Γυναικεία θητεία
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Γυναικεία θητεία
Μια ερωτηση που σε πολλους θα φανει παραξενη. Μπορει μια γυναικα περα απο πανελληνιες και προκυρηξεις εποπ να υπηρετησει στο στρατο οπως και οι αντρες; Αν εχετε πληροφοριες θα μου φανουν χρησιμες.
ευχαριστω
ευχαριστω
Γυναικεία θητεία
Όχι.
Γυναικεία θητεία
Καλησπέρα... Είχε ακουστεί ότι οι γυναίκες θα μπορούν να υπηρετούν εθελοντικά στον στρατό και θα παίρνουν μόρια για διορισμό στο δημόσιο. Ξέρει κανείς κάτι νεότερο πάνω σε αυτό το θέμα; Έχει αρχίσει να ισχύει μήπως; Ευχαριστώ...
Γυναικεία θητεία
Επομένως η απάντηση είναι ότι κανένας δεν έχει ακούσει τίποτα σχετικό.
Εμένα μου ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας για πρακτικούς και μόνο λόγους.
Εμένα μου ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας για πρακτικούς και μόνο λόγους.
Γυναικεία θητεία
Το είχα διαβάσει κάπου και χάρηκα, αλλά τζάμπα χάρηκα απ'ότι κατάλαβα... Σε ευχαριστώ που απάντησες...
Γυναικεία θητεία
Εγω ειμαι απο την Ελλαδα και οι γωνεις μου βεβαια ειναι ελληνες δεν ξερω αν τηα σας κοθστει παραξενο αλλα θελω να καταταγω στο στρατο και ας ειμαι γυναικα μηπως ξερεται πως και αν γινεται;(ειμαι πανω απο 18)
Γυναικεία θητεία
Θελεις να επαναλλαβεις την ερωτηση σου ποιο καθαρα;
Γυναικεία θητεία
Λογικα εννοει πως θα μπει στο στρατο! Με το να περιμενεις να βγει η προκηρυξη για εποπ στο στρατο! Για να δωσεις πανελληνιες να μπεις σμυ χλωμο το κοβω αφου λες οτι εισαι πανω απο 18 αλλα ποτε δεν ειναι αργα!
Γυναικεία θητεία
Γεια σας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Γινετε να μπουν γυναικιες στο στρατο αλλα μονο για 9 μηνες σαν θητεια δλδ και οχι κατι μονημο;
ειμαι 17μιση χρονων και θελω και εγω να ζησω αυτην την τοσο χαλια εμπειρια που λεγεται στρατος.
ειμαι 17μιση χρονων και θελω και εγω να ζησω αυτην την τοσο χαλια εμπειρια που λεγεται στρατος.
Γυναικεία θητεία
Τσούκου...
Γυναικεία θητεία
9 μήνες θα έχετε άλλες χάλια εμπειρίες εσείς (έτσι τουλάχιστον φωνάζετε πως είναι). Αν έχεις όρεξη για 9 μήνες φασίνα, λάντζα και όλα τα συναφή, μπορείς να τα κάνεις και στο σπίτι σου και να κάνεις κάποιον πολύ ευτυχισμένο. Δεν είναι ότι θα μάθεις και κάτι άλλο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Γυναικεία θητεία
Χαχαχα το τελευταίο σχόλιο "έγραψε"
Γυναικεία θητεία
Να σας κανω μια ερωτηση. Για να καταταγει μια γυναικα στον στρατο τι θα πρεπει να κανει ; 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Γυναικεία θητεία
eleni15 έγραψε:Να σας κανω μια ερωτηση. Για να καταταγει μια γυναικα στον στρατο τι θα πρεπει να κανει ;
Aπό το σχολείο μέσω πανελλήνιων σε στρατιωτικές σχολές, υπάρχει ήδη θέμα για τις σχολές δες εδώ /forum/forum_topics.asp?FID=28 και υπάρχει και ο άλλος τρόπος μέσω προκηρύξεων Επαγγελματιών Οπλιτών που δε στο συνιστώ γιατί δεν γνωρίζει κανένας αν συνεχιστεί η καταργηθεί ο θεσμός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες