tsiripobina έγραψε: Μηπως δινουν και αλλα πραγματα στις μοναδες στους φανταρους ή οσα εδωσαν εδωσαν στο κεντρο; Τι ειναι χρησιμο για το κρυο και τι επιτρεπεται;
Ναι μας δίνουνε στην μονάδα κι'άλλα πράγματα. Όπλο, κράνος και εξάρτηση ισοθερμικά τώρα που χειμωνιάζει είναι η καλύτερη λύση. Γάντια επιτρέπανε κασκόλ όχι.
tsiripobina έγραψε:Η Θερμάστρα τσέπης ποσο χρησιμη ειναι; Κ τι χρηση εχει βασικα. Δλδ που την χρησιμοποιουν;
Πολύ χρήσιμη. Ιδέα δεν είχα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Αν είχα έστω μια όταν υπηρετούσα, τα χέρια μου θα παρέμεναν ζεστά για ώρες.
Το βάζεις στη τσέπη είτε του χιτωνίου είτε του παντελονιού. Το μέγεθος είναι όσο η παλάμη των χεριών μας και μια "μπάρα" καυσίμου σε κρατάει ζεστό για 8-9 ώρες. Φυσικά δεν κοιμάσαι με τη θερμάστρα αναμέννη.
Εάν πρόκειται να αγοράσεις κάτι τέτοιο, ζήτα από τον πωληή να σου δείξει πώς ανάβεις μια μπάρα καυσίμου.
tsiripobina έγραψε:Η Θερμάστρα τσέπης ποσο χρησιμη ειναι; Κ τι χρηση εχει βασικα. Δλδ που την χρησιμοποιουν;
Πολύ χρήσιμη. Ιδέα δεν είχα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Αν είχα έστω μια όταν υπηρετούσα, τα χέρια μου θα παρέμεναν ζεστά για ώρες.
Το βάζεις στη τσέπη είτε του χιτωνίου είτε του παντελονιού. Το μέγεθος είναι όσο η παλάμη των χεριών μας και μια "μπάρα" καυσίμου σε κρατάει ζεστό για 8-9 ώρες. Φυσικά δεν κοιμάσαι με τη θερμάστρα αναμέννη.
Εάν πρόκειται να αγοράσεις κάτι τέτοιο, ζήτα από τον πωληή να σου δείξει πώς ανάβεις μια μπάρα καυσίμου.
Την αναβουμε και την κραταμε αναμενη πανω μας; Δεν υπαρχει κινδυνος να καει;
Το καλυτερο δωρο ειναι να κανει η κοπελα κατι σεξι κ ρομαντικο για το αγορι της... Μια κινηση που σιγουρα θα εκτιμησει :) οσο για κατι υλικο... Κ εγω εψαχνα κατι τετοιο αλλα δυστυχως τα ειχε προμηθευτει ολα οποτε δεν του εχω παρει κτ ακομα... Παντως θεωρω οτι το να εχει τη συμπαρασταση της κοπελας του ειναι το καλυτερο δωρο!
Με αφορμη τον τιτλο του θεματος ο οποιος ειναι ενδιαφερον, το μεγαλυτερο δωρο για φανταρο ειναι το να "βαλεις Πλατη"σε ενα προσωπικο του προβλημα κ να παρει μια απρογραμματιστη αδεια. Ετσι μονο καθιερωνεσαι στην συνηδηση του κοσμου. Οταν εισαι ανθρωπος πρωτα, κ μετα δεκανεας, λοχαγος, κοκ