Γνωριμία υποψηφίων ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από DinosV »

Προσωπικα εξεφρασα την απορια μου αν το ατομο με το ονομα Τζορτανιστα με τα κεφαλαια γραμματα κ με τα μικρα γραμματα ταυτιζονται.

Αυτο που λες με τους εξυπνους κ τους ηλιθιους που κολλαει βρε συ γιατι εγω δεν εχω καταλαβει;

Μηπως ειπα εγω κατι που σε πειραξε; Θελω να μου το πεις!
tzordanista
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzordanista »

Οχι απιδί μου κανένα προβλημα! Μην ακούω κα΄τι τετοιο! Απλά κάποιος να σου πω τώρα ακριβώς δεν θυμάμαι είπε ενα καλό ασχετικά με αυτούς που πάνε χαλαρά για τις εξετάσεις και για άλλους που το πέρνουν πιο σοβαρά ή κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων δεν το θυμάμαι και καλά... Μην κάνω και λάθος και προσβάλλω κάποιον από εσας χωρίς να το θέλω! Τ θέμα θεωρείτει λήξαν. Απλά ίσως δεν διάβασα σωστά κάποια απάντηση και παρερμήνευσα τα λεγόμενα κάποιου! ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Ολα καλα, μην αγχωνεσαι...
tzordanista
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Απλά για μέναδεν κατάλαβα τι εννοούσατε όταν ρώτουσατε ότι εμφανίζομουν ως πολίτης και όχι ως μέλος! Απλά είναι αρχή και δεν ξέρω πως λειτουργεί το φορουμ και δεν καταλάβαινα ακριβως τι ρωτούσατε για μενα! Αυτό... Συγγνωμη και πάλι αν έγραψα κάτι που ενόχλησε! Δεν ήθελα κατι τετοιο!
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Τζορντανιστα ολα ειναι μια χαρα... Δεν εγινε κ τιποτα σιγα...

ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, οποιος θελει την ακολουθει και το κανει.

Ειναι απο τους μοναδικους λογους που χρησιμοποιω το Facebook, για το λογο αυτο οσοι εχουν κ το χρησιμοποιουν κ θελουν να γινουμε Facebook friends, ας μου στειλει αιτημα φιλιας, η υπογραφη μου ειναι παραπομπη για την προσωπικη μου σελιδα.
tzordanista
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αγαπητέ DinoV Καλημέρα πρώτα απ όλα αλλά για παράδειγμα εγώ δεν έχω ούτε ασχολούμε με το facebook! Οπότεθα μείνω μέχρι αυτό το στάδιο! Χαχαχαχαχα... Δυστυχώς μόνο e-mail διαθέτει το κατάστημα! Καλή μερα να χουμε όλοι μας!
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dimitris_wolf »

Καλημερα Ντινο, εκανα αιτημα φιλιας, καλη φαση αυτη με το facebook.

CHRISTA26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από CHRISTA26 »

Εικόναπαιδια και εγω σχετικα καινουργια ειμαι εδω! νιωθω λιγο ανακουφισμενη που βλεπω και αλλες κοπελες!
AEROPORINA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AEROPORINA »

Η ιδεα σου ειναι αρκετα καλη... αρκει φυσικα να αποφασισουν ποτε θα ξεκινησουν διαδικασιεσ...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημέρα παιδιά... Είμαι και εγώ υποψήφια Επ. Οπ για την Π. Αεροπορία. Ωραία η ιδέα σας να συναντηθούμε γιατί εγώ θα ερθω μόνη μου απο Ροδο σε μια Αθήνα που δεν ξέρω καθολου... Θα έχω και το άγχως τον εξετάσεων... Μήπως ξέρει κανείς τι περίπου θα είναι τα ψυχολογικά τεστ; Πρώτη φορα δηλώνω συμμετοχη και μακαρι να τα καταφερω γιατι ειμαι γεννημένη το 1983... Πρώτη και τελευταία μου ευκαιρία...

Anonymous

Μια χαρα... θα κανεις και το ταξιδακι σου... να βρεθουμε ολοι μαζι συμφωνω... τι ειδικοτητα πηρες;

Anonymous

aeroporina έγραψε:η ιδεα σου ειναι αρκετα καλη... αρκει φυσικα να αποφασισουν ποτε θα ξεκινησουν διαδικασιεσ...
παιδια παντως βλεπω πολλους που περασαν... δεν κοπηκε κανεις;

τωρα για τα αθληματα θα κανετε προετοιμασια καπου;

Anonymous

Εγω προσοπικα βγαινω στο γηπεδο και τρεχω... Σου σινιστο το ιδιο μιν μπλεκεις με γυμναστιρια και παπαριες... Βγες και τρεξε και χρονομετρησε κιολας.1000 μετρα ειναι περιπου 3.5 στροφες σε γηπεδο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από illy »

Αεροπορινα μολις με προλαβε ο προλαλησας... Φορμουλα, νερακι, γηπεδακι κ ετοιμη για προπονηση... Ουτε σταδια ουτε τιποτα... Απλα σε σταδιο δημοτικο αν πας αποκλειστικα κ μονο για το μηκος για λιγες προπονησεις... Καλη προπονηση
Dum spiro spero
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από eleni »

Βρε παιδιά, πολύ καλά όλα αυτά που λέτε για φορμούλες, νεράκι και τρέξιμο αλλά αν δεν έχουμε κανένα δημοτικό στάδιο κοντά ή αν δεν υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορείς να τρέξεις ελεύθερα και να χρονομετρηθείς κιόλας, τι΄κανεις τότε; Δυστυχώς, μπλέκεις και με γυμναστήρια και με προπονητές και με όλα τα παρελκόμενα!Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης