οχι. Δεν εχει πνευμα το σπιτι μου αν εννοεις αυτοαιας έγραψε:Καλα κατα αρχην ξεπερασε το "μαυροφορεμενη γυναικα"... Δεν ισχυει. Στον ξυπνιο σου νομισες καμια φορα οτι το ειδες φευγαλεα;(μεσα στο σπιτι παντα).
Μόρα: ο μύθος του ύπνου
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: μονο καλα
- Επάγγελμα: υπαλληλακος
εεε... Ειπαμε ασε αυτες τις ***** γιατι θα φυγω και εγω...Kostas13 έγραψε:λενε οτι ηταν Μια Απτις κορες του αδαμ η οποια ειχε στο μυαλο της το sex και οτι εκανε sex με τον αδαμ. Ετσι Ο θεος την εξορισε Με αποτελεσμα να ζηταει εκδικηση απο αντρεςcristi έγραψε:Ε μα τι; Ασε που φοβαμαι κιολας αλλα δεν πιστευω σε νεραιδες κλπ
απο γκρεμο εχω νιωσει να πεφτω. Τα αλλα οχι.Nassos έγραψε:Πυροβολισμό στη πλάτη έχετε νιώσει; Δάγκωμα σκύλου; Ότι πέφτετε από γκρεμό και ξυπνάτε αμέσως λές και πέφτεις στο σώμα σου;
-
- Ανθυπασπιστής
δεν εννοω "πνευμα" ... Οτι και αν εννοεις με αυτη τη λεξη.Kostas13 έγραψε:οχι. Δεν εχει πνευμα το σπιτι μου αν εννοεις αυτοαιας έγραψε:Καλα κατα αρχην ξεπερασε το "μαυροφορεμενη γυναικα"... Δεν ισχυει. Στον ξυπνιο σου νομισες καμια φορα οτι το ειδες φευγαλεα;(μεσα στο σπιτι παντα).
Μα τι θα ακουσουμε καλε αλλο τετοια ωρα;

καταρχην αυτα που λεω δε τα λεω απτο μυαλο μου. Τα διαβαζωαιας έγραψε:δεν εννοω "πνευμα" ... Οτι και αν εννοεις με αυτη τη λεξη.Kostas13 έγραψε:οχι. Δεν εχει πνευμα το σπιτι μου αν εννοεις αυτοαιας έγραψε:Καλα κατα αρχην ξεπερασε το "μαυροφορεμενη γυναικα"... Δεν ισχυει. Στον ξυπνιο σου νομισες καμια φορα οτι το ειδες φευγαλεα;(μεσα στο σπιτι παντα).
-
- Ανθυπασπιστής
αριστερο χερι στο υψος του αγκωνα;Nassos έγραψε:Ναι έχω μια σαμπρελίτσα. Το δάγκωμα του σκύλου το ένιωσα στο αριστερό μου χέρι.
Μα βρε παιδια ακουστε
Πανω ο τιτλος λεει μυθος. Οποτε γιατι μεσα στη νυχτα το συζητουμε;

αιας έγραψε:αριστερο χερι στο υψος του αγκωνα;Nassos έγραψε:Ναι έχω μια σαμπρελίτσα. Το δάγκωμα του σκύλου το ένιωσα στο αριστερό μου χέρι.
Κάτω από το αγκώνα και στο μέσον μεταξύ αυτού και του καρπού.
-
- Ανθυπασπιστής
Κωστα δεν ειπα οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
αιας έγραψε:Σε "παρατηρουσε"; Ενιωσες οτι εσκυβε πανω σου, οτι απλα ειδες μια "αιωρηση";

ελα ντε. Μυθος λεει. Σε εσενα αια δεν σου εχει τυχει κατι τετοιο παραξενο;cristi έγραψε:Μα βρε παιδια ακουστεΠανω ο τιτλος λεει μυθος. Οποτε γιατι μεσα στη νυχτα το συζητουμε;
Αντε παιδια καλο βραδυ. Ζαλιστηκα απο τις αιωρησεις. Καλο μυθο

-
- Ανθυπασπιστής
αντε βρε ρεμαλι που εισαι;Su-35 έγραψε:αιας έγραψε: Σε "παρατηρουσε"; Ενιωσες οτι εσκυβε πανω σου, οτι απλα ειδες μια "αιωρηση";
αυτο λεω κ εγω αλλα εσυ νευριαζεις κ λες οτι θα φυγειςαιας έγραψε:Κωστα δεν ειπα οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες