Σχέση μεταξύ στρατεύσιμου και (υπ)αξιωματικού
Ετσι φιλε μου. Κια στις ειδικες δυναμεις ερωτευονται υπαρχει χρονος λιγος αλλα εκμεταλλευσιμος. Ο ερωτας ειναι ελευθερος οταν ομως προκειτε για σχεση φανταρου και ανωτερης λιγο ειναι δυσκολα τα πραγματα απο πλευρας το οτι γινεσαι Βουκινο και απο τις δυο πλευρες. Μετα σε καλει μεσα ο διοικητης σου για την Αξκο -υπξκο-εποπ μιλαω και γινονται οι αναλογες συστασεις. Οσο για το στρατιωτη μπαινει σε κατασταση καραντινας και με την πρωτη ευκαιρια παει πχ σε κανενα φυλακιο. αν ο διοικητης ειναι κανενας "στραβος" και θελει να το τραβηξει το πραγμα πιο πολυ Τιμωρει την ανωτερη και αυτα Ο διοικητης τα περναει στα ατομικα της εγγραφα.
ετσι ειναι η σειρα.
ετσι ειναι η σειρα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Τι λετε ρε παιδια; Δηλαδη εγω αν π. Χ τα "βρω" με την λοχια η την επιλοχια μεσα στο στρατοπαιδο κ την π***ω εκτος στρατοπαιδου θα μου υποβαλουν ποινη; Ρε παμε καλα;
κ αν η κοπελα μου ειναι μονιμος κ υπηρετησω στο ιδιο στρατοπεδο με αυτην, πρεπει δηλαδη να μην την π***ω κ να κανω πως δεν την ξερω;
Αυτα πρωτη φορα τα ακουω.
Φιλε αν βλεπεις οτι σε γουσταρει η γκομενα δωσε το τηλεφωνο σου κ τα λετε εξω...
κ αν η κοπελα μου ειναι μονιμος κ υπηρετησω στο ιδιο στρατοπεδο με αυτην, πρεπει δηλαδη να μην την π***ω κ να κανω πως δεν την ξερω;
Φιλε αν βλεπεις οτι σε γουσταρει η γκομενα δωσε το τηλεφωνο σου κ τα λετε εξω...
Καταρχην δημητρη θα σε παρακαλουσα να εκφραζεσαι καλυτερα μιας και εισαι ιδη μελος. Οχι τοσο χυμα το λεξιλογιο. Εγω ανεφερα το τι γινεται μεσα. Αν εσας τους απ εξω σας φαινονται παραλογα αυτος ειναι ο στρατοςdimitri έγραψε:Τι λετε ρε παιδια; Δηλαδη εγω αν π. Χ τα "βρω" με την λοχια η την επιλοχια μεσα στο στρατοπαιδο κ την πηδαω εκτος στρατοπαιδου θα μου υποβαλουν ποινη; Ρε παμε καλα;
κ αν η κοπελα μου ειναι μονιμος κ υπηρετησω στο ιδιο στρατοπεδο με αυτην, πρεπει δηλαδη να μην την πηδαω κ να κανω πως δεν την ξερω;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Το διορθωσα κριστι... Δεν μιλησα με καποιο υφος η τονο... Οτι ειπα το ειπα με χιουμορ κ χαμογελο!
σορρυ αν καταλαβες αλλιως...

σορρυ αν καταλαβες αλλιως...
Σωστος ο Δημητρης και βαιβαια αμα ειναι καμια καλη Γκομενα και εοναι καυτο μ**ι και βαιαβαια θα κανω κηνηση η οποιος δηποτε αλος.
cristi έγραψε:Μ αρεσει φιλε μου γιαννη που κανεις διαχωρισμο Απλο στρατο που ειναι πζ και στον αλλο που ειναι εδ. Εκει μονο θα σταθω Γιατι αξιζει η σταση. Απο οτι καταλαβαινω δεν ξερεις απο στρατο ε;ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Αμα εισαι στον απλο στρατο οπως πεζικο κανεις οτι θελεις γιατι τα εχουν κανει ολα ισωμα! Εαν εισαι Ε. Δ. Δεν προλαβαινεις να ερωτευτης! Στον στρατο πας για εκπαυδευση για τημν ΠΑΤΡΙΔΑ και οχι για ερωτες!![]()
Ο Γιάννης είναι απόλητα σωστός, ούτε να ξηθείς, ούτε να χ****ς δεν έχεις χρόνο στις ΕΔ. Πεζικό όλα γίνονται.
Αλλά να ερωτευτής γυναίκα στέλεχος ; Είναι η μόνη φορά που θα πω και ο χαρακτήρας της γυναίκας μετράει. Είχαμε και εμείς μια ωραία λοχία αλλά στο στρατό απο χαρακτήρα είναι όλοι καμένη γη, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, απλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πως στο καλό ερωτεύεσαι καμένη γη;
Μιλαμε για σχεση και οχι για ερωτα απλα. Πως ερωτευεσαι καμενη γη; Ε απλα δεν την ερωτευεσαι
Καλο ειναι ολες που Περνουν την πυλη στρατοπεδου για πρωτη φορα να ειναι πολυ προσεχτικες ς αυτα τα θεματα και να μην δινουν τετοιας φυσεως δικαιωματα στην υπηρεσια τους γιατι σιγουρα θα τα βρουν μπροστα τους. Ας κρατουνε τους τυπους και τα προσχηματα και να μην διατυμπανιζουν περιτρανα με διαφορους τροπους οτι ειναι γυναικες γιατι μπορει εσυ να υπηρετεις στη λημνο και τα νεα σου να φτασουν αθηνα
"Σκανδαλο του Ταξίαρχου Α. Φ. Διοικητή μεγάλου στρατοπέδου λίγο έξω από την Αθήνα, οταν μετα απο σεξουαλικη παρενοχληση σε γυναικα ΕΠΟΠ (δεν ειναι η πρωτη που ενοχλει), απομακρυνθηκε απο την θεση του προς ΓΕΕΘΑ μερια και στην θεση του φημολογειται οτι παει ο Υποδιευθυντης της...
Διευθυνσης του Πυροβολικου.
Αλλα οπως παντα οι Αξιωματικοι του Στρατου καλυπτουν ο ενας τον αλλον ενω αμα ηταν κανενας υπαξιωματικος θα τον εσκιζαν" http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_8726.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Ιουν 01, 2010 9:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Το θέμα είναι στρατεύσιμου και υπαξιωματικού και όχι αξιωματικού με υπαξιωματικού. Τελοσπάντων η γνώμη μου είναι ότι ειδικά στον στρατό καμία γυναίκα δεν είναι αθώα. Όλες λιγό πολύ κάνουνε τα γλυκά μάτια και ειδικά σε ανώτερους
Και λίγα λές...
Πρέπει να το ζήσεις αυτό για να το καταλάβεις πραγματικά...
Οι γυναίκες ΕΠΟΠ δεν παλεύονται με τίποτα Λές και έχουν να δούνε άντρα απο την εποχή του ΝΩΕ...
Θεωρώ ότι η περίπτωση του Κ. Ταξίαρχου είναι μεμονωμένη πραγματικά!
Πρέπει να το ζήσεις αυτό για να το καταλάβεις πραγματικά...
Οι γυναίκες ΕΠΟΠ δεν παλεύονται με τίποτα Λές και έχουν να δούνε άντρα απο την εποχή του ΝΩΕ...
Θεωρώ ότι η περίπτωση του Κ. Ταξίαρχου είναι μεμονωμένη πραγματικά!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Όταν η άλλη έρχεται 7 το πρωί και έχει βάλει 50 κιλά άρωμα. Μόνο αθώα δεν είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 01, 2010 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σου λέω δεν παίρνεις χαμπάρι για τι πράγμα μιλάμε!
Είμαι 7.000% σίγουρος ότι μόνο για να κάνει την δουλειά της δεν έμπαινε η συγκεκριμένη εκεί μέσα!
Είμαι 7.000% σίγουρος ότι μόνο για να κάνει την δουλειά της δεν έμπαινε η συγκεκριμένη εκεί μέσα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες