Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από anastasia »

Λογικο να γινει σφαγη φιλε μου αφου δεν εχουν απο πολλα να κοψουν... Απο οτι φαινεται κανενας δεν ξερει σιγουρα πραγματα οποτε θα μαθουμε στις 1.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕΠΟΠ έγραψε:Κοπελια θα πεσουν κεφαλια στους πινακες με τα μορια θα κοπουν πολλοι, εδω καλα καλα, μεχρι τωρα δεν εχη βγη κανης απο τοσους χιλιαδες που εκαναν αιτησεις να πη οτι τον εβγαλαν ακαταλληλο κ δεν προχωραη, ποσοι κατλληλοι ειμαστε δηλαδη; Θα γινη σφαγη...

απο τη στιγμη που εχει κριθει ακαταλληλος ποιος λογος να μπει στο συγκεκριμενο σαιτ; Κ μη μου πεις για να δει τι λενε οι αλλοι η για να πει οτι κριθηκε ακαταλληλος. Αν κρινομουν κ γω ακαταλληλος σιγα μν εμπαινα στο σαιτ. Τεσπα κ γω πιστευω οτι θα ημαστε πολλοιιιιιιιιιιιιιιι και συμφωνω ΕΠ. ΟΠ θα γινει σφαγηηηηηηηηηηηηηηηηη!Εικόνα
tzordanista
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzordanista »

Παιδιά Καλημέρα! Ξ'ερετε πίοτε θα βγουν επιτέλους αυτά τ αποτελέσματα για τις δοκιμασίες σε αθλήματα και ψυχοτεχνικά; Τηλεφ. Την Παρασκευή στη στρατολογία και ακόμα δεν γνώριζαν τίποτα! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Ευχαριστώ πολύ! Αναμένω απάντηση
Anonymous

Ποσοι εχουν τι ρε φιλε... ; Γραψε κανονικα η μην κανεις τπτ δλδ...
Anonymous

Τι γινετε τελικα παμε για 1 φλεβαρη; για πινακες;
Anonymous

Καλε ειπαμε 1 του μηνα τα αποτελεσματα! κ απο τις 17 οι δοκιμασιες! ξερει κανεις να μου πει εστω κατι για τις νοσηλευτριες τι παιζει; δεν μπορω να βρω απο πουθενα πληροφοριες!Εικόνα
Anonymous

Ρε παιδιά ξέρει κάποιος που μπορώ να διαβάσω το φεκ
του νόμου για την κατάργηση της συνέντευξης;
είναι σίγουρο οτι έχει ψηφιστεί; Γιατί μου είπε στέλεχος ότι ακόμα
περιμένουν
tzordanista
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzordanista »

Τι; Που βγήκαν αυτά; διευκρινίστε παιδιά μη μου ρθει κανας κόλποσ!1/2 και 17/2 εννοείσ;
Anonymous

Ειστε ετοιμοι για τρελο σκοπετο παιδια;

Anonymous

Για τι το λες αυτο φιλεμου.
Anonymous

Ετοιμοι; πανετοιμοι για ολαααα
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Μας βλεπω να περιμενουμε μεχρι 1 Φεβριυαριου και μετα να περιμενουμε κανενα μηνα παλι... Πω Πω τι να πω... Τουλαχιστον παιδια ενα καταλαβα ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΤΣΙ; Αντε λιγο ακομα να το καθυστερισουν με μαγιο θα μπουμε μεσα (αν μπουμε) Εικόνα
ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ »

Αυτο για το μαγιο να το εχης σιγουρο. θα μετραμε μηνες, ο γεναρης παη, απο 1 οι πινακες, μετα μεχρι 16, προπονηση, μετα απο 16 μεχρι αρχες κ μεσα του μαρτη αθληματα, αρχες απριλη πεφτη το πασχα, υπολογισε απο πρωτομαγια κ μετα... εγω καλο πασχα το βλεπω...
ioanna_dma
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ioanna_dma »

Εχω μια απορια! Οποιος γνωριζει ας απαντησει. Λενε οτι σε καθε ειδικοτητα θα παρουν ατομα για να καλυψουν τις θεσεις + το 50% ακομα, Πχ αν μια ειδικοτητα θελει 20 ατομα θα παρει 30 (επιτυγχοντες και επιλαγχοντες) για τις δοκιμασιες! Σωστα; Αν απο τα 30 ατομα τα 10 κοπουν στους γιατρους και τα 20 συνεχισουν για αθληματα... Τοτε θα περασουν ολοι φτασουν δε φτασουν τα ορια;
ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ »

Καταρχας 2ο συν 50%=30 ατομα, δεν προκειτε να κοψουν 10 ατομα στους γιατρους, δεν τους περνη μετα, αν κοψουν 2,3,5 πες. δεν θα μηνουν στο τελοσ 20 θα ειναι παραπανω, εγω ετσι το σκεφτομε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης