )
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στην προκήρυξη των Ε. Φ. Μόρια παίρνουνε όσοι υπηρετήσανε ειδικές δυνάμεις η έφεδροι αξιωματικοί. Δυστηχώς δεν παίρνεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αγορίνα καταρχήν σε χάσαμε. Που είσαι; Λοιπόν όσον αφορά τους Ειδικούς Φρουρούς θα ήθελα να ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκεις (Α ή Β). Στην Α κατηγορία ανήκουν οι απόφοιτοι ενιαίου λυκείου και στην Β οι απόφοιτοι ΤΕΕ. Στους Ε. Φ παίρνουν ένα ποσοστό 80% απο την Α κατηγόρια σε κάθε προκύρηξη και 20% απο την Β. Άρα όπως καταλαβαίνεις οι βάσεις μεταξύ Α και Β κατηγορίας δεν έχουν καμμιά σχέση.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να περάσεις σαν Ε. Φ. Μοριοδοτείται το απολυτήριο λυκείου - το πιστοποιητικό ξένης γλώσσας - Το εάν έχεις υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις ή σαν Εφεδρος Αξιωματικος - η πολυτεκνία - Τα επαγγελματικά διπλώματα (αυτοκινήτου - μηχανής).
Αν θές μας λές τι και τι έχεις για να σου βγάλουμε τα μόρια ωστε να πάρεις και εσύ μια ιδέα.
Μην απογοητεύεσαι, οι σεκιουριτάδες δεν έχουν κάποιο σύν απο την όλη υπόθεση οπότε άν δουλεύεις σαν σεκιούριτι μόνο γι'αυτο το σκοπό καλύτερα να δηλώσεις παραίτηση.Εικόνα
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Χρονια Πολλα καταρχην αδερφε μου και Χρονια Πολλα σε ολους.

Τωρα μας μαμησες την ψυχολογια Εικόνα Στην Β' μαλλον ανηκω μιας και εχω απολυτηριο Β'Κυκλου ΤΕΕ Ηλεκτρονικων! Απο ξενη γλωσσα, μιλαω αριστα αγγλικα (να 'ναι καλα το Hard Rock/Heavy Metal, τα games και οι ταινιες), αλλα απο μικρος ποτε δεν εβγαλα καποιο πτυχιο (lower κτλ) κι αυτο για λογους οικονομικους. Υπηρετησα στις Ειδικες Δυναμεις σαν Πεζοναυτης (τοτε οι Πεζοναυτες υπαγονταν στις ΕΔ) ! Αν και ειχα ενδειξη ΥΕΑ, δεν δηλωσα να παω α) λογω κοπελιας (ΜΕΓΑΛΗ μ***κια παιδια, μην ακουτε κανεναν) και β) λογω ψαρωματος για τους +5 μηνες θητειας. Πολυτεκνος δεν ειμαι, μιας και εχω εναν μικροτερο αδερφο που βρισκεται στα ΛΟΚ της Ρεντινας! Εχω ομως χωρισμενους γονεις... Γινεται κατι μ'αυτο; Εικόνα
Tελος απο διπλωματα οδηγησης: Β' ερασιτεχνικο και Α' μοτοσυκλετας εως 125cc!

Οπως τα ξαναβλεπω τα πραγματα... Πατο θα πιασουμε παλι ΕικόναΕικόνα
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Ααα, και κατι που ξεχασα... Εχω πτυχιο/πιστοποιηση ΙΕΚ Γραφιστικης αν μετραει καπου Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες