Πότε να βάλω βύσμα;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια.. Είμαι φοιτητης και σκοπευω να τελειωσω τον σεπτεμβριο. Διεκοψα την αναβολη μου και μπαινω μεσα Νοεμβριο.. Εχω καποιο βισμα αλλα αυτος μου λεει συνεχεια να ερθει το χαρτι της καταταξης, και μετα θα ενεργησει για να μπορεσει να με χωσει αεροπορια. Να τον πιστεψω, γινεται... Μπορει δηλαδη να μου ερθει να παρουσιασθω πεζικο και μετα να γυρισει το πραγμα για αεροπορια...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από yandr »

Στην Ελλάδα βρίσκεσαι και όλα πιθανά είναι.

Μπορεί να γίνει μετάταξη αφού έρθει το σημείωμα κατάταξης, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο βύσμα.
Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από Green Berets »

To εχω ακουσει και εγω αυτο, χωρις να σου δινω και
ορκο παντως οτι γινεται και μετα το σημειωμα καταταξης
μεταταξη...
Rojoblanco
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από Rojoblanco »

πρεπει να ειναι πολυ καλο το βυσμα για να γινει... παντως δεν ειναι κ απιθανο!!
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από ILARXOS »

Αν και αργά, για όποιον τελοσπάντων βλέπει το συγκεκριμένο θρεντ...

Φίλε ακριβώς ανάποδα τα ήξερα!
δηλαδή, κάνεις άμεσες ενέργεις για μετάταξη (Αίτηση στο Σ. Γ + πιστοποιητικό τύπου Α)
ΠΡΟΤΟΥ σου έρθει το χαρτί. Μετά... Τα πράγματα δυσκολεύουν...

Στα λέω γιατί τραβιόμουν μήνες με τέτοια πράγματα (3 φορές αίτηση, αλλά αν δεν τύχαινε στο 90' κάποιο πρόσωπο στο ΓΕΕΘΑ, δεν θα την έπαιρνα τη μετάταξη... )
BigBadWolf
Πολίτης
Πολίτης

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από BigBadWolf »

Καλησπερα σας πριν ενα μηνα εκοψα την αναβολη ειμαι στο στρατο ξηρας και θελω να παω διαβιβασεις. Μου ειπανε οτι πρεπει να βαλω βυσμα, γιατι ειναι απο τις δυσκολες ειδικοτητες και οτι δεν αρκει μονο το πτυχιο Εικόνα Ποτε ειναι καλυτερο να ενημερωσω το μεσον μου; Τωρα οπου ειναι αρχη Ή προς το τελος; Παρουσιαζομαι νοεμβριο σας ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
D.S.
Posts in topic: 2

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από D.S. »

BigBadWolf έγραψε: Καλησπερα σας πριν ενα μηνα εκοψα την αναβολη ειμαι στο στρατο ξηρας και θελω να παω διαβιβασεις. Μου ειπανε οτι πρεπει να βαλω βυσμα, γιατι ειναι απο τις δυσκολες ειδικοτητες και οτι δεν αρκει μονο το πτυχιο Εικόνα Ποτε ειναι καλυτερο να ενημερωσω το μεσον μου; Τωρα οπου ειναι αρχη Ή προς το τελος; Παρουσιαζομαι νοεμβριο σας ευχαριστω.

Iσχύει αυτό που λες τότε θα πρέπει να ενημερώσεις από τώρα όποιον έχεις ως μέσον Εικόνα για να σε έχουν στα υπ' όψην τους και φυσικά Να του το θυμίσεις Και την προηγούμενη μέρα από την ημέρα που είναι να παρουσιαστείς!

Καλή θητεία να έχεις!

giorgos1986
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από giorgos1986 »

Ρε μεγαλε γιατι θες να βαλεις βυσμα στο στρατο; Τι φοβασε δλδ οτι θα παθεις; Ή οτι θα σου κανουν; Δεν ειναι φυλακες ξερεις. Θες να λουφαρεις και να εισαι ολο στο σπιτακι σου;Sorry κιολας δεν εχω τπτ μαζι σου αλλα το ολο θεμα του βυσματος με εκνευριζει απιστευτα.
Loomit
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από Loomit »

BigBadWolf έγραψε: Καλησπερα σας πριν ενα μηνα εκοψα την αναβολη ειμαι στο στρατο ξηρας και θελω να παω διαβιβασεις. Μου ειπανε οτι πρεπει να βαλω βυσμα, γιατι ειναι απο τις δυσκολες ειδικοτητες και οτι δεν αρκει μονο το πτυχιο Εικόνα Ποτε ειναι καλυτερο να ενημερωσω το μεσον μου; Τωρα οπου ειναι αρχη Ή προς το τελος; Παρουσιαζομαι νοεμβριο σας ευχαριστω.

Φιλε 1ον αν οι διαβιβασεις ηταν δυσκολες θα ηταν μονο στις ειδικες δυναμεις γιατι μονο εκει ειναι τα δυσκολα.2ον κατι βυσματα σαν εσενα χαλανε τον στρατο, γιατι ρε φιλε δηλαδη να βαλεις μεσον;

Δεν μπορεις να πας οπου σε στειλουν; Εμεις ειμαστε βλακες που παμε οπου μας στελνουν; Τελος παντων καλη θητεια εκει στα δυσκολα... ΕικόναΕικόνα

thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από thrakiotis »

Εαν γινει πολεμος [λεμε τωρα] θα βαλεις βυσμα για να μην πας πρωτη γραμμη; Η θα εισαι απο τους πρωτους που θα φυγει για ελβετια;

Άβαταρ μέλους
D.S.
Posts in topic: 2

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από D.S. »

Loomit έγραψε:[Φιλε 1ον αν οι διαβιβασεις ηταν δυσκολες θα ηταν μονο στις ειδικες δυναμεις γιατι μονο εκει ειναι τα δυσκολα.2ον κατι βυσματα σαν εσενα χαλανε τον στρατο, γιατι ρε φιλε δηλαδη να βαλεις μεσον;

Δεν μπορεις να πας οπου σε στειλουν; Εμεις ειμαστε βλακες που παμε οπου μας στελνουν; Τελος παντων καλη θητεια εκει στα δυσκολα... ΕικόναΕικόνα

Πες τα, πες ταΕικόναΕικόναΕικόνα"Εκεί στα δύσκολα"ΕικόναΕικόναΕικόνα

Να ρωτήσω: Όταν κάποιος μπαίνει "κάπου" στο στρατό με βύσμα έχει το βαθμό του Υποδεκανέα ή του Πολύμπριζου;ΕικόναΕικόναΕικόνα

Όσοι πάνε για Δ. Ε. Α με βύσμα όταν τελειώσουν τη θητεία τους παίρνουν το βαθμό του Στρατηγού;ΕικόναΕικόναΕικόνα

Ο. Κ. Εντάξει... Πολύ παίξαμε... Ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι...

Αλλά φιλαράκο μου μην το πολυαναφέρεις από 'δω και από κει ότι έχεις βύσμα όταν μπεις μέσα γιατί θα φας τρελό κράξιμο!

Αυτά από μενα!

TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Βύζμα μεγάλο η μικρό έχει το 80-90% των εφέδρων. Το θέμα είναι πόσο δυνατό και αποτελεσματικό είναι. Κιεγώ υποτίθεται ότι κάτι είχα και αντί για Σαλαμίνα που πήγε το 90% της σειράς μου βρέθηκα στην Σούδα. Καλό πάντως είναι να προλάβεις το χαρτί πριν έρθει γιατί για να κάνεις μετάταξη πρέπει να υπογράψει ο υπουργός. Πράγμα όχι πολύ εύκολο ιδίως τώρα που ακούγεται ότι θα καταργηθούν οι μετατάξεις. Το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να υποχρεώνεσαι πλέον για 9 μήνες θητεία εκ των οποίων μόνο οι 4-5 είναι παραμεθώριος.

Τι να πούμε κιεμείς που κάναμε 21 μήνες

Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Πότε να βάλω βύσμα;

Δημοσίευση από Athan »

Οι μεταταξεις καταργηθηκαν με το 9μηνο.
να σημειωσο οτι 9μηνο μειωθηκε μονο στον Σ. Ξ. Οποτε λιγο κουτο να ζητησεις μεταταξη για Π. Α.
γιαυτο το λογο και μεσα στο 2010 θα μεινει μονο ο στρατος ξηρας για κληρωτους.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες