Γνωριμία υποψηφίων ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Καλημέρα σε ΟΛΟΥΣ..
Είχα την ιδέα μιας και είμαστε πολλοί μέσα σε αυτό το φόρουμ επικοινωνίας και τα λέμε κατα καιρούς για κοινά μας θέματα, γιατί να μην βρεθούμε και από κοντά στις διαδικασίες..
Για το λόγο αυτό όποιος θέλει στις διαδικασίες που η πρώτη μας συνάντηση θα είναι στο Καβούρι Βουλιαγμένης, να συγκεντρωθούμε μπροστά από το θυρεό της Σμηναρχίας που λέει 128 ΣΕΤΗ, που βρίσκεται στην βασική πύλη δεξιά του πάρκινγκ και κάτω από την πρώτη κάμερα, να γνωριστούμε και καλύτερα εφόσον μερικοί από εμάς θα γίνουμε και συνάδελφοι κάποια στιγμή αργότερα.
Δεν ξέρω αν είναι καλή η ιδέα μου. Αν δεν θέλετε απλά αγνοήστε την.
Είχα την ιδέα μιας και είμαστε πολλοί μέσα σε αυτό το φόρουμ επικοινωνίας και τα λέμε κατα καιρούς για κοινά μας θέματα, γιατί να μην βρεθούμε και από κοντά στις διαδικασίες..
Για το λόγο αυτό όποιος θέλει στις διαδικασίες που η πρώτη μας συνάντηση θα είναι στο Καβούρι Βουλιαγμένης, να συγκεντρωθούμε μπροστά από το θυρεό της Σμηναρχίας που λέει 128 ΣΕΤΗ, που βρίσκεται στην βασική πύλη δεξιά του πάρκινγκ και κάτω από την πρώτη κάμερα, να γνωριστούμε και καλύτερα εφόσον μερικοί από εμάς θα γίνουμε και συνάδελφοι κάποια στιγμή αργότερα.
Δεν ξέρω αν είναι καλή η ιδέα μου. Αν δεν θέλετε απλά αγνοήστε την.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Η ιδεα σου ειναι πολυ καλη μιας και ισως γινουμε συναδελφοι. Τοτε αν ειναι ολοι ραντεβου στο σημειο που μας ειπε ο Ντινος... 

Και 'γω συμφωνώ απόλυτα με την συνάντηση αυτή αλλά μήπως βιαζόμαστε λίγο; Φαντάζομαι οτι από Ιανουάριο θα γίνουν οι "συναντήσεις", έτσι δεν είναι; Επίσης, γνωρίζει κάποιος αν γυναίκες και άνδρες δίνουν την ίδια μέρα; Όπως και να 'χει, θα είναι πολύ ευχάριστο να βρεθούμε όλοι οι αγχωμένοι μαζί!

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Παιδιά αν και η πιο προσφάτως άρτια αφηχθήσα στο site κανένα απολύτως πρόβλημα να βρεθούμε Αθήνα να πάμε όλοι μαζί για τα αθλήματα! Αν γίνει... Όταν βγουν τ αποτελέσματα με τις ημερομηνίες, εγώ θα ενημερώσω και όποιος έίναι την ίδια περίοδο με μένα κάτω βρισκόμαστε! Κανένε πρόβλημα!
tzordanista έγραψε:Παιδιά αν και η πιο προσφάτως άρτια αφηχθήσα στο site κανένα απολύτως πρόβλημα να βρεθούμε Αθήνα να πάμε όλοι μαζί για τα αθλήματα! Αν γίνει... Όταν βγουν τ αποτελέσματα με τις ημερομηνίες, εγώ θα ενημερώσω και όποιος έίναι την ίδια περίοδο με μένα κάτω βρισκόμαστε! Κανένε πρόβλημα!
Καλώς όρισες tzordanista στο site! Αυτό το "Αν γίνει... " που είπες, είναι μεγάλη και σοφή κουβέντα!

Και εγω θα ενημερώσω για τις ημερομηνίες μου και ελπίζω όλο και κάποιος να θέλει να συναντηθούμε να μοιραστούμε το άγχος μας!

Χάρηκα για την γνωριμία! Καλύτερα να βρεθούμε αν κάτσει εκεί όλοιμ μαζί ή όσοι τύχουμε την ίδια μέρα γαι να μην νιώθουμε σαν τα ψάρια που είναι έξω από την γυάλα.
Το site πως το βρήκες; Εγώ εντελώς κατά τύχη!
Από που είσαι; Αν θες μου απαντάς!
Δεν παίζει πρόβλημα...
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Παιδες μην αγχωνεστε οι διαδιακασιες γινονται κατα Αλφαβητικη σειρα. Ως προς αυτο εχω μεγαλη εμπειρια εχω δωσει αρκετες φορες..
Σωστη η σκεψη σας να κοινοποιησετε τις ημερομηνιες σας. Φυσικα και δινουμε μαζι εξεταζεις σε ΟΛΑ ομως εκτος των Υγειονομικων φυσικα!
Εγω το λεω απο ΤΩΡΑ για να ενημερωθουν οσοι θελουν να βρεθουμε για να εχουμε κ παρεα ολοι μας αν και οπου κ αν πατε θα βρειτε σιγουρα εναν συντοπιτη σας.
ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και τις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ μην κολλατε ρωτηστε με.
Σωστη η σκεψη σας να κοινοποιησετε τις ημερομηνιες σας. Φυσικα και δινουμε μαζι εξεταζεις σε ΟΛΑ ομως εκτος των Υγειονομικων φυσικα!
Εγω το λεω απο ΤΩΡΑ για να ενημερωθουν οσοι θελουν να βρεθουμε για να εχουμε κ παρεα ολοι μας αν και οπου κ αν πατε θα βρειτε σιγουρα εναν συντοπιτη σας.
ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και τις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ μην κολλατε ρωτηστε με.
TZORDANISTA έγραψε:Γεια σου Ελένη!Να φανταστώ αυτό είναι το όνομα σου.
Χάρηκα για την γνωριμία! Καλύτερα να βρεθούμε αν κάτσει εκεί όλοιμ μαζί ή όσοι τύχουμε την ίδια μέρα γαι να μην νιώθουμε σαν τα ψάρια που είναι έξω από την γυάλα.
Το site πως το βρήκες; Εγώ εντελώς κατά τύχη!
Από που είσαι; Αν θες μου απαντάς!
Δεν παίζει πρόβλημα...
Γιατί μπήκες σαν πολίτης και όχι σαν μέλος όπως πριν;

- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Εν τελει η Τζορτανιστα ειναι το ιδιο κ αυτο προσωπο (ο Πολιτης με το μελος);
DinosV έγραψε:Εν τελει η Τζορτανιστα ειναι το ιδιο κ αυτο προσωπο (ο Πολιτης με το μελος) ;
Αυτό αναρωτιέμαι κ εγω!

Καλο ειναι να μην δινεται προσωπικα σας δεδομενα αν ζητουνται

Παιδιά πάρα πάρα πολύ καλή ιδέα! Και στην τελική θα πάμε και για καφεδάκι μετά... Εεεε;[;) ]
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Το προτεινα μεν για να μην ειμαστε ο καθενας μονος του κ αφου στο κατω κατω "γνωριζομαστε" μεσω του φορουμ επικοινωνιας γιατι να μην γνωριστουμε κ διαπροσωπικα!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ και ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ υποψηφιους!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ και ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ υποψηφιους!
Φτανει να μην ειναι ο καφες της παρηγοριας!:) :)ANNIA έγραψε: Παιδιά πάρα πάρα πολύ καλή ιδέα! Και στην τελική θα πάμε και για καφεδάκι μετά... Εεεε;[;) ]
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Ποιά ήταν η απορία σας σχετικά με εμένα; Γιατί μπερδεύτηκα λίγο! Πολύ ώραίο αυτό με τους ηλίθιους και τους έξυπνους! Εννοείται! Καλή καρδιά βρε παιδιά... Τι και αν δεν πετύχουμε; Μετά πάμε χαλαρά για καφέ! Καλή σας μέρα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες