Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
loWer εχω, εχω και ενα διπλωμα κολιμβισης ειχα βγει 3 στον νομο xalkino metallio. Διπλωμα γραφει επανω γνοριζεις εαν παιρνω και απο εκει;
Σάββα και εγώ έχω 3 χρυσά στο tae kwon do λες να πιάνουν για μόρια και αυτά ;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Γεια σας σε ολους παιδια περιμενω τν προκιριξη εδω και καιρο. Εχω βγαλει τ απολιτιριο με 10.7 ενιαιου λυκειου. Ενω τ γιμνασιου με 19. Ατιμες γυναικες. Εχω 1 πτυχιο ξενης γλοσσας, διπλομα αυτοκινιτου, ειμαστε τριτεκνοι, εχω τελειωσει δεα. Χερετε ποσα μορια θ παρω; Επιπλεον λεω να παω σχολι σεκουριτι. Ευχαριστω πολι.
Σάββα τα μόρια σου είναι τα εξής
1070 από το απολυτήριο λυκείου
100 μόρια από το lower
100 μόρια από το δίπλωμα αυτοκινήτου
200 μόρια επειδή είστε τρίτεκνοι
400 μόρια που τέλειωσες σαν ΔΕΑ
η σχολή security δεν σου δίνει μόρια ούτε το χάλκινο μετάλλιο που λες πιο κάτω.1870 μόρια μαζεύεις. Προσπάθησε να βγάλεις δίπλωμα για μοτοσυκλέτα και μοτοποδήλατο να πάρεις και από εκεί 200 μόρια. Και πιστεύω ότι θα έισαι μέσα
Σάββα τα μόρια σου είναι τα εξής
1070 από το απολυτήριο λυκείου
100 μόρια από το lower
200 μόρια επειδή είστε τρίτεκνοι
400 μόρια που τέλειωσες σαν ΔΕΑ
η σχολή security δεν σου δίνει μόρια ούτε το χάλκινο μετάλλιο που λες πιο κάτω.1870 μόρια μαζεύεις. Προσπάθησε να βγάλεις δίπλωμα για μοτοσυκλέτα και μοτοποδήλατο να πάρεις και από εκεί 200 μόρια. Και πιστεύω ότι θα έισαι μέσα
Καλησπερα σας, ονομαζομαι δημητρησ... ειμαι τοπογραφος μηχανικος αλλα ονειρο ζωης ειναι και θα ειναι μεχρι να το πετυχω η εισαγωγη μου στο σωμα της ελληνικης αστυνομιασ... θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει ποσα μορια εχω... και αν εχω ελπιδες να κανω τα χαρτια μου; εχουμε και λεμε... απολυτηριο ενιαιου λ. με 15 και κατι,lower, διπλωμα αυτοκινητου, μηχανης 125, μηχανης απεριοριστου, και το πτυχιο της σχολης στην οποια ημουνα φοιτητης!
εχω ελπιδες η ΤΠρεπει να προσπαθησω για κατι ακομα;
σας ευχαριστω πολυ... τον ιανουαριο λογιακ η νεα προκυρηξη!
σας ευχαριστω πολυ... τον ιανουαριο λογιακ η νεα προκυρηξη!
Να ρωτησω κατι... Αν και δεν ανηκω εκει, απλα ενημερωτικα... Αν καποιος εκανε την θητεια του οχι στις Ειδικες Δυναμεις αλλα στο πεζικο για παραδειγμα... Τι μορια εχει; Αν εχει... Μονο οι Ειδικες Δυναμεις εχουν... ;
-
- Στρατηγός
Για το θεσμό του λιμενικού και των ειδικών φρουρών δεν παίρνεις μόρια...
-
- Στρατηγός
DHMHTRHS έγραψε:Καλησπερα σας, ονομαζομαι δημητρησ... Ειμαι τοπογραφος μηχανικος αλλα ονειρο ζωης ειναι και θα ειναι μεχρι να το πετυχω η εισαγωγη μου στο σωμα της ελληνικης αστυνομιασ... Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει ποσα μορια εχω... Και αν εχω ελπιδες να κανω τα χαρτια μου; Εχουμε και λεμε... Απολυτηριο ενιαιου λ. Με 15 και κατι,lower, διπλωμα αυτοκινητου, μηχανης 125, μηχανης απεριοριστου, και το πτυχιο της σχολης στην οποια ημουνα φοιτητης!
σας ευχαριστω πολυ... Τον ιανουαριο λογιακ η νεα προκυρηξη!
1500 από το απολυτήριο λυκείου
100 μόρια από το lower
200 μόρια από δίπλωμα μηχανής (το απεριόριστο δηλαδή)
1900 μαζεύεις πιστεύω ότι αν βγάλεις και δίπλωμα αυτοκινήτου Δ είσαι μέσα. Το πτυχίο της σχολής σου δεν μετράει.
Λογικα αυτη η απαντηση ειναι για την δικη μου ερωτηση... Κατι αλλο... Σε περιπτωση που στο μελλον χρειαστει... Τι ακριβως θελει να δειξω ωστε να φενεται οτι υπηρετησα Ειδικες Δυναμεις... Απλα. Ενα αντιγραφο του απολυτηριου φτανει... ; Η θελει καμια βεβαιωση απο οταν περασαμε τα ΠΕΝ... ; Μπορει να λεω και βλακειες αυτα που ρωταω. Απλα θελω να μαθω τι παιζει... Ποια ειναι η αποδειξη για ολα αυτα... ;
-
- Στρατηγός
Πιστοποιητικό Τύπου Α'
Σε ευχαριστω γαι την απαντηση γμακ... ετσι οπως τα λες με 1900 δεν ειμαι μεσα ε;
-
- Στρατηγός
Πιστεύω με 2000 θα έισαι σίγουρα μέσα
pedia t epagelmatiko diploma αυτοκινιτου ποσα μορια ς δινει; Ευχαριστω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Γεια σας ρε μαγκες, τι γινεται; Καλως σας ξαναβρηκα!1 χρονο που ελειπα απο το φορουμ εργαζομουν σαν Security στο Ιπποκρατειο Νοσοκομειο Θεσσαλονικης. Τα λεφτα ηταν σκατα μιας και την υπηρεσια αυτη την ειχε ιδιωτικη επιχειρηση και οχι δημοσια (ΑΣΠΙΣ). Για να μην μακρυγορω, το εκανα μονο και μονο για την προκυρηξη των ειδικων φρουρων την οποια πληροφορηθηκα απο οργανα της ταξεως
οτι θα εκδοθει τον Μαϊο του 2010! Και απο αλλες πληροφοριες αστυνομικων, θα ειναι γυρω στους 2000 υποψηφιους.
Κι εγω με την σειρα μου, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει με σιγουρια κανεις (γιατι εχω ακουσει οτι μετραει αυτο) αν η προϋπηρεσια σε διαφορα σωματα ασφαλειας, μετριεται με μορια ή τσαμπα τρωω τον χρονο μου για ψιχουλα; Αυτος βασικα ειναι και ο μονος λογος που καθομαι στην ΑΣΠΙΣ Security :P

Κι εγω με την σειρα μου, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει με σιγουρια κανεις (γιατι εχω ακουσει οτι μετραει αυτο) αν η προϋπηρεσια σε διαφορα σωματα ασφαλειας, μετριεται με μορια ή τσαμπα τρωω τον χρονο μου για ψιχουλα; Αυτος βασικα ειναι και ο μονος λογος που καθομαι στην ΑΣΠΙΣ Security :P
-
- Στρατηγός
TΣάμπα τρως τον χρόνο σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες