Δώρο για φαντάρο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Δώρο για φαντάρο
Τα ισοθερμικα θα ειναι πολυ χρησιμα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα! Κανενα i-pod η κανενα mp3 πως σου φαινεται; : -)
Dum spiro spero
Δώρο για φαντάρο
Μερικές επιλογές, αναλόγως των δυνατοτήτων σου
1) Αδιάβροχο Poncho για τις σκοπιές-περίπολα (20 Ευρώ, άντε 25)
2) Γάντια και μάσκα full-face με επένδυση thinsulate (το πολύ 15 Ευρώ, ίσως και φθηνότερα)
3) Υπνόσακος για θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου (35 Ευρώ το πολύ)
4) Τζάκετ τύπου Gore-tex με εσωτερική επένδυση fleece (80-100 Ευρώ περίπου, αναλόγως κατασκευαστή)
5) Σακίδιο πλατης 65 λίτρων ή 75 λίτρων σε παραλλαγή Ελληνικού Στρατού (μάξιμουμ 50 Ευρώ)
6) Χιτώνιο-παντελόνι rip-stop (ενισχυμένες ραφές σε πολλά σημεία, κάπου 70 Ευρώ), απλώς θα πρέπει να πάει και σε ράφτη.
7) Θερμάστρα τσέπης (6.50 με 7 Ευρώ, με τα καύσιμα πάει 10).
Πρότεινα απλά και όχι πολύ ακριβά πράγματα.
1) Αδιάβροχο Poncho για τις σκοπιές-περίπολα (20 Ευρώ, άντε 25)
2) Γάντια και μάσκα full-face με επένδυση thinsulate (το πολύ 15 Ευρώ, ίσως και φθηνότερα)
3) Υπνόσακος για θερμοκρασίες μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου (35 Ευρώ το πολύ)
4) Τζάκετ τύπου Gore-tex με εσωτερική επένδυση fleece (80-100 Ευρώ περίπου, αναλόγως κατασκευαστή)
5) Σακίδιο πλατης 65 λίτρων ή 75 λίτρων σε παραλλαγή Ελληνικού Στρατού (μάξιμουμ 50 Ευρώ)
6) Χιτώνιο-παντελόνι rip-stop (ενισχυμένες ραφές σε πολλά σημεία, κάπου 70 Ευρώ), απλώς θα πρέπει να πάει και σε ράφτη.
7) Θερμάστρα τσέπης (6.50 με 7 Ευρώ, με τα καύσιμα πάει 10).
Πρότεινα απλά και όχι πολύ ακριβά πράγματα.
Δώρο για φαντάρο
to καλυτερο δωρο που θα μπορουσες να του κανεις ειναι να του συμπαρασταθεις, να κατανοεις αυτα που θα σου λεει για το στρατο τις εξαρσεις του τα νευρα του, να του εισαι πιστη να μην του πας κοντρα και βεβαια ολα αυτα να του τα δειχνεις. Ολα τα αλλα τα δωρα τωρα ειναι συμβολικα.

Δώρο για φαντάρο
Προσωπικά δεν θα ήθελα ένα δώρο για τον στρατό.
θα προτιμούσα ένα διήμερο σε κάποιο νησί.
Και δεν χρειάζεται να μου το πληρώσει η κοπέλα φυσικά. Αρκεί που το σκέφτηκε και που βρήκε το χρόνο να πάμε.
Με την κοπέλα μου είχαμε πάει στη Σύρο.
θα προτιμούσα ένα διήμερο σε κάποιο νησί.
Και δεν χρειάζεται να μου το πληρώσει η κοπέλα φυσικά. Αρκεί που το σκέφτηκε και που βρήκε το χρόνο να πάμε.
Με την κοπέλα μου είχαμε πάει στη Σύρο.
Δώρο για φαντάρο
Σωστο σας βρισκω κ διαχειριστα

- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Δώρο για φαντάρο
αυτό και με την πρώτη ευκαιρία μια μαγική βραδιά ξέρω'γω...cristi έγραψε:to καλυτερο δωρο που θα μπορουσες να του κανεις ειναι να του συμπαρασταθεις, να κατανοεις αυτα που θα σου λεει για το στρατο τις εξαρσεις του τα νευρα του, να του εισαι πιστη να μην του πας κοντρα και βεβαια ολα αυτα να του τα δειχνεις. Ολα τα αλλα τα δωρα τωρα ειναι συμβολικα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Δώρο για φαντάρο
Ενταξει απο υπομονη και κατανοηση οτι μπορω κανω και εγω, ανθρωπος ειμαι. Οσο για το ταξιδι καλα θα ηταν, θα αφιερωνα και χρονο και χρημα αλλα το προβλημα ειναι ο δικος του χρονος. Καθοτι νεοσυλλεκτος δυστυχως δεν εχει παρει ακομη "γερες" αδειες.
οσο για δωρο, του πηρα ενα βιβλιο να περασει την ωρα του μιας και κατι τετοιο ηθελε (βεβαια η υποθεση δεν ξερω αν θα του αρεσει αλλα δεν με νοιαζει
) και του πηρα ενα κασκολ για τις κρυες μερες. Παντως πηρα πολλες ιδεες και για επομενα δωρα απλα τωρα επειδη ειναι αρχη και ολιγον ψαρωμενος δε θελω να τον φερω σε δυσκολη θεση με κατι που "υποτιθεται" ελεγχεται.
Σας ευχαριστω πολυ

Σας ευχαριστω πολυ

- nick13
- Λοχίας
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: anything
- Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after
Δώρο για φαντάρο
πως σας φανηκε ο τοπος μου κυριε στραταρχα ;yandr έγραψε: Προσωπικά δεν θα ήθελα ένα δώρο για τον στρατό. Θα προτιμούσα ένα διήμερο σε κάποιο νησί. Και δεν χρειάζεται να μου το πληρώσει η κοπέλα φυσικά. Αρκεί που το σκέφτηκε και που βρήκε το χρόνο να πάμε. Με την κοπέλα μου είχαμε πάει στη Σύρο.
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Δώρο για φαντάρο
Έχει ωραίες παραλίες. Να'χε και λίγο παραπάνω πράσινο θα ήταν καλύτερα.
Δώρο για φαντάρο
Να μην παμε δηλ προτεινεις;

Δώρο για φαντάρο
Σαφως και θα πουμε

-
Δώρο για φαντάρο
Η Θερμάστρα τσέπης ποσο χρησιμη ειναι; Κ τι χρηση εχει βασικα. Δλδ που την χρησιμοποιουν;
-
Δώρο για φαντάρο
Λοιπον εχω μπει σε λουκι και ψαχνω αλλα δυσκολευομαι. Σκεφτομαι καποια φαση να του παρω καποια πραγματα για το στρατο που θα του φανουν χρησιμα στο κρυο εφοσον δεν θα εχει τη ζεστασια της αγκαλιας μου
. Εχω ακουσει για ισοθερμικα εσωρουχα/καλτσες/φουτερ κλπ. Επισης επιτρεπονται τα κασκολ και τα γαντια εκει μεσα; Μηπως δινουν και αλλα πραγματα στις μοναδες στους φανταρους ή οσα εδωσαν εδωσαν στο κεντρο; Τι ειναι χρησιμο για το κρυο και τι επιτρεπεται;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες