Εργασία μόνιμου στρατιωτικού εκτός στρατού
Εργασία μόνιμου στρατιωτικού εκτός στρατού
Καλησπέρα! Θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας. Ξερω οτι οι στρατιωτικοι απαγορευεται να κανουν 2η δουλεια... Το ιδιο ισχυει και για μουσικος; Δηλαδη αν καποιος ειναι στρατιωτικος μπορει τον ελευθερο του χρονο να παιζει μουσικη σε καποιο μαγαζι.
Δεύτερη δουλειά για στρατιωτικούς
Κοιτα φιλε μου, ειμαι κ εγω μουσικος και αν μπω στο στρατο δεν υπαρχει περιπτωση κανενας αστερατος να μου κοψει το χομπι και το ομορφοτερο πραγμα στον κοσμο. Μπορεις να κανεις οτι θελεις. Κανενα προβλημα
Φτανει να εισαι μαυρος
Γιατι το λες αυτο;
Γιατι εφοσον ανηκεις στους δημοσιους υπαλληλους δεν επιτρεπεται απο το νομο να εισαι μισθωτος... Χωρις ενσημα Μπορεις να κανεις οτι θες.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Εννοειτε ρε παιδια οτι αμα δουλεψεις δευτερη δουλεια θα δουλευεις στην "μαυρη" οπως γινεται στον ιδιωτικο τομεα! Δεν γινεται αλλιως
Για χωρις ενδημα λεμε φιλε μου. Το παιδι λεει να παιζει σε καπιο μαγαζι. Τι ενσημα κολλανε εκει! Μαυρα λεφτα. Πιο καθαρα για την τσεπη δε γινετε.
Καλημερα ρε σειρα. Χαθηκαμε
-
- Υπολοχαγός
Ελα ρε σειρα! Καλημερα! Οντως χαθηκαμε!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
lenwe έγραψε:Καλησπέρα! Θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας. Ξερω οτι οι στρατιωτικοι απαγορευεται να κανουν 2η δουλεια... Το ιδιο ισχυει και για μουσικος; Δηλαδη αν καποιος ειναι στρατιωτικος μπορει τον ελευθερο του χρονο να παιζει μουσικη σε καποιο μαγαζι.
Οι στρατιωτικοί έχουν δυνατότητα να έχουν 2η δουλειά ΜΟΝΟ ως καθηγητές, με την προϋπόθεση ότι θα απασχολούνται εκτός ωρών εργασίας και ζητήσουν σχετική άδεια από την υπηρεσία.
Για τους στρατ. Γιατρούς, οδοντ/τρους κλπ. Επιτρέπεται να εξασκούν την ειδικότητά τους έχοντας ιδιωτικά ιατρεία.
Τι εννοεις;
Κανεις στρατιωτικος δεν επιτρεπεται να εργαζεται εκτος υπηρεσιας, εκτος γιατρων, οδοντιατρων και κτηνιατρων, οι λοιπες ειδικοτητες που εχουν επιστημονικη φυση, δικηγοροι, δικαστικοι, στρατολογοι, οικονομολογοι, πολιτικοι μηχανικοι, χημικοι, ηλεκτρολογοι μηχανικοι του στρατου απαγορευεται να κανουν δευτερη δουλεια το ιδιο και οι μουσικοι, τωρα αν καποιοι δουλευουν ειναι δικο τους θεμα
-
- Υπολοχαγός
Ολοι αυτοι που ανεφερες μια χαρα 2η δουλεια εχουν &Οικονομανε τα αντερα τους! Μην λεμε οτι θελουμε! Ποιος τους ελεγχει; Κανενας! Οποτε αμα θελει ο στρατιωτικος εξτρα χαρτζιλικι θα την κανει την δουλεια του
Ευχαριστω για τς απαντησεις! Εγω ειχα ακουσει πως μουσικος και δασκαλος επιτρεπεται... Φυσικα μουσικος χωρις ενσημα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης