Χαιρεται παιδια, θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Θελω να παρω ενα δωρο στο αγορι μου που ειναι φανταρος αλλα δε ξερω τι. καποιο πουλοβερακι; Εφοσον ομως τα πολιτικα ρουχα στον στρατο ειναι λιγα δε θα το εχει τοσο πολυ αναγκη. Καποιο κασκολ; Ειναι χρησιμο τωρα που πιανουν κ τα κρυα ή περιττο; Καποιο λογοτεχνικο για τον ελευθερο χρονο; Τι χρειαζεται ενας φανταρος με λιγα λογια;(εκτος απο γυναικα, δε του παιρνω καμια ) Θα με βοηθουσατε πολυ αν απαντουσατε.
tsiripobina έγραψε:Χαιρεται παιδια, θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Θελω να παρω ενα δωρο στο αγορι μου που ειναι φανταρος αλλα δε ξερω τι. καποιο πουλοβερακι; Εφοσον ομως τα πολιτικα ρουχα στον στρατο ειναι λιγα δε θα το εχει τοσο πολυ αναγκη. Καποιο κασκολ; Ειναι χρησιμο τωρα που πιανουν κ τα κρυα ή περιττο; Καποιο λογοτεχνικο για τον ελευθερο χρονο; Τι χρειαζεται ενας φανταρος με λιγα λογια;(εκτος απο γυναικα, δε του παιρνω καμια ) Θα με βοηθουσατε πολυ αν απαντουσατε.
Ένα antipalevon και ένα palevotanin
Ενα ζευγάρι γάντια και ένα full-face για το κρύο μια χαρά είναι. Εκτός και άν τα έχει ήδη.
Διαφορετικά, ψάξε για υπνόσακο για χαμηλές θερμοκρασίες ή ένα ισοθερμικό σέτ (χιτώνιο-σκελέα). Δεν χρειάζεται να'ναι κάτι ακριβό.
Για Υπνοσακο εχω ακουσει πολλα, αλλοι λενε οκ επτρεπεται, αλλοι θα βρεις μπελα κλπ και δε θελω να του δημιουργησω προβλημα. Εσωθερμικα; Δε τους δινουν εκει περα; Ετσι νομιζω...
Για Υπνοσακο εχω ακουσει πολλα, αλλοι λενε οκ επτρεπεται, αλλοι θα βρεις μπελα κλπ και δε θελω να του δημιουργησω προβλημα. Εσωθερμικα; Δε τους δινουν εκει περα; Ετσι νομιζω...
Ρώτα τον εάν επιτρέπεται ή όχι ο υπνόσακος εκεί που υπηρετεί.
Αυτά που δίνει ο Στρατός δεν θα έλεγα ότι κρατάνε και πολύ. Ενώ η δική μου σκελέα άντεξε, το χιτώνιο ξηλώθηκε και φοραγα ειδικό ισοθερμικό.
Κάτι άλλο θα ήταν ένα αδιάβροχο poncho γιατί αυτά που δίνουν είναι χάλια μαύρα.
Εκτός από τον υπνόσακο, που είναι το πλέον καλύτερο και χρησιμότερο δώρο, μπορείς να του φτιάξεις ένα καλάθι που θα περιέχει: Μωρομάντηλα,Dettol, χοντρές κάλτσες, εσώρουχα, 1 (-2-3) κούτα/ες με τα τσιγάρα της αρεσκείας του (εαν καπνίζει), πάτους για τις αρβήλες καθώς και ένα φακελάκι (εντελώς προαιρετικό) με χρήματα για τα πρώτα έξοδα (ή να πω καλύτερα... Τις πρώτες εξόδους!). ΑΑΑΑ! Να μην ξεχάσω... Και ένα Psp ή οτιδήποτε τύπου "Gameboy"! Όλα αυτά σου τα λέω τελειως σοβαρά και δεν τα λέω για να σε πειράξω! Αφενός θα του κάνεις δώρο ότι ακριβώς χρειάζεται και αφετέρου θα γελάσετε πολύ! Στα λέω εκ πείρας μιας και το δικό μου αγόρι παρουσιάστηκε τον Αύγουστο!
Διόρθωση! Ξαναδιάβασα το post σου και είδα οτι το αγόρι σου είναι ήδη φαντάρος! Μπορείς να αγνοήσεις αυτά που έγραψα πριν για τσιγάρα, μωρομάντηλα κ. Λ. Π και να λάβεις υπ' όψιν σου το Psp και οτιδήποτε αυτού του είδους για να περνάει την ώρα του!
Ναι πολυ σωστη η παρατηρηση του στραταρχα, να απαντησουν αυτοι που υπηρετησαν το τι θα επιθυμουσαν απο τις κοπελες τους! Πολυ καλες ιδεες καλη μου σου εδωσαν ο Νασος κ η Ελενη:-)
Προσπαθω να τον ρωτησω απεξω απεξω τι χρειαζεται και δε με βοηθαει Ας πουμε για τα εσωθερμικα που του εριξα μια μπιχτη μιας και παραπονιεται οτι κρυωνει λεει οτι δε θελει, καλα καλα μονο φανελα φοραει κατω απ'το τζακετ (κ μετα παραπονιεται οτι κρυωνει) οσο για το psp λιγο ακριβουτσικο βγαινει και δεν διαθετω πολλα Τι αλλο σπαω το κεφαλι μου.