Συγχαρητήρια
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Συγχαρητήρια
Να χαιρετίσω και 'γω με τη σειρά μου, ως νεο μέλος. Συγχαρητήρια και για το site και για το φόρουμ, πολύ καλή &αξιόλογη προσπάθεια!
Συγχαρητήρια
Να' σαι καλά, ευχαριστώ πολύ!
Συγχαρητήρια
Αγαπητό skopia.gr Θέλω απλά να σου πώ ένα μπράβο για την καταπληκτική δουλειά που έχεις κάνει και τις έγκυρες πληροφορίες που παρέχεις. Είμαι μητέρα στρατευμένου και το site σας αποτέλεσε την πηγή πληροφοριών για μένα σε ότι αφορά τα έγγραφα που χρειάζεται κάποιος νεοσύλλεκτος να έχει μαζί του και γενικώς μου δώσατε μία κατευθυντήρια γραμμή για το τι συμβαίνει στον κόσμο του στρατού.
Ευχαριστώ και πάλι. Θα σας επισκέπτομαι για να ενημερώνομαι σ' ότι μ' ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ και πάλι. Θα σας επισκέπτομαι για να ενημερώνομαι σ' ότι μ' ενδιαφέρει.
Συγχαρητήρια
Σας ευχαριστώ πολύ.
Αυτή ήταν η πρόθεσή μου πριν από 10 σχεδόν χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησα την δημιουργία του site.
Ωστόσο οι επισκέπτες του site (μέσω του forum) αξίζουν πλέον τα περισσότερα συγχαρητήρια με τις πληροφορίες που προσφέρουν.
Καλή θητεία και στον γιο σας.
Αυτή ήταν η πρόθεσή μου πριν από 10 σχεδόν χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησα την δημιουργία του site.
Ωστόσο οι επισκέπτες του site (μέσω του forum) αξίζουν πλέον τα περισσότερα συγχαρητήρια με τις πληροφορίες που προσφέρουν.
Καλή θητεία και στον γιο σας.
-
- Επιλοχίας
Συγχαρητήρια
Καλησπερα! Πολλα συγχαρητηρια για το site ... δινετε πολλες πληροφοριες και ευκαιριες να λυθουν αποριες... 

Συγχαρητήρια
Ευχαριστώ πολύ, κάθε πρόταση για βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη
-
- Ανθυπασπιστής
Συγχαρητήρια
Όντως το site ειναι φοβερό και πάρα πολυ χρησιμο... Εγώ εχω μπει εδω και έναν μηνα και έχω πάρει πάρα πολες πληροφοριες... Μπράβο yandr
Συγχαρητήρια
Να' σαι καλά...
-
- Υποδεκανέας
- Ενδιαφέροντα: Κυνήγι ανεπιθύμητων
- Επάγγελμα: Φοιτήτρια
Συγχαρητήρια
Συγνώμη παιδιά για τα greeklish δεν ήξερα ότι ειναι τακτική του site.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια
Φιλε yandr, θα ηθελα να σε συνχαρω για το ομορφο αυτο site που ενωνει τους ανθρωπους των ενοπλων δυναμεων και τους υποψηφιους αυτον. Οι πληροφοριες και η ενημερωση που περνουμαι απο εδω ειναι πολυ συμαντικες για εμας. Να εισαι καλα και να συνεχισεις ετσι. 

Συγχαρητήρια
Σε ευχαριστώ Απόστολέ, αν και όπως έχω τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είσαστε εσείς.
Άλλωστε στο forum δεν γράφω μόνος μου!
Άλλωστε στο forum δεν γράφω μόνος μου!
Συγχαρητήρια
Παιδιά Σε λίγες ώρες παρουσιάζομαι και φυσικά που όρεξη για ύπνος... Θα ήθελα όμως πριν παρουσιαστώ Να σας ευχαριστήσω για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες και όλες τις συμβουλές. Πραγματικά συγχαρητήρια yandr, το site είναι η όαση του στρατεύσιμου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους απάντησαν ή συζήτησαν μαζί μου.
Και να ξέρετε οτι δεν θα με χάσετε!
Συγχαρητήρια
Αντώνη να σου ευχηθώ και εγώ καλή θητεία φίλε μου και καλές εμπειρίες να έχεις! Φυσικά μην διανοηθείς να 'χαθείς' καθότι πίστεψέ με είσαι απο τους σημαντικότερους συναδέλφους!
Να σαι καλά φίλε!
Να σαι καλά φίλε!
Συγχαρητήρια
Αντώνιος έγραψε:Παιδιά Σε λίγες ώρες παρουσιάζομαι και φυσικά που όρεξη για ύπνος... Θα ήθελα όμως πριν παρουσιαστώ Να σας ευχαριστήσω για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες και όλες τις συμβουλές. Πραγματικά συγχαρητήρια yandr, το site είναι η όαση του στρατεύσιμου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους απάντησαν ή συζήτησαν μαζί μου.
Καλή θητεία!
Καλύτερα να πέσεις για ύπνο γιατί θα έχεις δύσκολη ημέρα μπροστά σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης